Fejezze ki szeretetét szavak nélkül: Tippek a legjobb Valentin-napi ajándékra nőknek

Szavak nélkül fejezze ki szeretetét – tippeket adunk, milyen Valentin-napi ajándékot válasszon egy nőnek
Facebook
LinkedIn

Brazíliában a szerelmesek napját június 12-én tartják. Japánban csak a férfiak kapnak ajándékot Valentin-napon. A hölgyeknek március 14-ig kell várniuk. Dániában viszont a titkos hódolók versben küldik a valentinos képeslapot a nőknek. A címzettnek ezután húsvétig ki kell találnia udvarlója nevét. És Ön? Kitalálta már, mivel lepi meg párját az idén? Ne felejtse el, hogy egy női Valentin-napi ajándéknak bizonyos személyes üzenetet kell hordoznia. Adjon hozzá egy kis egyediséget, de kerülje a giccses felesleges dolgokat. Túl sok ez így? Mentőövet dobunk önnek több érdekes tipp formájában.

Egy hasznos tipp rögtön az elején: Bármit is választ, szépen csomagolja be, és adja hozzá a kedvenc virágot.

A cikk tartalma

Valentin napi élmények

Valami egyedire vágyik? Ajándékozzon olyan élményeket, amelyeket soha senki nem vesz el tőle. Kedveli az adrenalint, vagy inkább romantikus típus? A művészetet vagy a sportot szereti jobban? Érdeklődése minden bizonnyal tájékoztatja Önt a megfelelő Valentin-napi ajándék kiválasztásakor. Van néhány tippünk inspirációként:

 • ejtőernyős tandemugrás,
 • városnéző léggömb repülés,
 • túra a Mátrába,
 • romantikus wellness hétvége,
 • Párizsi utazás – a szerelem városába,
 • hajós vacsora Budapesten,
 • színházjegyek,
 • masszázs utalvány.

Ékszer mint Valentin-napi ajándék nőknek

Személyes, tartós és igazán romantikus. Egy ékszer mint ajándék azt kiáltja, „szeretlek”. Ezért kiváló választás szerelmesek napja alkalmából. Válassza ki, melyik darabbal szeretné megérinteni a választott szívét.

Az ékszer időtlen Valentin-napi ajándék

Romantikus klasszikus

A szív szimbólumát ősidők óta a szerelemmel társították. Női Valentin-napi ajándékként választhat szívecskés fülbevalót, két összefonódó szívvel ellátott nyakláncot vagy ízléses medált. Ha nem akar túl közvetlennek tűnni, válassza a végtelenség szimbólumával ellátott női ékszereket. Világossá teszi majd számára, hogy ő egy olyan nő, akire számít az életében, és a szerelme örökkévaló.

Egyedi Pandora ékszer

A Pandora márka új dimenziókba emeli az ékszerekkel való szerelem megvallásának klasszikus lehetőségeit. Egyedi medál– és gyöngy gyűjteményeiben igazán változatos darabokat talál. Az edzőteremben találkoztak? Adjon neki egy szivecskés medált súlyzóval. Vagy a szíve nője állatbarát? Ajándékozzon egy mancs alakú medált.  Vagy talán jobban fog örülni egy gyöngynek, amely a családi boldogságot vagy az otthon melegét szimbolizálja. A választás az ő érdeklődésétől és a kapcsolat természetétől függ. A Pandora ékszer kínálatában biztosan talál megfelelő darabot.

Tippünk: Ha kedvesének még nincs Pandora karkötője, mindenképpen csomagoljon egyet a medálhoz vagy gyöngyhöz. Ahogy a kapcsolatuk fejlődik, mindig megajándékozhatja őt egy új medállal, és elmeséli így szerelme teljes történetét a karkötőjén.

Személyre szabott ékszer

Ha nem talál kedvére való darabot a piac változatos kínálatában, készíttesse el. Vásároljon egy semleges ízléses medált vagy karkötőt, és gravíroztasson rá egy személyes üzenetet vagy szimbólumot. Biztosan kellemes meglepetés lesz.

Tippünk: A piacon találhatunk morze kódú üzenettel ellátott karkötőket és nyakláncokat. Egy nem feltűnő megjelenésű ékszer, melynek valódi jelentését csak önök ketten ismerik, az édes titok lesz.

Romantikus apróságok

Egy Valentin-napi ajándéknak nem kell egy vagyonba kerülnie. Ha inkább csak egy kis Valentin-napi apróságot adnak egymásnak, akkor az alábbi listából biztosan választani tud:

 • kommunikációs, társasági vagy pikáns játék pároknak: a kapcsolat újraélesztésére,
 • kozmetikai wellness készlet: a közös kikapcsolódáshoz,
 • masszázsolajok egy páros masszázs utalványával: a kölcsönös kényeztetésért,
 • egy puzzle a fotói kollázsából: a közös semmittevés kellemes pillanataiért,
 • hoya kerrii – szukkulens szív alakú levelekkel: virágkedvelőknek,
 • számok alapján festés saját fotókról: művészlelkeknek

Klasszikus vagy egyedi? Romantikus vagy praktikus? A legfontosabb, hogy a szívével válasszon Valentin-napi ajándékot élete nőjének.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top