Diesel ékszer

A Diesel márka az egész világon népszerű a fashion ruházat és kiegészítők rendkívül széles választékának köszönhetően, amelyek között a férfi ékszer sem hiányzik. Általánosságban azonban elsősorban a farmer divat újra definiálásával vált híressé. A dicsőség  az ambiciózus üzletembert Renzo Rosso-t érinti. Már 15 éves korában farmernadrágot varrott, amit barátainak árult. Elmondható, hogy egy ilyen látszólag ártatlan tevékenység megalapozta a mai globálisan népszerű cég születését.

Gyors navigáció

Diesel férfi ékszer

A divat kiegészítők a Diesel portfóliójának szerves részét képezik. Velük kapcsolatban nem feledkezhetünk meg a stílusos karórákról, egyedi napszemüvegekről ill. a férfiak számára viszonylag extravagáns ékszerekről. Különös figyelmet érdemelnek a férfi karkötők és nyakláncok, amelyek jellemző tulajdonságai azonnal felfedik a Diesel cég kézírását. Konkrétan például a masszívabb formákra vagy többnyire sötétebb színekre gondolunk.

A Diesel kiegészítők kínálatában találkozhatsz bőrből és sebészeti acélból készült férfi ékszerrel. A vásárlók igényét már régóta fenntartják a márkára nagyon jellemző bőr-, textil- és gyöngyös karkötők, vagy a nyakláncokon belüli „katonai dögcédulák”. A Diesel férfi kiegészítőkkel biztosan nem fog elveszni a tömegben.

Diesel

DX1210040

Diesel DX1210040

Diesel

DX1180040

Diesel DX1180040

Diesel

DX1134040

Diesel DX1134040

Diesel

DX0961001

Diesel DX0961001

Összes ékszer nem szerint

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top