Milyen ékszert választani nyárra, hogy ragyogóvá tegye Önt

Milyen ékszert érdemes viselni nyáron?
Facebook
LinkedIn

Ha imádja az ékszereket, a nyár lesz a legjobb évszaka. Természetesen vannak olyan darabok az ékszerdobozban, amelyeket egész évben viselhet, de a forró napokkal eljön a kísérletezés ideje. Az idei nyáron különösen bátor lehet, kombinálhat, keverhet és új dolgokat próbálhat ki. Még az időtálló minimalista darabok is nyári frissítést kaptak a több az több filozófia jegyében. Akár a finom nőies ékszereket, akár a kreatívabb kiegészítőket részesíti előnyben, garantáltan választani tud a nyári trendek közül. Olyan ékszereket mutatunk be, amelyekkel ebben a szezonban garantáltan ragyogni fog.

A cikk tartalma

Gyöngyök minden módon

Semmi sem illik jobban a nyárhoz, mint egy színes gyöngyös nyaklánc vagy egy bokára tekert, szemet gyönyörködtető karkötő. Az idei nyár ékszereinek kiválasztásánál azonban még tovább is léphet. A formák, színek és anyagok eredeti kombinációi megengedettek, sőt kívánatosak. Zöldet kaptak az úgynevezett nem megegyező gyöngyök. Folyógyöngy, kristály és kerámia gyöngy akár egy darabon is találkozhatnak. Természetes anyagok és színes drágakövek is viselhetők.

Szokatlan formák és retro virágok

Ha nem kedveli a konvenciók követését, válasszon valami igazán különlegeset. A fémből vagy drágakövekből készült szokatlan csiszolatok friss szellőt hoznak az ékszerdobozba és egy adag eredetiséget a nyári outfitekbe. Trendik az érzelmeket kiváltó formák, például a nem hagyományos színű szívek vagy az állati motívumok is. Zöldet kaptak a nyárra jellemző virágminták is, ezúttal a 70-es évek kellemes retro beütésével.

Különböző színű nemesfémek

A játékos kombinálásnak megvan a helye a fémek megválasztásában. Ha az örök ezüst vs. arany dilemmával küzdő hölgyek közé tartozik, ezen a nyáron nem kell megoldania. Viselhet egy darabot, amely több színű fémet tartalmaz, vagy kombinálhatja kedvenc fehér és sárga arany ékszereit. Mivel visszatér ezüstékszerek trendje, amelyek könnyedsége és lezsersége a nyárra nagyon is megfelelő,  ezeket is beillesztheti. A képzeletnek ebben az esetben nincs határa. Legyen azonban óvatos, amikor nemesfémeket és bizsut kombinál. Általában az ilyen variációk nem ajánlottak, mivel nagyon ízléstelenül hatnak.

A karkötők a nyár elengedhetetlen részesei

Ékszerfajták, amelyek kifejezetten jól állnak a nyárnak

Ezen a nyáron rétegezve kombinálhatja az ékszereket, és keresse a különböző típusú kiegészítők megfelelő variációit. Fülbevalók, karkötők, gyűrűk, nyakláncok… melyik illik a legjobban a nyárhoz?

Karkötők

A karkötők már több szezont a nyár részét képezik. Ahogy rövidítjük az ujjakat és felfedjük az alkarokat és a vállakat, hirtelen több helyünk van a díszítéshez. Itt jönnek képbe a különböző stílusú és színű karkötők, kezdve a fent említett gyöngyösökkel, a láncosokon át, a masszív mandzsettákig. A karkötők általában játékosan hatnak. Szóval ha megvan a kedvenc darabja, ne habozzon, viselje nyáron. Könnyen kombinálható és rétegezhető.

Hatalmas gyűrűk

A feltűnő, hatalmas gyűrűk merésznek tűnnek, és még egy csipetnyi lázadást is hordoznak magukban. Kicsit kényelmetlenek a szokásos tevékenységekhez, de viselésükkel tudatja a világgal, hogy Önnnek mindegy. Ezért is különösen alkalmasak a nyárra, amely egyet jelent a szabadsággal, a vakációval és a szórakozással. Az idei nyáron minél nagyobb a gyűrű, annál jobb. Merész színeket, szokatlan formákat és igazán masszív darabokat viselhet. Ne féljen összekapcsolni és kombinálni több gyűrűt egy kézen vagy egy ujjon. A mozgó részekkel, például láncokkal vagy egyéb alkalmazásokkal rendelkező gyűrűk külön kategóriát képeznek.

Láncos nyakékek

A láncok nagyon rugalmasak. Önmagukban általában finoman és elegánsak hatnak, de ha medálokkal egészítik ki, azonnal megváltozik a dimenziójuk. Noha az elmúlt években főként az egyszerűbb könnyű láncok voltak népszerűek, az aktuális nyári trend a nehezebb nyakláncok felé is hajlik. Különböző súlyú és hosszúságú láncok rétegzésével is új dimenziót érhet el.

Kör alakú fülbevaló

Olyan trendet keres, amely örökké időtálló lesz? Vásároljon egy nagy karikás fülbevalót. Garantáltan felhívja az arcára a figyelmet és kiemelikó a vonásait. Idén nyáron valóban újra divatba jön a valóban nagy karika, de ha nincs kedve hozzá, választhat kisebb karikás fülbevalót is. Kísérletezzen a vastagsággal, színnel vagy a díszítéssel. Biztosan ragyogni fog.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top