Milyen nyári ékszert választani és hogyan gondozni

Tippeket adunk, milyen ékszereket válasszon a nyárra, és hogyan ápolja őket
Facebook
LinkedIn

A hőmérséklet emelkedése miatt természetesen több időt töltünk a szabadban – akár a városban, egy kávézóban, a teraszon vagy akár a tenger melletti vakáción. Egyszerűbb és finomabb darabokba öltözünk, amelyek segítenek megbirkózni a meleggel. Felmerül azonban a kérdés: „Milyen ékszer illik a nyári ruhákhoz?” A következő sorokban összeállítottunk néhány tippet az Ön számára. Ezenkívül tanácsot adunk az ékszerek megfelelő gondozásához a forró nyári napokon.

A cikk tartalma

Milyen a megfelelő nyári kiegészítő?

Számos olyan ékszert találhat a piacon, amely minden korosztály igényeit kielégíti a forró nyári napokon.

Nyári ékszert keres? Az arany megunhatatlan

Arany kiegészítők, amelyeket nem lehet megunni

Egy jó öreg klasszikus, amellyel nem lehet mellényúlni – akár hidegebb, akár melegebb időben. A nyár folyamán azonban lendületet vesz. Az arany kiegészítők ugyanis hihetetlenül néznek ki a lebarnult bőrön.

Akár nyakláncot, akár gyűrűt, vagy karkötőt választ, nem tudja elrontani. Az aranynak van egy nagy előnye – különböző eseményekhez különböző stílusokkal kombinálhatja. Lezserebben szereti? Vagy inkább az elegáns outfiteket részesíti előnyben? Az arany kiegészítőkkel határozottan nem nyúl mellé.

Tippünk: A Guess ékszert ajánljuk – például a Guess UBN29013 modellt. Ízléses dizájnjával egy újabb szintre emeli outfitjét.

A gyöngy a tökéletes és trendi ékszer nyárra

A gyöngy a tenger ajándéka

A fehér gyöngy, akár nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló formájában, gyönyörű és finom kiegészítő, amely felragyogtatja, és pompát kölcsönöz megjelenésének. Jól passzol a ruhához de egy lezserebb strandos outfithez is.

Érdekesség: A gyöngyről azt mondják, hogy a hatalom és a bölcsesség megtestesítője. Gyógyító erőt is tulajdonítanak neki.

Finom karkötők

A vékony láncú női karkötők tökéletesek a nyárra. Vastagabb karkötő esetén ügyeljünk a viselés idejére. Egész napos viselése korlátozhatja és megterhelheti a bőrt. Javasoljuk, hogy a karkötőket kombinálja más ékszerekkel, például az említett gyöngyökkel. Egy ilyen ötvözés gyönyörű egészet hoz létre.

Tippünk: A forró nyári napokon javasoljuk, hogy kerülje a bőr karkötőket, ill. a bőr ékszerek. A bőr kiegészítők alatt izzadna a bőr, aminek következtében a darab felületkezelése visszafordíthatatlanul megsérülhet.

Ékszer ápolás a forró nyári napokon

Az ékszerre egész évben vigyázni kell. A nyári napokon azonban fokozott figyelmet igényel. A nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk vagy a karkötők tönkremenésre való hajlama nyáron lényegesen nő. Ahogy a bőrünket is óvnunk kell, úgy az ékszernek is szüksége van némi felületvédelemre. Íme a 3 legfontosabb tipp:

1. Kerülje a klóros vagy a sós vizet

A klór vagy a sós víz tönkreteszi a divatkellékek felületét – rontja a színt és korróziót okoz. Ezért a tengerbe vagy a medencébe való belépés előtt nagyon fontos, hogy minden ékszert, amit szívesen visel, vegyen le. Ezzel elkerülhető, hogy megsérüljön.

2. Legyen óvatos a naptejjel

A naptej használatakor kerülje az ékszerekkel való érintkezést. A legjobb, amit tehet, miközben felviszi a krémet a bőrre, eltávolítani az összes ékszert a testéről.

3. Az ékszert az egész napos viselés után alaposan töröljük át

Fontos, hogy a nap végén alaposan töröljük át az ékszert, és tisztítsuk meg minden folyadéktól és szennyeződéstől – ideális esetben puha mikroszálas kendővel.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top