Női karkötők

A márkás órák mellett a női karkötő egy további gyönyörű divatkiegészítő, amelyek hatékonyan kiegészítik és szépítik a finom női csuklót. A női karkötők széles választéka található a piacon, a viszafogott daraboktól, amelyeket csak egy egyszerű lánc alkot, a kidolgozott modellekig,  a Pandora karkötők stílusában. Ezek kiegészíthetők különféle medálokkal vagy gyöngyökkel, amelyek folyamatosan gazdagítják megjelenésüket.


A legnépszerűbb női karkötők közé az ezüst és az arany darabok tartoznak. Azonban a rose gold  női karkötők, amelyek finom és diszkrét megjelenésüknek köszönhetően népszerűek a hölgyek körében, szintén felhívják a figyelmet. Az elegáns sebészeti acél karkötő is megfizethető választás a hölgyek számára.

Gyors navigáció

A legszebb női karkötők - Tommy Hilfiger márka

Hogyan találjuk meg a legszebb női karkötőt? A válasz egyszerű – válogasson az adott márka szerint, vagy merítsen ihletet  válogatásunk darabjaiból. Jelenleg nagyon népszerű a Fossil női karkötő, amely rose gold színárnyalatú finom ékszereiről ismert.

De ne hagyja ki a Guess ragyogó női karkötőt sem. Ez az amerikai márka extravaganciája és jellegzetes stílusának köszönhetően híres a női kiegészítők világában. A karkötők gyakran érdekes formájúak, szívmintát használnak, vagy a tipikus G betűvel dolgoznak. A női lélek további állócsillaga egyértelműen a női Michael Kors karkötő, vagy a skandináv Skagen és Daniel Wellington.

A legnépszerűbb női karkötők

Fossil

JF02905791

Fossil JF02905791

Emporio Armani

EG3422710

Emporio Armani EG3422710

Skagen

SKJ0999791

Skagen SKJ0999791

Daniel Wellington

DW00400004

Daniel Wellington DW00400004

Ne hagyja ki:

Női nyaklánc

nahrdelniky

Női fülbevaló

nausnice

Arany ékszer

gold

Ezüst ékszer

silver 1

Rose gold ékszer

rosegold

További információk az ékszerekről magazinunkban:

Scroll to Top