Női fülbevaló

Kevés női ékszer olyan népszerű, mint egy fényűző női fülbevaló. Csak úgy vonzza a férfi szemet és könnyedén hangsúlyozza a női szépséget. Ma a piaci kínálat tele van bájos modellekkel, és a hölgyeknek valóban van miből válogatni. A visszafogott szív alakú fülbevalóktól kezdve a különböző méretű karika fülbevalókig.


Azokat a hölgyeket, akik a kevésbé extravagáns darabokat kedvelik, mindenképpen elcsábítják a kövecskés ezüst és arany fülbevalók  a Tommy Hilfiger és a Fossil márkák műhelyéből. Azonban a hölgyek, akik a középpontban szeretnek lenni valamivel extravagánsabb modelleket választanak. Ezekről a híres divatikon, a Guess márka ismert.

Gyors navigáció

A női bizsu alapvető tartozéka - a pótolhatatlan női fülbevaló

Egészítse ki megjelenését a vezető divat gyártók egyik darabjával, és azonnal vonzza a figyelmet, bárhová is megy. Válogathat minimalista, de kidolgozottabb, különféle alakú és méretű fülbevalók közül is. A női szív- és háromszög alakú fülbevalóktól a csillogó kövekkel vagy feltűnő logóval díszített darabig. Hagyja magát elcsábítani el vezető márkák fülbevalóval. Michael Kors és Tommy Hilfiger egyik darabja, hívja fel a figyelmét, vagy inkább a Guess egyik jellegzetes modelljét részesíti előnyben?

Elragadó női fülbevaló

Michael Kors

MKJ6319040

Michael Kors MKJ6319040

Guess

UBE78094

Guess UBE78094

Tommy HIlfiger

2700753

Tommy Hilfiger 2700753

Tommy Hilfiger

2700259

Tommy Hilfiger 2700259

Ne hagyja ki:

Női karkötők

naramky

Női nyakláncok

nahrdelniky

Arany ékszer

gold

Ezüst ékszer

silver 1

Rose gold ékszer

rosegold

További információk az ékszerekről magazinunkban:

Scroll to Top