Pandora vs Swarovski ékszer: Válassza ki kedvencét

Pandora vs. Swarovski: Melyik márkát választja?
Facebook
LinkedIn

Nem minden arany, ami fénylik. Lehet ez Pandora vagy Swarovski is. A világ két leghíresebb és vitathatatlanul legnépszerűbb ékszermárkája a kiváló minőségű termékek teljes skáláját kínálja viszonylag kedvező áron. A Pandora ékszer modern, ötletes és sokoldalú. A Swarovski ékszer varázslatosan csillogó, elegáns és tartós. Tehát melyik katalógusból válassza ki a megfelelő darabot? Nézzük meg közelebbről a Pandora vs. Swarovski összehasonlítást.

A cikk tartalma

Pandora: Modern márka, amely elnyerte a nők szívét szerte a világon

Ma a Pandora cég büszke arra, hogy a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb ékszermárkája. A korona logó alatti ékszereket több mint száz országban, minden kontinensen értékesítik. A márkát 1982-ben alapították Koppenhágában, Dániában, tehát viszonylag fiatal és nagyon gyorsan növekszik.

Pandora ékszer

A Pandora egyediségéről és ötletességétől vált híressé. Valószínűleg ismeri a népszerű Pandora karkötőket, a tematikus gyöngyök széles választékát, a gyönyörű Pandora medálokat, nyakláncokat, gyűrűket vagy egyedi készleteket. A Pandora ékszerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és továbbra is nagyon megfizethetőek. A gyártó nemesfémeket, köztük érme ezüstöt, rózsa- és sárga aranyat használ. Ékszereiben szintetikus kristályokat, rubint és zafírt, valamint cirkóniát és csiszolt üveget használ.

Swarovski márka, logójában a tipikus hattyúval

Swarovski: Márka, amelynek népszerűsége a hagyományokon alapul

A Swarovski cég nagy múltra visszatekintő ékszerészeti hagyományokkal büszkélkedhet. Gyökerei 1895-ig nyúlnak vissza, amikor Daniel Swarovski megalapította Ausztriában. Jelenleg üzleti hálózata több mint 170 országot fed le a világ különböző pontjain.

Swarovski ékszer

A Swarovski ékszer híres gyönyörű kristályairól. Az üveg tökéletes csiszolásával készülnek, melynek oldalai hatalmas fényvisszaverődésükkel lenyűgözik a világot. A Swarovski a kristályt karkötőkbe, gyűrűkbe, nyakláncokba, fülbevalókba, órákba és egyéb divatos kiegészítőkbe ágyazza. A Swarovski ékszer előkelő, egy csipetnyi vintage fuvallattal, gyártása során rendkívül jó minőségű és tartós anyagokat használnak.

A Pandora márka sok nő szívét meghódította

Pandora vs Swarovski

Mind a Pandora ékszer, mind a Swarovski kristály kiváló vásárlói választást jelent. Mindkét esetben kiváló minőségre és viszonylag hosszú élettartamra számíthat az eredeti megjelenés megőrzése mellett. Tehát mi szerint választani a Pandora vs Swarovski kínálatban?

Az ékszer stílusa és dizájnja

Előnyben részesíti a klasszikusokat a vintage enyhe érintésével? Ebben az esetben lapozzon a Swarovski katalógusban. Ennek a márkának az ékszerei elegánsabbak, különleges alkalmakra is alkalmasak. Általában a Swarovski elsősorban az érett, magabiztos nőket vonzza, akik nem félnek megmutatni nőies oldalukat.

A Pandora ékszer viszont lazább, játékosabb és ötletesebb. A tematikusan fókuszált darabok viselőik fantáziáját és szentimentális oldalát vonzzák. Alkalmasak mindennapi viseletre, bármilyen ruházat egyedi befejezéseként. Általában a fiatalabb korosztály kedveli őket, és tökéletesen illeszkednek a könnyű és lezser ruhatárba.

Az ékszer ára

A korona- és hattyú logós katalógusokban az árkategória nagyon hasonló. A legtöbb darab négy számjegyű. A nyakláncokon és készleteken öt számjegyű árcédula szerepelhet, ami csak ritkán haladja meg a 80 ezer forintot. Ha a mindennapi viselet alapdarabjaira koncentrálunk, akkor a Pandora ékszer átlagosan valamivel olcsóbb. A Swarovski viszont exkluzívabb ékszerekkel nyűgöz le, amit még a vörös szőnyegen szereplő hírességek sem szégyellnek.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top