Női fülbevaló

Kevés női ékszer olyan népszerű, mint egy fényűző női fülbevaló. Csak úgy vonzza a férfi szemet és könnyedén hangsúlyozza a női szépséget. Ma a piaci kínálat tele van bájos modellekkel, és a hölgyeknek valóban van miből válogatni. A visszafogott szív alakú fülbevalóktól kezdve a különböző méretű karika fülbevalókig.


Azokat a hölgyeket, akik a kevésbé extravagáns darabokat kedvelik, mindenképpen elcsábítják a kövecskés ezüst és arany fülbevalók  a Tommy Hilfiger és a Fossil márkák műhelyéből. Azonban a hölgyek, akik a középpontban szeretnek lenni valamivel extravagánsabb modelleket választanak. Ezekről a híres divatikon, a Guess márka ismert.

Gyors navigáció

A női bizsu alapvető tartozéka - a pótolhatatlan női fülbevaló

Egészítse ki megjelenését a vezető divat gyártók egyik darabjával, és azonnal vonzza a figyelmet, bárhová is megy. Válogathat minimalista, de kidolgozottabb, különféle alakú és méretű fülbevalók közül is. A női szív- és háromszög alakú fülbevalóktól a csillogó kövekkel vagy feltűnő logóval díszített darabig. Hagyja magát elcsábítani el vezető márkák fülbevalóval. Michael Kors és Tommy Hilfiger egyik darabja, hívja fel a figyelmét, vagy inkább a Guess egyik jellegzetes modelljét részesíti előnyben?

Elragadó női fülbevaló

Michael Kors

MKJ6319040

Michael Kors MKJ6319040

Tommy HIlfiger

2700753

Tommy Hilfiger 2700753

Tommy Hilfiger

2700259

Tommy Hilfiger 2700259

Ne hagyja ki:

Női karkötők

naramky

Női nyakláncok

nahrdelniky

Arany ékszer

gold

Ezüst ékszer

silver 1

Rose gold ékszer

rosegold
További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top