Női ékszer

A hölgyek legnépszerűbb ékszerei között vita nélkül ott vannak a nyakláncok, karkötők és a fülbevalók. Érdemes azonban megemlíteni a női gyöngyöket és medálokat is, amelyekre a divatiparban is nagy az igény. Ezeknek a gyakran minimalista részleteknek az a  megtiszteltető poszt jár, hogy egy egyszerűnek tűnő megjelenést is kihangsúlyozzák. A szín, az anyag és az összkialakítás alapján bármely hölgynek eleganciát, ill. fényűzést kölcsönöznek. Jelenleg a rose gold ill. a rozsdamentes acél ékszer rendkívül népszerű, de az ezüst- és arany ékszer sem vesztette el magas pozícióját. Az olyan elismert gyártók női ékszerei, mint például Michael Kors, Guess, Tommy Hilfiger, Skagen, de a kevésbé ismert gyártóké is, mint Anne Klein, Rosefield, Paul Hewitt, Thomas Sabo, Bering és Exeed mindenképpen figyelmet érdemelnek.

Gyors navigáció

Találja meg a legszebb női ékszereket. Világmárkák stílusos női ékszerei

Női ékszer típus szerint

A női ékszer legnépszerűbb típusai erős triónak számítanak – női karkötők, fülbevalók és nyakláncok. Ezeknek a pótolhatatlan divatkiegészítőkne az egyre népszerűbb medálok, valamint különféle gyöngyök szekundálnak. Az egyes ékszertípusok mindegyikének megvan a maga uralkodó helye. Míg a karkötő a női csuklók népszerű kiegészítője, a fülbevaló szerepe a női arc szépségének hangsúlyozása. A női nyaklánc üres helyet tölt be a női dekoltázsban. Hölgyeim, milyen típusú ékszer érdekli önöket?

Női ékszer márka szerint

A női ékszert márkája alapján is nagyon könnyű keresni. A női ékszer legnépszerűbb márkáinak a divatikonoknak tartjuk, amelyeket minden hölgy bizonyára ismer. Három fashion gyártóról van szó – a Tommy Hilfiger, a Guess ill. a Michael Kors márkáról. Bár ezek a divatóriások a divat teljesen más területein váltak ismertté, a sikert a női ékszerek terén is aratják. A női ékszer márkák következő hármasa a Fossil, a Skagen és az Emporio Armani. Ezek a gyártók nemcsak ismert férfi és női karóra gyártók, de különféle márkás bizsu gyártói is. Tudjon meg többet kedvenc ékszer márkáiról.

Női ékszer szín szerint

A női ékszer mely színe a legnépszerűbb? A válasz egyszerű. Az arany, a rose gold és az ezüst gyönyörű árnyalatai ősidők óta vonzzák a gyengédebb nemet. A bájos arany karkötőket részesíti előnyben, vagy inkább a fényűző ezüst nyakláncok varázsolják el? Ne aggódjon  a magas ár végett sem. A divat termékek világszerte ismert gyártói az arany, ezüst és rose gold színű női ékszerek széles választékát kínálják megfizethető áron.

Rose gold ékszer

rosegold

Arany ékszer

gold

Ezüst ékszer

silver 1

Ékszer bestsellerek:

Tommy Hilfiger

2700259

Tommy Hilfiger 2700259

Daniel Wellington

DW00400004

Daniel Wellington DW00400004

Michael Kors

MKJ4794710

Michael Kors MKJ4794710

Fossil

JF02905791

Fossil JF02905791

További információk az ékszerekről magazinunkban:

Scroll to Top