Minden, amit a Pandora ékszerekről tudni kell

A legfontosabb válaszok a Pandora ékszerrel kapcsolatban
Facebook
LinkedIn

A Pandora márkát az ékszerek és divatkiegészítők világában fényűzőnek és egyben vonzónak tekintik. Kínálatában számos olyan érdekes darab található, amelyeket nem kizárólag csak a hölgyek kedvelnek. Az urak is szívesen nyúlnak utánuk, ha ajándékot kell választani szeretteiknek. A Pandora ékszerekkel kapcsolatban azonban sok kérdés merül fel. Összeírtuk a legfontosabbakat a válaszokkal együtt.

A cikk tartalma

Pandora ékszerek: gyakran feltett kérdések

Tudja, hogy milyen kategóriájú vagy típusú ékszereket talál a Pandora portfóliójában? Tudja, hogy hány gyöngy vagy medál fér el egy Pandora karkötőn? A következő sorok nem erre, de egyéb érdekességekre is kitérnek.

Milyen ékszer kategóriákat találhat a Pandora portfóliójában?

A Pandora márka kínálata tele van érdekes ékszerekkel. A legnépszerűbbek és egyben a legkeresettebbek a gyűjtő karkötők, amelyekre különféle gyöngyök, medálok rögzíthetők. Említést érdemelnek azonban a fülbevalók, nyakláncok és klippek is.

Tudta, hogy a Pandora márka eredeti kiegészítőket is gyárt ékszerei megfelelő ápolásához? Ilyenek például a divatkiegészítők tisztítására szánt készletek, vagy akár a speciális karkötőnyitók.

Gyönyörű Pandora karkötők, charmok és gyöngyök

Hogyan ápoljuk a Pandora ékszereket?

Az eredeti ékszertisztító készlet nem az egyetlen módja annak, hogy Pandora karkötőit és egyéb darabjait a kollekciójában tisztán és fényesen tartsa. Egy puha polírozó kendő teljesen elegendő. De ne becsülje alá a rendszeres szakmai ellenőrzést sem.

Tippünk: Évente egyszer vigye el ékszereit egy ékszerészhez, aki alaposan átvizsgálja, kitisztítja, kifényesíti, esetleg megjavítja a szükségeset.

Milyen típusú ékszereket gyárt a Pandora?

  • Sterling ezüst ékszerek – A Pandora ékszerek kiváló minőségű sterling ezüstből készülnek. 92,5 százaléka nikkel nélküli ezüst.
  • 14 karátos arannyal bevont ékszer – Az ezüst darabokat 14 karátos sárga vagy rózsaszín arannyal lehetnek bevonva.
  • Ékszerek muránói üveggel – egyes Pandora ékszereken olasz muránói üveget is talál, ami többféle formájú, méretű és színű lehet.
  • Különböző típusú charmok és gyöngyök – a Pandora márka portfóliójában a filmes világra utaló charmokat és gyöngyöket is talál – például Marvel, Disney, Harry Potter vagy a Star Wars. A charmok, gyöngyök állatokkal, betűkkel és hasonlókkal szintén magától értetődőek.
A Pandora legnépszerűbb ékszerei egyértelműen a charmok

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű Pandora karkötőt?

Az eljárás a lehető legegyszerűbb:

  1. Mérje meg a csukló kerületét a legszélesebb ponton egy puha mérőműszerrel.
  2. Adjon hozzá körülbelül 2,5-3 cm-t a gyöngyök végett.
  3. Válasszon egy olyan karkötőt, amelyik a legközelebb áll a méretéhez.

Jegyezze meg: A Pandora karkötők 16, 17, 18, 19, 20, 21 és 23 cm-es méretben vannak gyártva.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes Pandora karkötőt?

Akár saját magának, akár ajándékként választ Pandora karkötőt, nem tud félre nyúlni. Minden karkötő idővel egyedivé  válik – a különböző gyöngyöknek és charmoknak köszönhetően.

Hogyan lehet kinyitni a Pandora karkötőt?

Különleges nyitókat említettünk ezzel a kérdéssel kapcsolatban. A Pandora karkötőket azonban ezek nélkül is kinyithatja. Helyezze a mutatóujját a kapocs alatti zsanérra, és nyomja meg vagy fordítsa el (a klip típusától függően). Tartsa azonban a gyöngyöt úgy, hogy az Ön felé mutasson.

Hány gyöngy és charm fér el egy Pandora karkötőn?

Az charmok, gyöngyök méretétől, ill. a karkötő hosszától függően a Pandora karkötőre általában körülbelül 17-22 darab fér el.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top