Diesel ékszer

A Diesel márka az egész világon népszerű a fashion ruházat és kiegészítők rendkívül széles választékának köszönhetően, amelyek között a férfi ékszer sem hiányzik. Általánosságban azonban elsősorban a farmer divat újra definiálásával vált híressé. A dicsőség  az ambiciózus üzletembert Renzo Rosso-t érinti. Már 15 éves korában farmernadrágot varrott, amit barátainak árult. Elmondható, hogy egy ilyen látszólag ártatlan tevékenység megalapozta a mai globálisan népszerű cég születését.

Gyors navigáció

Diesel férfi ékszer

A divat kiegészítők a Diesel portfóliójának szerves részét képezik. Velük kapcsolatban nem feledkezhetünk meg a stílusos karórákról, egyedi napszemüvegekről ill. a férfiak számára viszonylag extravagáns ékszerekről. Különös figyelmet érdemelnek a férfi karkötők és nyakláncok, amelyek jellemző tulajdonságai azonnal felfedik a Diesel cég kézírását. Konkrétan például a masszívabb formákra vagy többnyire sötétebb színekre gondolunk.

A Diesel kiegészítők kínálatában találkozhatsz bőrből és sebészeti acélból készült férfi ékszerrel. A vásárlók igényét már régóta fenntartják a márkára nagyon jellemző bőr-, textil- és gyöngyös karkötők, vagy a nyakláncokon belüli „katonai dögcédulák”. A Diesel férfi kiegészítőkkel biztosan nem fog elveszni a tömegben.

Diesel

DX1210040

Diesel DX1210040

Diesel

DX1180040

Diesel DX1180040

Diesel

DX1134040

Diesel DX1134040

Diesel

DX0961001

Diesel DX0961001

Összes ékszer nem szerint

Női ékszer

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top