Ez a Swarovski fülbevaló garantáltan elbűvöli

A Swarovski fülbevaló elbűvöl egyedi stílusával
Facebook
LinkedIn

A Swarovski ékszer egyértelműen a legragyogóbb, a leginkább addiktív és figyelemfelkeltő valami, amit a jelenlegi divatpiac kínál. Vele kapcsolatban különös figyelmet érdemel a Swarovski fülbevaló. Ezért állítottunk össze egy ötöst, amely megfelel az összes előfeltételnek, hogy elbűvölje Önt.

A cikk tartalma

Ezek a TOP Swarovski fülbevalók

Igaz, hogy rengeteg ékszer található az online piacon, de a Swarovski címkével rendelkezőben egyszerűen van valami. Íme az 5 bizonyíték ennek alátámasztására:

5. 5446004 fülbevaló

A Swarovski fülbevaló TOP választékát az 5446004 modellel kezdjük. Kis kerek fülbevaló, amely Swarovski ezüst kristályokkal van kirakva. Nemcsak szemet gyönyörködtető ragyogással, de a nem hivalkodó minimalista stílusával is felkeltheti figyelmét. Tőlünk mindenképpen egy igen. Mit szól hozzá?

Kis kerek Swarovski fülbevaló
Forrás: swarovski.com

4. 5368146 fülbevaló

Az 5368146 termék megjelöléssel ellátott fülbevaló szintén érdekes kivitelű. Ez főként a fülbevaló teljes kerületén lévő apró kristályoknak köszönhető, amelyeket a közepén elhelyezett domináns négyzet alakú kristályok egészítenek ki. Ideális kombináció a női arc finom vonalainak tökéletes kiemelésére.

3. 5408436 fülbevaló

A Swarovski 5408436 minimalista fülbevaló gyönyörű női ékszer, és talán a mi kedvencünk a listán. Az előző modellhez hasonlóan ez a darab is tökéletesen kiemeli a női arc gyengéd vonásait. Nem is kell többet mondanunk. Ha tetszik a hasonlóan egyszerű stílus, ez a fülbevaló garantáltan elbűvöli.

Finom Swarovski fülbevaló
Forrás: swarovski.com

2. Bella 5515191 Swarovski fülbevaló

Az 5515191 termékszámú Swarovski Bella fülbevaló tökéletesen bizonyítja, hogy a szíveknek nem kell „gejl” benyomást kelteni a női ékszereken. Éppen ellenkezőleg, ezen a modellen ez egy visszafogott elem, amely nemcsak metaforikusan, de szó szerint is megragadhatja a szívét.

1. Fit Wonder 5522301 fülbevaló

És a végére egy különlegességet tartogattunk egy igazán „wonder” fülbevaló formájában. A  Fit Wonder 5522301 Swarovski fülbevaló csodálatos divattervezéssel testesíti meg a Wonder Woman logót. Az arany és ezüst kristályok kombinációja uralja, ami paradox módon nem teljesen jellemző a DC képregényből származó Diana hercegnő szuperhősre. Ettől függetlenül ez a fülbevaló rendkívül jól sikerült, és alkalmas a képregények „nem rajongói” számára is.

Swarovski fülbevaló minden Wonder Woman rajongó számára
Forrás: swarovski.com

Melyiket választani?

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy a TOP öt kiválasztása többé-kevésbé egyszerű volt számunkra, a valóság más. Végül is a több mint 260 további gyönyörű darab, amelyet az előző tipp-ben említettünk, megerősítheti ezt. Ezt figyelembe véve egyáltalán nem fogunk csodálkozni, ha a választás túl nehéznek és hosszadalmasnak tűnik. Tehát melyiket választani?

Cikktipp: Swarovski – az ékszer, amely nem hiányozhat a nő repertoárjából

Ezúttal nem „Amerika felfedezéséről” lesz szó. Egyszerűen nyúljon azután, amely leginkább megszólítja a szívét. Aztán, amely a legjobban elbűvöl. És akár ajándékról van szó, akár önmagának szere örömet, bízunk benne, hogy jól fog választani. Tehát melyik Swarovski fülbevaló lesz az?

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top