Guess ékszer

A Guess-t a nagyközönség olyan márkának tekinti, amely úgymond életmódot diktál kínálatával. Termékei 1981 óta találhatók a piacon, amikor is a Marciano testvérek megalapították. Eleinte farmer tervezésére összpontosítottak, amelynek értékesítési bemutatója a Bloomingdale-ben volt. Jelenleg a Guess portfólió olyan divat kiegészítőket is tartalmaz, mint a férfi és női ékszer. Első pillantásra kelti a figyelmet jellegzetes és kissé extravagáns stílusával.

Gyors navigáció

A Guess ékszer különleges stílussal rendelkező kiegészítő

Guess női ékszer

Szinte lehetetlen néhány sorban leírni a Guess női ékszert. Ugyanis rendkívül széles a választék, amelyben nemcsak mindennapi viseletre, de különleges eseményekre is alkalmas darabokat talál. A kevésbé igényes és igényesebb hölgyek is meg fogják találni az igazit. Az olyan divatkiegészítők, mint a női fülbevalók, karkötők és nyakláncok, magától értetődőek. Ami a színeket illeti, az arany, az ezüst és a rose gold ékszer dominál. A Guess márka repertoárból egyszerűen nem csak minden hölgy, de úr is aki kedveskedni kíván szerettének, választani tud.

Guess férfi ékszer

A férfi ékszert sem lehet figyelmen kívül hagyni a Guess divat kiegészítők kapcsán. Például, konkrétan a Guess férfi karkötők egyfajta hagyománnyá váltak a lelkes fashionist-ák körében, akik szeretik tökéletesre kalibrálni megjelenésüket. Ez igazán örömteli lehet a stílusos bőrből, sebészeti acélból ill. textil anyagokból készült karkötőkkel. Végül is, nézze meg a márka teljes kínálatát, amely a szexi, fiatal és kalandos élet egyfajta szimbóluma, és győződjön meg saját maga szavainkról.

Összes ékszer nem szerint

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top