Női nyakláncok

A női nyaklánc ősidők óta nagyon népszerű a hölgyek körében. A jelenlegi piac kínálata valóban gazdag, és a divat gyártók folyamatosan versenyeznek, hogy éppen az ő nyakláncuk díszítse a női dekoltázst. Mint a többi női ékszer esetében, a női nyakláncnál is az arany, az ezüst és a rose gold árnyalatai dominálnak. Az ilyen nyakláncokat leggyakrabban egy egyszerű lánc alkotja, amelyet általában különféle medálok egészítenek ki.

Ezek különböző alakúak és méretűek, és általában különféle struktőrákkal, ill.  ragyogó kövekkel vannak díszítve. A női ékszer ismert márkái a Guess, a Fossil, de Michael Kors is szívesen használja az ékszert arra, hogy elhelyezze rajta logóját vagy más, a márkához kapcsolódó emblémáját.

Gyors navigáció

A legszebb női nyaklánc - márkás bizsu hölgyeknek

Ne hagyja ki a női nyakláncok legnépszerűbb márkáit. A legszebb darabokat ismert ruházati és divat kiegészítők gyártói kínálják. A legnépszerűbbek egyértelműen a Guess divatmárka különféle ékszerei. A divat szerelmeseinek minden bizonnyal ismert Michael Kors és Fossil női nyakláncok sem szenvednek hiányt a népszerűségben. Az elegánsabb megjelenést kedvelő hölgyeknek nem szabad kihagyni a Skagen skandináv márka különféle nyaklánc modelljeit. Merítsen ihletet a népszerű modellek választékából.

Márkás női karkötő

Fossil

JF02856998

Fossil JF02856998

Michael Kors

MKC1208AN791

Michael Kors MKC1208AN791

Tommy HIlfiger

2780280

Tommy Hilfiger 2780280

Guess

UBN28011

Guess UBN28011

Ne hagyja ki:

Női karkötők

naramky

Női fülbevaló

nausnice

Arany ékszer

gold

Ezüst ékszer

silver 1

Rose gold ékszer

rosegold

További információk az ékszerekről magazinunkban:

Scroll to Top