A megfizethető ékszerek legismertebb márkái

Bemutatjuk a legismertebb megfizethető ékszer márkákat
Facebook
LinkedIn

Az ékszer az öltözék fűszere. A megfelelő darabok feldobják megjelenését, és ízléses hatást kölcsönöznek neki. Míg a drága, exkluzív ékszerek csak különleges alkalmakkor kerülnek ki az ékszerdobozból, addig a megfizethető ékszerek alkalmasak a mindennapi viseletre. A minőség és az elfogadható ár kombinációját azonban nem könnyű megtalálni. Ezért összefoglaltuk a legnépszerűbb ékszer márkákat, amelyek árai a katalógusokban négy, vagy kivételesen öt számjegyű összeget tartalmaznak.

A cikk tartalma

Olcsóbb bizsu márkák

Az alábbi gyártók olyan ékszerválasztékkal örvendeztetnek meg, amelynek ára a 35 ezres határ alatt marad.

Guess ékszer

A Guess egy európai gyökerű globális amerikai életmód márka. Francia testvérek alapították 1981-ben  Los Angelesben, ahol a mai napig a cég székhelye található. A szűk farmer kollekciójukkal debütáltak. A farmer mellett ma már ruházati cikkek, kiegészítők, parfümök, órák és ékszerek széles választékát is kínálják a világ több mint 80 országában.

A Guess ékszerkollekciók az alacsonyabb ár kategóriába tartoznak. Többnyire sebészeti acélból készülnek, néhol arany vagy ezüstözött bevonattal. Népszerű a Swarovski kristályok vagy cirkóniák alkalmazása. A Guess tömör és láncos karkötőket, fülbevalókat, gyűrűket és nyakláncokat kínál. A Guess ékszerek a játékos stílust és a kifejezőbb dizájnt ötvözik, gyakran kristályok fényével és színével gazdagítva.

A Tommy Hilfiger ékszerek a legnépszerűbbek közé tartoznak

Tommy Hilfiger ékszer

Az amerikai klasszikusok és a laza divat stílus szimbóluma. A Tommy Hilfiger márka a 80-as évek második felében debütált, és a múlt század 90-es éveiben érte el népszerűsége csúcspontját. Jelenleg az egyik legnépszerűbb amerikai divatház, amely a férfi- és női ruházaton kívül cipőket, kiegészítőket, köztük ékszereket és órákat, ágyneműt, de még dizájner bútorokat is kínál.

A Tommy Hilfiger ékszer kiváló minőségével és stílusos kialakításával nyűgöz le. Az aktuális divatirányzatok ihlették, ugyanakkor megőrzi időtlen karakterét. Különösen a fiatal generáció kedveli. Míg a női kollekciókban sebészeti acélból készült nyakláncok, karkötők, fülbevalók találhatók, addig a férfi ékszerek sorát elsősorban bőr és acél karkötők alkotják.

Közepes árú ékszer márkák

Ezen ékszerházak kínálatában olyan darabokat talál, amelyek ára négyszámjegyű összegtől indul, és csak nagyon ritkán haladja meg az 55 ezres határt.

Michael Kors ékszer

A Michael Kors egy amerikai luxus divatmárka, amely az iparág legkifinomultabb és legminőségibb ruházatát gyártja. Katalógusában a ruházaton és lábbelin kívül kiegészítők is találhatók, köztük kiváló minőségű ékszerek és órák. Olyan hírességek, mint Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Taylor Swift, valamint olyan befolyásos személyiségek, mint Hillary Clinton és Kate Middleton viselik a Michael Kors műhely terveit. Michael Kors New York egyik leghíresebb tervezője, és élete során számos díjat nyert.

A Michael Kors márkanév alatt megfizethető ékszerek széles választékát találja, ezüstből vagy sebészeti acélból. A legtöbb ékszer aranyozott vagy ródiumozott. A finom nyakláncok és az ízléses Michael Kors karkötők különösen népszerűek. A gyártó fülbevalót és medálokat is kínál. Egyes darabok kiváló minőségű cirkóniával díszítettek. Michael Kors ékszerei általában nagyon ötletesek, mégis ízlésesek és időtállóak.

Pandora ékszer

A Pandora márka nem szorul különösebb bemutatásra. A mai ékszerikon történetét 1982-ben kezdték megírni Koppenhágában, Dániában. Ma a Pandora ékszereket a világ több mint 70 országában, hat kontinensen értékesítik. A világ három legnagyobb ékszermárkájának egyike, amely kiváló pozíciót foglal el a megfizethető luxus szegmensben.

A Pandora kínálatában modern, minőségi és kézzel készített ékszereket talál. A márka különösen híres gyöngyeiről, amelyeket számos ötletes tematikus kollekcióban kínál. A karkötők mellett nagyon népszerűek a medálos Pandora nyakláncok, de a fülbevalók és a gyűrűk is. A márka kiváló minőségű ezüst, arany vagy aranyozott ékszereket kínál.

Swarovski ékszer

Bár a Swarovski cseh gyökerekkel rendelkezik, a világhírű márkát 1985-ben alapították Ausztriában, és nevéhez főként a csillogó kristályok fűződnek. A kiváló minőségű és tökéletesen csiszolt kristályok mellett a Swarovski saját ékszereket, kiegészítőket, csillárokat és poharakat is kínál.

Maga a Swarovski ékszer mindenekelőtt kreatív, játékos és végtelenül elbűvölő. Fényével, a színek és a fények tökéletes kristályok által keltett játékával kápráztat el. A Swarovski kihagyhatatlan nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és fülbevalókat kínál kollekcióiban. Az ékszerek többnyire aranyozottak vagy ródiumozottak. Más ékszer márkák és divatházak is Swarovski kristályokat építenek be darabjaikba.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top