8 tipp a legjobb Valentin-napi ajándékra mindkét nem számára

Ez a Valentin-napi ajándék tippek listája
Facebook
LinkedIn

Az év második hónapja hagyományosan a szeretettel teli ünnephez – a Valentin-naphoz – kapcsolódik. Remek alkalom ez arra, mindjárt az év elején emlékeztessük párunkat el nem múló szeretetünkre Az interneten számos tipp található Valentin-napi ajándékokhoz. Leggyakrabban azonban a hölgyeknek ajándékozzák ezeket, míg a férfiakat valahogy elfelejtik. Ezért összeállítottunk egy 8 tippet tartalmazó listát a legjobb Valentin-napi ajándékra mindkét nem számára. De ahogy illik, kezdjük a gyengéd nemmel.

Kezdetül egy tipp: Mielőtt ajándékot vásárol, gondolja át, mit szeret igazán a partnere. A lényeg, hogy megveheti például a világ legnagyobb és legdrágább csokrát, de ha valaki inkább az ékszert vagy parfümöt részesíti előnyben, akkor valószínűleg nem fogja elkápráztatni. Természetesen ez fordítva is alkalmazható, ill. úgymond mindenre.

A cikk tartalma

A legjobb Valentin-napi ajándék egy hölgy számára

Ha hölgyekről van szó, a virággal általában biztosra megy. Azonban ezt nem minden nő értékeli. A virág mellé ezért még 3 remek tippet választottunk Valentin-napi ajándékra.

  1. Ékszer

Az egyik legjobb módja partnere anyagi megbecsülésének, egy ízléses ékszer. Választhat például karkötők, nyakláncok, medálok, gyűrűk vagy fülbevalók közül. A Swarovski fülbevaló jelenleg különösen népszerű és egyben megfizethető. Úgy gondoljuk, hogy a párja is értékelné.

Swarovski 5504753 fülbevaló
  1. Parfüm

De ha véletlenül úgy gondolja, hogy az ékszer nem lesz megfelelő kedvesének, fogadhat például a parfümre. Vigyázat, nem kell automatikusan egy megalomán összegre gondolni, amit rá kell költeni. Éppen ellenkezőleg, a kereskedők jelenleg érdekes, fűszeres és citrusos illatokat is kínálnak, igazán barátságos áron.

  1. Napszemüveg

A napszemüveg alkalmas Valentin-napi ajándék lehet barátnőnek, menyasszonynak ill. feleségnek is. Végül is miért ne? A piacon ma számos megfizethető modellt talál jól ismert divatmárkáktól. És tekintettel az egyre naposabb őszre és télre, biztos lehet benne, hogy a párja szinte egész évben kihasználja majd.

  1. Virág

És hogy teljes legyen a lista, a Valentin-napi női ajándékok végére egy kortalan klasszikust is hozzá adunk a fent említett virág formájában. Az adott fajta azonban attól függ, hogy mit szeret kedvese. A vörös rózsát azonban általában a legnépszerűbb virágnak tekintik. De nagy valószínűséggel más fajtával is sikert arat.

A legjobb Valentin-napi ajándék egy úriember számára

Bár Valentin- napi figyelem általában a szebbik nemre irányul, paradox módon nehezebb Valentin-napi ajándékot választani az urak számára. Az urak nem szoktak különleges ajándékokat elvárni, de ha a megfelelőt választja, biztosan örömet szerez. Ezért próbálja meg megfontolni valamelyiket a következő négyből.

  1. Karóra

Ha a legjobb Valentin-napi ajándékot keresi egy úriember számára, fontolja meg egy karóra vásárlását. Gyakorlatilag minden nap használható kiegészítő. Attól függően, hogy partnere milyen stílushoz ragaszkodik, viselheti munkába, társasági eseményekre vagy akár hétköznapokon is.

  1. Karkötő

Ki mondta, hogy a divat kiegészítők csak hölgyeknek valók? Az uraknak is örömet szereznek. Jó példa erre a férfi karkötő. Ami a piaci kínálatot illeti, többféle anyag kialakítás közül lehet válogatni, de általában a bőr és az acél, illetve ezek kombinációja a legnépszerűbb. Pontosan ilyen a Tommy Hilfiger karkötő 2700530 termék megjelöléssel.

Valentin-napi ajándék egy férfinak? Próbáljon ki egy Tommy Hilfiger karkötőt
  1. Pénztárca

Ha nem talál párjának megfelelő órát, karkötőt vagy egyéb férfi ékszert, próbáljon egyéb praktikus kiegészítő után nyúlni. Ez lehet egy minőségi bőr pénztárca is kedvese preferenciái szerint.

  1. Mandzsettagomb

Ha a párja történetesen az elegancia szerelmese, a legjobb Valentin-napi ajándék például egy pár mandzsettagomb is lehet.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top