Olivia Burton ékszerek: A brit elegancia ihlette

Bemutatjuk az Olivia Burton ékszermárkát
Facebook
LinkedIn

Kiegészítők, amelyekben London és az egész Egyesült Királyság szépsége tükröződik. A londoni piacok antik történelmi kincseitől a híres virágzó vidéki kerteken át az éjszakai égbolt szépségéig, az Olivia Burton ékszerek kizárólag az angol vidéken és természetben merítenek ihletet. Játékosságuknak, finom eleganciájuknak és a kontrasztok kifinomult kombinációjának köszönhetően azonban messze Európa határain túl is találtak rajongókat. Jöjjön és nézze meg közelebbről az Olivia Burton márka történetét és kínálatát. Talán Ön is beleszeret az excentrikus London stílusú termékekbe.

A cikk tartalma

Az Olivia Burton márkáról

Az Olivia Burton egy brit női óra- és ékszermárka, amely a hírek szerint az elmúlt években elnyerte helyét a divatiparban. De honnan jött, és mi áll a népszerűsége mögött?

A márka történetéből

Olivia Burton története olyan, mint egy női regény a legjobb barátokról, akikből sikeres divattervezők lettek. Jemma Fennings és Lesa Bennett a London College of Fashion tanulmányaik során ismerkedtek meg, és márkájukat közvetlenül Londonban 2012-ben alapították meg.

Abban az időben mindkét alapító már rendelkezett divat-kiskereskedelemben szerzett tapasztalattal, amelyet a Selfridges & Co. luxusláncban és a londoni ASOS divatcégben dolgozva szereztek. A piacról azonban hiányoztak az igazán kreatív divatkellékek, amelyek gyönyörű dizájnjukkal első látásra vonzanák a női közönséget. Úgy döntöttek, hogy betöltik ezt a helyet, és saját karórákat kezdtek tervezni, melyek kollekcióit később egy kivételes Olivia Burton ékszer portfólióval bővítették.

Érdekesség: Miért épp Olivia Burton? A szerzők Lesa excentrikus dédnagynénjéről nevezték el márkájukat, aki számukra különösen a kezdeti szakaszban remek inspiráció és energiaforrás volt.

Az Olivia Burton márka ma

A feltörekvő divattervezők munkája meglehetősen gyorsan fejlődött, a konyhaasztali szerény kezdetektől egy népszerű márkává vált, amelynek saját műhelye van közvetlenül Londonban. A tisztán nőies stílus, amely megőrizte megfizethetőségét, az Instagram slágere lett, és termékeivel elárasztotta az Egyesült Királyság webáruházait és üzleteit.

2016-ban a márka Amerikába terjeszkedett, és ezzel egyidőben női ékszerportfólióval bővítette órakollekcióját. 2017-ben a Movado Group csoport részeivé váltak, majd egy évvel később megnyitották első márkás boltjukat a híres londoni Covent Gardenben. Manapság az Olivia Burton egy óra- és ékszermárka, amely biztos helyet foglal el a divatvilágban az őt inspiráló ország határain túl is.

Olivia Burton ékszerek: Kortárs, nőies és merész

Olivia Burton ékszerei első ránézésre kivételes dizájnúak. Kifejezetten nőies stílust ötvöznek klasszikus vintage részletekkel és modern elemekkel. Nem hiányzik belőlük a játékosság és a fantázia, ami némileg a népszerű Pandora márkára emlékeztet, és persze az elegancia sem.

Természetes motívumokkal díszítettek, köztük a leggyakoribb a méh, a pillangó, a virágok és az égbolt minta. Ugyanakkor a brit eklektika megtestesítői, megragadva a régi és az új dolgok ellentétjét. A vintage részletek és a legújabb utcai stílustrendek merész találkozása. Az Olivia Burton ékszerek elsősorban kötetlennek mondhatók, de akadnak köztük érdekes időtlen és kivételesen elegáns darabok is.

Olivia Burton ékszer kínálata

Az Olivia Burton márka különösen kiemelkedik gyönyörű, kidolgozott karkötőivel és nyakláncaival, melyek a természet által ihletett medálokkal és alkalmazásokkal készülnek. Kínálatában azonban ízléses fülbevalók és népszerű réteggyűrűk is találhatóak. Minden ékszer megőrzi nemesfém megjelenését ezüst, arany vagy rózsa-arany színben, vagy üvegkristályok fényével, színes tükröződéseivel kiegészítve.

Olivia Burton kollekcióiban a brit elegancia által ihletett klasszikus ékszerek mellett egyedi úgynevezett méh-ékszerek (a méh népszerű motívuma ihlette) kollekciója, mennyei ékszerek, kristályokkal díszített darabok is találhatóak.

Olivia Burton ékszerek minősége és anyagösszetétele

A márka figyelmet fordít termékei részletgazdag kivitelezésére és azok teljes kivételes megjelenésre. Ami az anyagösszetételt illeti, a gyártó jó minőségű fémeket használ, elsősorban sebészeti acél, esetenként sárga vagy rózsa-arannyal bevont, illetve behelyezett üvegkristályokat.

Az Olivia Burton ékszerek megfelelő gondozás mellett megőrzik gyönyörű megjelenésüket még a mindennapi viselés esetében is. A gyártó fürdés, zuhanyozás és úszás előtt az ékszerek levételét ajánlja. Nem alkalmasak arra sem, hogy a speciálisan bevont darabok gyakran érintkezzenek kozmetikai termékekkel, például parfümökkel, szappanokkal vagy testápolókkal, melyek felgyorsíthatják a fém felső rétegének kopását.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top