Megfizethető bizsu márkák: ékszerek, amelyeket most mindjárt megvásárolhat

Egy ékszermárka, amely nem fogja romba dönteni a költségvetését – Victoria Walls
Facebook
LinkedIn

A gyémánt a nő legjobb barátja, de nem a pénztárcájé. Azonban az ékszer és bizsu szerelmeseinek szerencséjére vannak olyan márkák is, amelyek maximum négyszámjegyű összegeket tüntetnek fel az árcédulájukon, és nem spórolnak a stíluson vagy a minőségen. Nem kell sok pénzt költeni ahhoz, hogy stílusos pontot tegyen az outfitje után. Olyan megfizethető márkákat mutatunk be, amelyek olcsó bizsuja egy éjszakánál tovább tart.

A cikk tartalma

Olcsó Victoria Walls bizsu

A stílusos és magabiztos New York-iak ihlették. A modern Victoria Walls bizsu az amerikai divat metropoliszában, New Yorkban született. Az egyes darabok kitűnnek  a jól sikerült finom és kortárs dizájnjukkal és a nagyon tisztességes minőséggel. Főleg rozsdamentes acélból készülnek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

Egy vásárlás, amely javítja a hangulatot és a stílust, nem kell, hogy többe kerüljön 8 ezer forintnál. Ilyenek az árak a Victoria Walls katalógusban. A kínálat fülbevalót, karkötőt, nyakláncot és egyedi szetteket is tartalmaz.

Megfizethető Christian Lacroix bizsu

A Christian Lacroix egy francia divatház, amelyet alapítójáról, Christian Marie Marc Lacroix divattervezőről neveztek el. A márka termékeit a luxus és a gondtalanság kombinációja, valamint az erős szín- és mintakeverés jellemzi. A Lacroix ékszerek csak egy részét képezik a divatház kínálatának. A katalógusokban ruházatot, táskákat, cipőket, szemüvegeket, sálakat és parfümöket is talál.

Csakúgy, mint a ruházat tervezése, a márkának a bizsuja is nagyon stílusos és sokoldalú. A portfólióban elsősorban fülbevalók, nyakláncok és karkötők találhatók. Az árak tízezrekben mozognak.

Kedvező árak a Cluse katalógusokban

Ha egy csipetnyi francia eleganciát szeretne a megjelenésébe vinni, az olcsó Cluse bizsu a megfelelő választás. Bár holland divatmárkáról van szó, a párizsi életforma iránti erős szenvedély jellemzi. Katalógusaiban kifinomult minimalista darabokat és merész kijelentéseket talál. A Cluse márka az ékszerek mellett divatos órákat és ízléses hátizsákokat is gyárt.

Fülbevalók, nyakláncok, karkötők, gyűrűk és ízléses ékszerkészletek jelennek meg a megfizethető Cluse bizsu katalógusban. Az árak öt számjegyűek, és általában nem haladják meg a 16 ezer forintot.

A kevésbé ismert megfizethető bizsu márka - Emily Westwood

Olcsó Emily Westwood bizsu

Kedveli a modern svéd dizájnt? Akkor imádni fogja az Emily Westwood bizsut és ékszert. A népszerű svéd márka a minimalizmusra és a természetes motívumokra épül. Órák, ékszerek gyártásával foglalkozik nagyon baráti áron. A természetből származó inspirációk, például levelek, virágok, sőt a márka madár logója is gyakran megjelennek a tervekben.

Emily Westwood nagyon barátságos a vásárlóival. Annak ellenére, hogy ékszerei kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, az árak három számjegyű összegeknél kezdődnek, és csak ritkán haladják meg a 20 ezres határt.

A jól ismert Esprit divatmárka megfizethető ékszereket is gyárt

Olcsó Esprit bizsu

Az Esprit márka friss, ötletes és szórakoztató. Elsősorban azoknak a fiataloknak szól, akik követik a divatirányzatokat és IN szeretnének lenni. Portfóliójában az ékszerek mellett órák, ruhák, cipők és parfümök is szerepelnek. Az Esprit a napfényes Kaliforniában született, ami a dizájnján is tükröződik. Darabjai finomak és visszafogottak, miközben különböző színárnyalatokkal, díszítőelemekkel és ötletes formákkal tűnnek ki.

Az Esprit olcsó bizsuja különböző típusú fülbevalókat, gyűrűket, karkötőket és női nyakláncokat tartalmaz. Az anyagösszetétel változatos. A gyártó elsősorban kiváló minőségű, esetenként aranyozott acélt használ, de kínál ezüst ékszereket is. Az árak tízezrekben mozognak.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top