Férfi ékszer

A férfi ékszer, mint például a férfi karkötő, férfi nyaklánc vagy a férfi mandzsettagomb, manapság megtalálja tulajdonosát, legyen szó egy igazi úriemberről, fényűzően öltözködő vagy laza és egyszerű stílussal rendelkező férfiról. Az ékszer és a divat kiegészítők korántsem kizárólagosan női domén. A világ gyártók már régen megértették, hogy az urak is figyelmet érdemelnek. A férfi ékszer ma már a divatiparban nem számít ritkaságnak.

Gyors navigáció

Márkás férfi ékszer - Tommy Hilfiger, Diesel, Emporio Armani, Police és még sok más

Férfi ékszer típus szerint

A legkeresettebb férfi ékszer címkét egyértelműen a karkötők, nyakláncok és a rendkívül népszerű mandzsettagombok viselik. A mandzsettagomb képes minden úriembert nemcsak egy megfelelő adag eleganciával , de egészséges önbizalommal is felszerelni. Ezenkívül ideális választás a vőlegényeknek esküvőkön, és formális ruházattal kombinálva is egyszerűen csodálatos.

Férfi ékszer márka szerint

Az első számú választás a férfi ékszerek terén egyértelműen a Tommy Hilfiger vagy Emporio Armani férfi mandzsettagomb.  Nem feledkezhetünk meg a férfi karkötőről sem, különösen a Tommy Hilfiger márkájú bőrkarkötőkről, amelyek bármilyen ruházat rendkívül univerzális kiegészítői  – akár mindennapi viselethez is. Ugyanakkor figyelmet érdemelnek a Diesel és a Police márkájú férfi karkötők is, vagy olyan ismert gyártók figyelemfelkeltő férfi nyakláncai is mint például a Guess, az Emporio Armani, a Police, a Diesel és a Tommy Hilfiger .

Férfi ékszer anyag szerint

A női ékszerekkel ellentétben a férfi ékszerek területén a különféle bőr kiegészítők dominálnak. Különösen a Tommy Hilfiger, a Fossil vagy a Diesel bőr karkötőket emelhetjük ki. Azon férfiak számára, akik a kiegészítők elegánsabb és kevésbé extravagáns megjelenését kedvelik, különféle sebészeti acél kiegészítők készülnek. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően nagyon népszerű anyag a divat kiegészítők összes népszerű gyártója számára.

Bőr ékszer

koza

Sebészeti acél

chirurgicka ocel

Ékszer bestsellerek

Népszerű férfi ékszer válogatással készültünk Önnek. A férfiak legkeresettebb kiegészítői közé tartozik természetesen az amerikai Tommy Hilfiger márka vagy az ugyanolyan jól ismert Guess márka karkötője. Az extravagánsabb férfiak számára különféle nyakláncokkal készültünk a Diesel márkától vagy Fossil bőr karkötőkkel, amelyek kombinálják a bőrt és a sebészeti acélt. Merítsen ihletet választékunkból:

Tommy Hilfiger

2700998

Tommy Hilfiger 2700998

Guess

UMB28040

Guess UMB28040​

Diesel

DX1210040

Diesel DX1210040

Fossil

JF85096040

Fossil JF85096040
További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top