A Pandora alternatívái, melyek közül garantáltan sikerül választani

A Swarovski ékszerek játékosan versengenek a Pandora márkával
Facebook
LinkedIn

Nőies, kacér és érzelmekkel teli. Ez a Pandora, a jelen egyik legnépszerűbb ékszermárkája. Ékszerei különösen a fiatalabb generációt szórakoztatják, inspirálják és vonzzák. A Pandora nagy teret foglalt el az ékszerpiacon, de nincs szabadalma a stílusos és a minőségi időtlen ékszerekre. Ezt számos más márka is bizonyítja, amelyek az eredetiség és az ízlés terén versenyeznek vele. Ezek közül néhányat most bemutatunk Önnek. Fedezze fel velünk a Pandora alternatíváit, és talán megtalálja köztük kedvencét.

A cikk tartalma

Milyen a Pandora?

A Pandora azon ékszermárkák egyike, amely nem szorul különösebb bemutatásra. Történetét 1982-ben kezdte írni a dán aranyműves, Per Enevoldsen a feleségével együtt. A családi ékszerüzlet, amely thaiföldi ékszerek importjával debütált, az évek során világhírű céggé nőtte ki magát. Ma a Pandora hat kontinens több mint 100 országában értékesíti ékszereit, és óriási népszerűségnek örvend.

A Pandora ékszerekről

A kézzel készített Pandora ékszerek finomak, modernek és kiváló minőségűek. Jó megfizethetőségükkel és elbűvölő kortárs dizájnjukkal különösen a fiatalabb generációkat hódították meg. Ikonná vált a gyűjtői karkötő, melyből a bájos gyöngyöknek és medáloknak köszönhetően készítheti el saját eredeti ékszereit. Ez az oka annak is, hogy a Pandora az egyediség, az érzelem és az erős személyes üzenet attribútumaihoz kapcsolódik. Ékszerei egyben részletgazdagok, nagyon ízlésesek és kissé szeszélyesek. Olyan mókát és kreativitást hordoznak magukban, amely sok divatmárkából hiányzik.

Pandora – alternatívák az előnyeikkel

Az alábbiakban rövid áttekintést adunk azokról az ékszermárkákról, amelyek valamilyen szempontból hasonlítanak a Pandorára. Ugyanakkor a maguk előnyeit és sajátosságaikat tartalmazzák. Ezek közül választ, vagy hű marad az ékszer ikonhoz?

Olivia Burton

Az Olivia Burton márka 2012-ben alakult London szívében. Két alapítója eredeti brit hangulatú órák és ékszerek készítésére összpontosít. A márka arra törekszik, hogy összekapcsolja a klasszikus stílust a jelennel, és jelenleg egy kis játékos bájjal rendelkező gyönyörűen kidolgozott darabjairól ismert.

Pandora és Olivia Burton nőiességben és finomságban osztoznak. Az Olivia Burton női ékszerek ugyanolyan részletgazdagok és egy kis játékosságot is hordoznak magukban. A Pandorához hasonlóan ezekből a darabokból sem hiányzik a modern báj, amely gyakran a természet ihletéből és a környező táj szépségéből fakad. Az ékszerek megfizethetősége a Pandorához hasonlítható.

Swarovski

A Swarovski cég a Pandorához hasonlóan hosszú múltra tekint vissza és híres névvel rendelkezik. A márkát 1895-ben alapították Ausztriában. Főleg a tökéletesen megmunkált kristályokról vált híressé, de saját termékeiről, köztük népszerű ékszereiről is.

A hattyú logóval ellátott ékszerek fényesek, gazdagon díszítettek és elegánsak, sőt szinte fényűzőek. A Pandorához képest kicsit feltűnőbbek, fényűzőbbek, elegáns öltözethez és különleges alkalmakra is alkalmasak. A Pandora ékszerekhez hasonlóan áttörése a minőségi kidolgozás, a kortárs, nagyon nőies dizájn és a megfizethető árak. Bár a Swarovski ékszerek árcédulája kicsit magasabb lehet, továbbra is széles körben elfogadható szinten tartják az árakat.

Calvin Klein

A Calvin Klein egy világhírű amerikai divatház. Az alapítója nevét viselő cég 1968-ban alakult. Az 1980-as években dizájnos fehérneműiről és divatos farmer nadrágjairól vált híressé. Jelenleg portfóliójában egyéb kiegészítők mellett ékszerek és órák is szerepelnek, a középső árkategóriában mozogva.

A Calvin Klein ékszerek modern dizájnja és stílusa közös a Pandora darabokkal. Könnyed, ízléses dizájnban ötvözik a klasszikus stílust a jelen bőséges adagjával. A Pandorához hasonlóan minden darab az egyszerűségre, a szépségre és az egyéni önkifejezésre helyezi a hangsúlyt. A CK márka nagy előnye a kiterjedt férfi ékszer kollekció, amellyel a Pandora a férfiakat nem tudja boldogítani.

Esprit

Az Esprit egy divatmárka, amely a fiataloknak szóló napfényes kaliforniai divatról vált híressé a világon. Történelmét 1963-ban kezdte írni egy ruházati vonallal. Az Esprit ma már a ruhák, cipők és kiegészítők mellett modern stílusú ékszereket is kínál.

Az Esprit a lazaságban, a finomságban és az aktuális trendek érzékelésében találkozik a Pandorával, miközben megőrzi az időtlen dizájnt. Még az Esprit ékszerei is sokszor bájosan játékosak és könnyedek, de a kollekciók között megtalálhatóak az elegánsabb és luxusosabb megjelenésű darabok is. Ennek köszönhetően a márka sokoldalúságával és a szebbik nem széles körű érdeklődésével büszkélkedhet. Annál is inkább, mert az Esprit ékszerek árcédulái, akárcsak a Pandora esetében, nagyon kedvezőek.

Emporio Armani

A híres olasz luxusház, az Armani, amelynek nevét a legmagasabb divat körökben emlegetik, nemcsak a prémium szegmensre, hanem a hétköznapi fogyasztókra is irányul. Az Emporio Armani márkája nagyon népszerű, a 25-35 évkor közötti fogyasztókat célozza meg, s kollekcióiban népszerű ékszerek is találhatók.

Ha a Pandora helyett keresünk alternatívákat, az Emporio Armani ékszerek elengedhetetlen részét képezik választékunknak. Maga a márka a minőség és a stílus bélyegét adja nekik. A Pandorával egyeznek az eredeti, modern és a friss dizájnban. Magára a márkára jellemző egyedi dizájnjukkal és innovatív díszítésükkel hívják fel magukra a figyelmet. A Pandora ékszerekhez képest valamivel durvább megjelenésűek. Kínálatában találhatóak azonban szentimentálisabb, gyengédebb darabok is. Az árcédulák általában ötszámjegyűek. A jó hír az, hogy az Emporio Armani férfi ékszereket is kínál.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top