Swarovski – ékszer, amely nem hiányozhat a női repertoárból

A Swarovski ékszer a női bizsu szinonímája.
Facebook
LinkedIn

Ha azt mondjuk  „Swarovski„, sokan automatikusan elbűvölő fülbevalókat és nyakláncokat látnak a szemük előtt. Egyszerűen, olyan ékszert, amely a legcsillogóbb és a legfenségesebb árnyalatokban játszik. Valójában ez nem is csoda … Végül is ez egy olyan cégről van szó, amely a világ legfoglalkoztatottabb kristály gyártójának státuszával büszkélkedhet. Emellett a sztorija rendkívül érdekes történelemmel fonódik össze.

A cikk tartalma

Az elbűvölő Swarovski ékszer

A varázslatos Swarovski ékszer nem hiányozhat egyetlen nő repertoárjából sem. Egyfajta egyediséget áraszt, amelyet nehéz szavakkal leírni. Közelebb hozhatja azonban egy olyan cég egyedi története, amely Csehországból „tört be” a világba.

A Swarovski cég fontos évei

 • 1862Csehországban megszületett Daniel Swarovski, aki később a cég alapítója lett, a mostanra már ikonikus hattyú logóval
 • 1883Daniel Swarovski feltalált egy eszközt a tökéletes ékszer feldolgozáshoz.
 • 1892Daniel Swarovski Franz Weisszel együtt Prágában szabadalmaztatta a fent említett gépet.
 • 1895műhely létrehozása kristálykövek őrléséhez a tiroli Wattens városban.
 • 1919a Tyrolit márka bejegyzése, amely a mai napig a csúcsot képviseli a kristályok előállításához szükséges csiszoló eszközök között.
 • 1931Daniel Swarovski bemutatja az egyedi kristály ruhákat, amelyek nagy sikert arattak a divatiparban.
 • 1989Az ékszer és az egész Swarovski márka „arca” a napjainkban már ikonikus hattyú, amely a cég tisztaságát és eleganciáját képviseli.
A Swarovski cég alapítója - Daniel Swarovski

Forrás: https://astrumpeople.com/

Fülbevaló vagy nyaklánc? Miért éppen Swarovski ékszer?

Ékszerek, szobrocskák, lakberendezés, parfümök, sőt csillárok is. Mindezt és még sok minden mást megtalál a Swarovski márka gazdag portfóliójában. Azonban természetesen leginkább az ékszer érdekel minket, különösen a fülbevalók és a nyakláncok, amelyek a Swarovski kínálatának a TOP-ját jelentik.

A Swarovski nyakláncok kapcsán különös figyelmet szeretnénk felhívni a hattyú medálos modellekre. Ezek egyfajta klasszikusok, amelyek régóta népszerűek a vásárlók körében. Véleményünk az, hogy nem tud el velük semmit elrontani, miközben felfrissítik mindennapi megjelenését. Ezenkívül a hattyús medál diszkrét és elegáns hatást kelt, ami kiváló divat kiegészítővé teszi társasági társasági eseményekre.

Csillogó nyaklánc a Swarovski márkától

Ami a Swarovski fülbevalókat illeti, nehéz néhány sorban leírni őket. Egyszerűen látni kell. Nem csak különböző formákban, de a szivárvány különböző  színeiben is játszanak. Ezen okok miatt több mint valószínű, hogy nem csak egy párt választ, de mindjárt többet is.  Azonban tekintettel formatervezésükre és képességükre kiemelkedni a tömegból, ez maximálisan érthető.

Tippünk: Amikor Swarovski ékszerről beszélünk, a gyönyörű karkötők és a betűs függők is figyelmet érdemelnek.

Érdekességek végezetül - Swarovski ékszer a filmekben

A Swarovski ékszer népszerűségét világszerte az a tény is erősíti, hogy gyakran olyan filmekbe „játszott”, amelyek globális sikert arattak. Nem harmadosztályú vesztesekre gondolunk, de minőségi alkotásokra, amelyek közül néhány sikeres volt a rangos Oscar-díjátadón. Megemlíthetjük például a:

 • Titanic-ot
 • Black Swan -t 
 • Skyfall-t  
 • Bohemian Rhapsody-t
 • Rocketman-t

Befejezésül egy tipp: Fedezzen fel további érdekességeket a Swarovski ékszerről és történetéről.

Penelope Cruz színésznő Swarovski nyaklánccal és fülbevalóval

Forrás: https://luxurylondon.co.uk/

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top