Pandora charm : A 4 leghíresebb edíció, amely felkelti a figyelmet

A Pandora márka limitált kollekciókat is kínál, amelyek különböző márkákkal együttműködésben készültek
Facebook
LinkedIn

A dán Pandora ékszer 1982 óta számos nő tetszését elnyerte szerte a világon. A leghíresebb karkötők, gyöngyök és medálok mellett a Pandora gyönyörű nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket is kínál. Érdekesség, hogy a standard edíciókon kívül gyakran köt különféle együttműködéseket más világmárkákkal is. A következő sorokban ezért a limitált Pandora charmokat mutatjuk be, amelyek biztosan felkeltik a figyelmét.

A cikk tartalma

A legkeresettebb Pandora charm

A Pandora portfóliójában a legkeresettebb ékszerek közé tartoznak a charmok, amelyek nemcsak a nők, de a férfiak körében is népszerűek. Gyakran választják őket ajándékba szeretett anyukáiknak, nővéreiknek vagy barátnőiknek. A Pandora ékszer világszerte luxus- és divatdarabnak számít. Sterling ezüstből készül – egy egyedülálló fémkeverék, amelyet 14 karátos sárga vagy rózsaszín arannyal aranyoznak – gyakran muránói üveg hozzáadásával.

Pandora charm limitált kiadásban

Ha igazán kedveskedni szeretne egy szerettének, válasszon egy személyre szabott medált vagy charmot, ami jellemzi őt.

Tudta, hogy a Pandora az elmúlt években globális márkákkal működik együtt? És ez minden bizonnyal megkönnyíti a választást.

Ha tudja, hogy kedvese imádja a Harry Potter- vagy a Marvel-filmek varázslóvilágát, akkor nyúljon egy medál vagy charm után ezekből a kollekciókból. Ezek a Pandora leghíresebb kiadásai, amelyekre érdemes odafigyelni.

Lélegzetelállító Pandora és Marvel Collection edíciók

Pandora egyesítette erőit a Marvel céggel, hogy létrehozzon egy limitált edíciót, amelyet a Bosszúállók hat főszereplője és hőse ihletett. Ez valóban egy egyedülálló együttműködés, amellyel a Pandora különösen a Marvel rajongóknak szerez örömet.A főszereplők, mint például Hulk, a Vasember, a Fekete Párduc és a Fekete Özvegy mellett Thor kalapácsa, Thanos a végtelenség köveivel díszített kesztyűje és Amerika Kapitányának pajzsa is szerepel a charmok között. Ez a kidolgozott kollekció 11 charm-ból áll. Szóval biztosan van miből válogatni.

Tudta, hogy a Pandora and Marvel Collection edíció világszerte 2022. február 17-én jelent meg?

A varázslatos  Pandora és Harry Potter edíció

A Pandora Harry Potter varázslóvilágja rajongóira is gondol. Már 2019-ben létrehozták az első együttműködést a Warner Bros-al és a Harry Potterrel, és 2020-ban újra elindították. Ezek az edíciók a főszereplők és az egész varázslóvilág gyönyörű, kidolgozott medáljait, valamint a csodálatos Pandora aranyczikesz alakú charm-t tartalmazzák, ami a A Harry Potter filmsorozat számára ikonikus és nagyon lényeges.

Ami a 2020-as második kollekciót illeti, hat gyönyörű medálból és charm-ból áll, amelyek Hedwig baglyot, a válogatósapkát, a levelet Roxfortból, a Halál ajándékjai szimbólumát, Harry Potter ezüst szemüvegét, a Nimbus 2000-et és egy egyedi Harry Potter sebhelyet ábrázolnak.

Tudta, hogy a Gifts of Death charm a Pandora és a Harry Potter edició bestsellerje?

Pandora x Harry Potter charmok
Forrás: https://www.pandora.net/

Mesebeli  Pandora és Disney edíció

A hagyományos karaktereken kívül, mint például Mickey és Minnie egér, ez a kiadás a Disney világ számos más jellegzetes karakterét is tartalmazza. Találkozhat Donald kacsa, Pán Péter, Plútó vagy Pinokkió karakterével, vagy a hercegnőkkel (Csipkerózsika, Hamupipőke, Hófehérke) ill. Toy Story-val. A Disney kiadású Pandora medálok és charmok mindegyike színes és élénk – mint a Disney világ maga-

Tudta, hogy a Pandora és a Disney első együttműködése 2018-ban zajlott, a Disney Parks Summer kollekcióban?

Pandora x Disney medál kollekció

Pandora és Star Wars űr edíció

Ez a kollekció főként Pandora medálokból áll, amelyek a Star Wars világának ikonikus karaktereit (pl. Darth Vader, Baby Yoda, Leia Organa hercegnő vagy Chewbacca) ábrázolják. Nem szabad azonban megfeledkezni a fénykardokról vagy az egyedi Star Wars logóról sem precíz kivitelben.

pandora-star-wars

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top