Fülbevaló ajándékba: 7 tipp, hogyan válassz fülbevalót egy nőnek

Tippeket adunk a fülbevaló kiválasztásához
Facebook
LinkedIn

Diploma osztóra, szülinapi bulira készül vagy egy kedves ajándékkal szeretne kedveskedni szíve hölgyének? A fülbevaló minden alkalomra kiváló választás. Ennek a nagyszerű ajándék típusnak csak egy kis fogása van. A megfelelő ékszert kell kiválasztani, amely nemcsak a megajándékozott stílusához, ízléséhez illeszkedik, de megfelelő kiegészítője is lesz, kiemelve az erősségeit. A következő tippek segítenek abban, hogy fülbevalót tudjon választani ajándékba bármely hölgy számára.

A cikk tartalma

1. Arc típusának megfelelő fülbevaló

A megajándékozott arca az egyik döntő tényező a megfelelő ékszer kiválasztásánál. A fülbevaló kiválasztásának az arc típusa szerint egyáltalán nem kell bonyolultnak lennie. Míg az ovális archoz bármilyen ékszer passzol, addig a kerek és szív alakú arcú hölgyeknek a hosszú, lógó fülbevalók hízelegnek. A négyzet alakú arc nagyobb kerek fülbevalót igényel, a keskenyebb téglalap alakú pedig például a szép lógó könnycseppekhez illik. Csak azt kell kideríteni, hogy milyen típusú arca van az ünnepeltnek.

2.A hajszínének és hosszának megfelelő fülbevaló 

Míg a világos hajú hölgyekhez és szőkékhez a sárga arany fülbevaló illik, addig a barna és a fekete hajú nőknek a fehér fémek, például az ezüst, fehér arany vagy platina áll jól. A tüzes vörös hajúak örülni fognak a rózsaszín aranynak. Míg a rövid hajú hölgyek bármilyen típusú fülbevalót megengedhetnek maguknak, addig a hosszú hajú hölgyek inkább a nem túl hosszú lógó fülbevalót részesítik előnyben.

3. Életmódját tükröző fülbevaló

Egy irodában dolgozó hölgynek, aki formálisabban öltözködik munkahelyére, a minimalista és elegáns fülbevalók jobban megfelelnek. Az a fiatal hölgy, akinek több szabadideje van, és szeret a barátaival szórakozni, egy extravagánsabb, feltűnőbb ékszert fog értékelni. A romantikus lánynak, aki szeret nőiesen és finoman öltözködni, gyönyörű, lekerekített részletekkel díszített, lógó fülbevalókkal szerez örömet. A drámai városi stílus kifejezettebb szögletes formákat igényel. Ha a megajándékozott egyszerűen és minimalistán öltözködik, választhat kis karikákat vagy bedugós gyöngyöket.

4. A bőr típusának megfelelő fülbevaló

Ismeri a bőr típusát? Egyes hölgyek bőre melegebb árnyalatú, amelyben a bronz és az őszibarack keveredik. Ebben az esetben válasszon sárga és réz fémből készült fülbevalót. Ha a megajándékozott bőrén több rózsaszín és kék felhang tükröződik, válasszon ezüst fülbevalót vagy fehér aranyat.

5. Megfelelő méretű fülbevaló

A legtöbb hölgy szabadon választhatja meg fülbevalója méretét. Ha azonban rendkívül vékony, karcsú vagy alacsony alkattal van megajándékozva, akkor a kisebb fülbevalók állnak jól neki. Választhat például apró bedugós fülbevalót vagy kis karikákat. És ellenkezőleg, a nagyobb, merészebb fülbevalók a teltebb, erőteljesebb alakkal rendelkező hölgyekhez illenek. Választhat klasszikus függő vagy csillár fülbevalót.

6. Fülbevaló a preferenciái szerint

Hasznos tipp: Az ajándék fülbevaló alkalmas egy olyan hölgynek, aki már visel fülbevalót. Ellenkező esetben egy másik, univerzálisabb ékszertípus, például nyaklánc vagy karkötő jobb választás. Azt is megfigyelheti hogy a szülinapos milyen fülbevalót részesít előnyben. A finomabb fülbevalót vagy a feltűnőbb csillár ékszereket részesíti előnyben? Preferál valamilyen fémet? Gyakran lát rajta fülbevalót bizonyos színű kövekkel? Ha a kristályból készült ékszereket részesíti előnyben, a Swarovski fülbevaló remek választás. Vagy a kék kiemelésű fülbevalót viseli gyakran? Válasszon topáz ékszert.

7. Fülbevaló az alkalomnak megfelelően

Ajándék fülbevalót célszerű aszerint választani, hogy milyen alkalomra tervezi átadni. Míg egy szülinapi bulira választhat egy extravagánsabb, ötletesebb darabot vagy szép ezüst fülbevalót, ami nem fogja túlságosan megterhelni a pénztárcáját, addig egy kerek jubileum egy értékesebb ékszert kíván. Választhat elegáns vagy decens arany fülbevalót. A különleges életeseményekre adott ékszereknek tartósnak és strapabírónak kell lenniük, hogy emlékeztessenek a fontos napra.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top