Fossil női ékszer, amely bármilyen stílust kiegészít

Fossil női ékszert válogattunk össze, amely minden hölgyet felragyogtat
Facebook
LinkedIn

Legalábbis ami az órákat illeti, a Fossil a vintage stílus egyik tipikus képviselője. Bár az említett amerikai divatmárka portfóliójából származó ékszeren is találhat bizonyos retro elemeket, divat kiegészítői általában bármilyen stílusba illeszthetők. Ennek az állításnak a bizonyítására 4 konkrét  Fossil női ékszert választottunk ki. Listánk kettő fülbevaló modellből és egy karkötőből és nyakláncból áll.

A cikk tartalma

4 női Fossil ékszer univerzális kihasználással

Az általunk kiválasztott Fossil női ékszernél a tiszta vonalak, a népszerű színek és a csillogó díszkövek játszanak főszerepet. Egyszerűen az, ami manapság a hölgyeknek a legjobban tetszik. Már most érdekel bennünket, hogy az alábbi ékszerek közül melyik kapja a legnagyobb figyelmet.

Fossil JF00828040 női fülbevaló

Egy hagyományos bedugó fülbevaló nem hiányozhat egyetlen női ékszerdobozból sem. Ezzel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet az apró 6 mm átmérőjű Fossil JF00828040 női fülbevalóra. Kis mérete ellenére rendesen ki tud tűnni – különösen az ízlésesen beültetett ragyogó köveknek köszönhetően. Ez a rozsdamentes acélból készült fülbevaló univerzális ezüst színével és fényes felületével is lenyűgöz. Számunkra ez határozottan minden stílushoz passzoló választás.

Fossil női ékszer - fülbevaló kövekkel
Forrás: fossil.com

Fossil JF02856998 női nyaklánc

A kiválasztott Fossil női ékszerek közé a JF02856998 termékmegjelöléssel ellátott nyaklánc is belefér, amely bármilyen stílusba passzol. Ez szó szerint megtestesíti mindazokat a divatos tulajdonságokat, amelyekre a legtöbb nő vágyik. Minimalista design, univerzális használat és modern színkialakítás. A szín kivitelezésnél külön megállnánk. Ugyanis, az ezüst, az arany és a rózsaszín kombináció csillagos ötössel értékeljük.

Tricolor Fossil JF02856998 nyaklánc
Forrás: fossil.com

Fossil JF02905791 női karkötő

A Fossil karkötő, amelyet a piacon JF02905791 kód alatt találhat meg, kétségtelenül megérdemli méltó helyét az univerzális női ékszerek listáján. Amellett, hogy bármilyen outfitet tökéletesen ki tud vele egészíteni, hibátlan tandemben is használhatja a fent említett nyaklánccal. Fényes rose gold árnyalatai a domináns hatású kövekkel kétségkívül ízlésesen illeszkednek majd az imént említett darabhoz. Egyébként rozsdamentes acélból készül, a hossza 165 mm.

Cikk tipp: Összeválogattuk a legszebb ezüst karkötőket hölgyek számára

Fossil női ékszer - rose gold karkötő kövekkel
Forrás: fossil.com

Fossil JF01702040 női fülbevaló

És megtaláltuk Önnek a Fossil JF01702040 női fülbevalót is.  Valakinek talán szokatlannak tűnhet, de ha közvetlenül „akcióban” látja, meg fogja érteni, miért vettük fel a Fossil női ékszerek listájára. Ugyanis képes arra, hogy csodálatosan felhívja a figyelmet a női arc finom vonásaira. Ez nemcsak atipikus alakjának köszönhető, de 49 mm hosszúságnak is. Természetesen ebben elengedhetetlen része van a fényes felületű ezüst színnek is.

Cikk tipp: 4 lélegzetelállító ezüst fülbevaló tipp

Szokatlan Fossil női fülbevaló
Forrás: fossil.com

Melyik Fossil női ékszert választja?

Mit szól a válogatásunkhoz? Megtalálta a kiválasztott Fossil divat kiegészítők között, amelyek bármilyen stílushoz illeszkednek, a kedvencét? Ha igen, akkor nagyon örülünk. Ha nem, akkor végezetül van egy tippünk.

Tipp a végére: Tekintse meg a többi Fossil női ékszert is. Talán köztük megtalálja pontosan azt a divatkiegészítőt, amelyet keres.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top