Tommy Hilfiger ékszer

Az amerikai Tommy Hilfiger vállalat évről évre megpróbálja termékeivel a legújabb és legaktuálisabb divatirányzatokat tükrözni, amelyek megragadják a fiatal generáció stílusát. Ezzel a ténnyel kapcsolatban nem mondhatunk mást, mint hogy nagyon jól teljesít. Bizonyítékul nemcsak a rendkívül népszerű karóráik szolgálnak, de az üde és egyedi Tommy Hilfiger ékszerek is, amelyeket hölgyeknek és uraknak egyaránt terveztek. Míg a Tommy Hilfiger férfi ékszer főleg bőr karkötőkből, rozsdamentes acélból készült karkötőkből és mandzsettagombokból áll, a Tommy Hilfiger női ékszerek terén a karkötők, fülbevalók és nyakláncok dominálnak.

Gyors navigáció

Kvalitné šperky Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger női ékszer

A Tommy Hilfiger női ékszert kötetlen és minimalista formatervezése nemcsak a hölgyeket, de az urakat is elvarázsolja, akik elképedve csodálják majd viselőjét. A női karkötők, fülbevalók és nyakláncok elegáns kialakítását a jól megválasztott színek, ill. színkombinációk, amelyekben az ezüst, az arany és a rózsaszín dominál, csak megerősítik. A Tommy Hilfiger női ékszerek között azonban vannak jellegzetesebb és extravagánsabb darabok is. Egyszerűen, szinte minden hölgyvásárló megtalálja a kedvére valót.

Tommy Hilfiger

2780280

Tommy Hilfiger

2700259

Tommy Hilfiger

2780226

Tommy Hilfiger

2700753

Tommy Hilfiger férfi ékszer

A Tommy Hilfiger férfi ékszert minőségi anyagokból, például bőrből vagy rozsdamentes acélból készült karkötők és valódi úriembereknek készült mandzsettagombok képviselik. Míg a férfi bőrből és rozsdamentes acélból készült karkötők sokoldalúságukkal és bármilyen ruhához való alkalmasságukkal nyűgöznek le, a Tommy Hilfiger rozsdamentes acél mandzsettagombok nemcsak a munkahelyi, de az esküvői öltönyt is feldobják.

Tommy Hilfiger

2700998

Tommy Hilfiger 2700998

Tommy Hilfiger

2700671

Tommy Hilfiger 2700671

Tommy Hilfiger

2701008

Tommy Hilfiger

2790198S

Összes ékszer nem szerint

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top