A megfizethető ékszerek legismertebb márkái – 2. rész

Ezek a megfizethető ékszer márkák
Facebook
LinkedIn

A jó felhasználói minőség és a kedvező ár párosítása még az ékszer és bizsu világában sem magától értetődő. A múltban ezért már összefoglaltuk Önnek a legnépszerűbb ékszer márkákat, amelyek kedvező szinten tartják a katalógusban szereplő árakat. A törekvésünket, hogy minőségi és megfizethető ékszereket mutassunk be Önnek, a következő sorokkal folytatjuk. Míg drága ékszerei az ékszerdobozban várnak egy-egy különleges alkalomra, addig ezen márkák ékszerei alkalmasak a mindennapi viseletre.

A cikk tartalma

Olcsóbb ékszer márkák

Ebben a részben azokat a gyártókat mutatjuk be, akik 40 ezer forint alatt tartják ékszereiket.

Marc Malone

Ízléses olcsó ékszerek egy stílusos, magabiztos imázsú nőnek. A fiatal francia tervező, Marc Malone ilyen elképzeléssel alapította márkáját. Elsősorban divatóráival került piacra, amelyeket úgy tervezett, hogy azonnal felismerhető legyen Marc Malone alkotásaként. Ez sikerült is neki, és nem sokkal ezután a divatvilág figyelmét felkeltette ékszerkollekcióival is.

A Marc Malone ékszert multikulturális termékként tervezték. A szerző régi klasszikusokat próbál bele illeszteni modern érintéssel, játékos, sokoldalú kifejezéssel. A kínálatban elsősorban acél ékszereket talál arany kivitelben, és tetszetős applikációkat. Marc Malone szívesen használ színeket, ékszereibe színes applikációkat, köveket tesz, üveggel díszít. Fülbevalói és gyűrűi különösen népszerűek.

Police

Biztosan hallott már a Police olasz divat márkáról. 1983-ban jelent meg a piacon, és elsősorban napszemüvegek gyártására összpontosított harmadik felek számára. Fokozatosan bevezette a parfümök, órák, ékszerek és ruházati cikkek sorát. Ma a De Rigo céghez tartozó divatkiegészítők népszerű márkája.

A gyártó női és férfi Police ékszer kollekciókat egyaránt kínál. Hangsúlyozza az anyagok minőségét, a kivitelezést és a stílust. Darabjai szépek, hatásosak, de magabiztosak is. Hétköznapi viseletre alkalmasak, de társasági alkalmakra is akadnak darabok. Az anyagok között a rozsdamentes acél és az ezüst dominál, megjelenik a textil és a bőr is. A Police férfi karkötői nagyon népszerűek, csakúgy, mint a merész formájú és mintájú medálokkal ellátott nyakláncok.

Esprit

Az Esprit márkát egy kaliforniai házaspár hozta létre 1968-ban San Franciscóban. Fő víziója a következő: „Azt akarjuk, hogy jól érezze magát és jól nézzen ki.” A gyártó a pozitív értékeket, az egyszerű stílust, a hitelességet és a minőséget hangsúlyozza. Jelenleg az Esprit egy ruházati és divatkiegészítő márka, amely a világ több mint 40 országában, öt kontinensen működik.

Az Esprit ékszereket finom, gyengéd dizájn és minimalizmus jellemzi. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyagok minőségére. Rozsdamentes acélt, ezüstöt és bőrt használ. Egyes darabok sárga vagy rózsaszín aranyozással is kaphatók. A legáltalánosabb applikációk közé tartoznak a cirkonok és az üvegkristályok. A népszerű darabok közé tartoznak az Esprit karkötők, nyakláncok és fülbevalók.

Fossil

A Fossil a Fossil Group része, akárcsak a Michael Kors, a Skagen vagy a Diesel márkák. Az amerikai céget 1984-ben alapították, elsősorban mint texasi székhelyű divatóra gyártót. Jelenleg a kiegészítők széles választékát kínálja, beleértve a napszemüveget és természetesen az ékszereket is.

Megfizethető Fossil ékszerek női és férfi kategóriában egyaránt kaphatók. Gyönyörű részletfeldolgozásukkal, a részletekre való odafigyeléssel és eredetiségükkel tűnnek ki. Kiváló minőségű anyagokból ezüstre, különböző felületkezelésű rozsdamentes acélra, bőrre, gyöngyökre, de Swarovski kristályokra is fogad a gyártó. A gyönyörű Fossil karkötők, fülbevalók és függő nyakláncok különösen népszerűek.

Olivia Burton

A londoni Olivia Burton márka két barát, Jemma és Lesa lelkesedésének és fáradhatatlan munkájának eredménye. 2011-ben jelent meg a piacon, mint divatóragyártó. Nevét Lesya nagynénjéről kapta, aki nagy inspirációt jelentett az alapítóknak.

Az Olivia Burton női ékszerek a vintage divatot, a természetet és a modern, nagyon nőies trendeket ötvözik. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült darabok ezüst vagy arany felületkezelést és ötletes, színes kristálydíszítést kapnak. Az Olivia Burton fülbevalók rendkívül népszerűek.

Középkategóriás ékszer márkák

Ezen gyártók árcédulája négyszámjegyű összegeknél kezdődik, és ritkán haladja meg a 60 ezer forintot.

Daniel Wellington ékszerek

Daniel Wellington

A Daniel Wellington márkát 2011-ben alapította Filip Tysander Stockholmban, Svédországban. Elsősorban az órák tervezésére és gyártására összpontosít, és 2016-ban Európa leggyorsabban növekvő magáncégének választották. 

A Daniel Wellington ékszer a klasszikus és a minimalizmus szinonimája. Az egyszerű letisztult megjelenés és a kidolgozott részletek kombinációja rendkívül népszerű a hölgyek körében. Ez a megfizethető ékszer kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, arany, rózsaszín arany vagy ezüst színben. Dekorációként a gyártó cirkóniát, köveket vagy gyöngyöket használ, gyakran alapszínekben. A Daniel Wellington medálokkal ellátott nyakláncok rendkívül népszerűek.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top