„Must-have” ékszerek: Kiegészítők, amelyekkel minden nőnek rendelkeznie kell

Melyik ékszer kötelező minden nő számára?
Facebook
LinkedIn

Kék farmer, fehér póló, kis fekete… Mindannyian bensőségesen ismerjük azokat az alapdarabokat, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem. De mi a helyzet az ékszerekkel? Egyes modellek ikonikus státuszt értek el, és a női ékszerdoboz klasszikusává váltak. Nem számít, hogy az irodába vagy a városba megy, ez a néhány apró akcentus mindig jót tesz a megjelenének. Bemutatjuk Önnek a „must have” ékszereket, amelyek mindenképpen a klasszikus kollekciójába tartoznak.

A cikk tartalma

Kötelező ékszerek

Az ötletes, divatos darabok mellett, amelyek időnként tökéletesen illeszkednek egy outfitbe, minden ékszerdoboznak meg kell lennie a maga stabil alapjainak. Mindenhez passzoló alap ékszer, amiből minden alkalomra és különösebb habozás nélkül válogathat.

Bedugós fülbevaló

Egyszerű oka van annak, hogy a puzettet vagy a bedugós fülbevalót az első számú fülbevalónak és a női ékszerdobozba top választásnak tartjuk. Mindenhez megy. Alkalomtól függetlenül könnyed csillogást ad minden outfithez. Viselhető munkahelyre, baráti találkozókra és edzőterembe is. Lezsernek tűnik, és azt a benyomást kelti, hogy nem kell túl sok erőfeszítést fektetni az elegáns megjelenésbe. A csillogó cirkon fülbevaló kivételes hangulatot, a finom gyöngyök eleganciát, a fantáziadús színek és minták játékos hatást keltenek. Ha az egyszerű minimalizmust kedveli, válasszon egyszerű fém puzettet.

Karika fülbevaló

A karika fülbevaló stílusos állócsillag a divatos körökben. Klasszikusnak számít, amely finomságot ad. Mivel a női fülbevaló az összkép egyik leglényegesebb akcentusa, azt javasoljuk, hogy a karika méretét érzékenyen, az arc arányaihoz igazodva válassza ki. A kisebb körökkel elvileg nem ront el semmit, a nagyobb kör alakú fülbevaló különösen jól áll a gyémánt alakú, szögletes és az ovális arcoknak. A karikás fülbevaló előnye, hogy kiemelkedik anélkül, hogy túlzásba esne.

Láncos nyaklánc medállal

A vékonyabb vagy vastagabb láncos nyakláncok elengedhetetlenek egy ékszerdobozban. Míg a masszívabb ékszerek feldobják az outfitet, a vékonyabb lánc nagyon finom és nőies lesz. A medál egy egyszerű módja annak, hogy valami értelmeset viseljen, ami közel áll a szívéhez. Ékszer formájában kiválaszthatja egy fontos személy kezdőbetűit, egy csillagjegyet vagy egyéb, az Ön számára mélyebb jelentéssel bíró szimbólumot. A láncos nyaklánc egy elegáns kiegészítő, amely egy adag visszafogott bájt ad minden outfitnek.

Gyöngysor

A gyöngysor egy időtlen darab, amely soha nem megy ki a divatból. Az egyszerű elegáns gyöngyök mellett ötletesebb darabokat is találhatunk a jelenlegi piacon. Például a dupla szálak különböző méretű gyöngyökkel vagy az elválasztott gyöngyökkel ellátott nyakláncok nagyon divatosak. Nyugodtan nyúljon azonban egy finom, elegáns gyöngysor után. Nappal könnyedén kombinálhatja blúzzal vagy felsővel, estére pedig egy kis feketéhez is jól áll.

Egyszerű lánc karkötő

A lánc karkötő hasonló „must have” darab a kezére, mint a nyaklánc a dekoltázsba. A finom láncot bármikor a csuklójára rögzítheti, ha gyengédségre és eleganciára vágyik. Egy medál, gyöngyök hozzáadása vagy több darab rétegezése lendületet és játékosságot kölcsönöz megjelenésének. A karkötők mindenhez passzolnak, a háromnegyed ujjú kötött pulóvertől a szellős nyári ruháig.

Tippünk: Ha a lánc karkötők valamiért nem nyűgözik le, cserélje fel tömör fém karkötőkre vagy mandzsettákra. A réteges megjelenés nagyon hatásos, és külön-külön is játszhatnak az elegancia javára.

Egy feltűnő gyűrű

A masszívabb gyűrűnek az a törekvése, hogy az outfit meghatározó elemévé váljon. Válasszon egy ékszert nagy beágyazott kővel, pecsét vagy koktél gyűrűt. Bár kifejezőbb darabról van szó, nyugodtan kombinálhatja normál nappali outfittel de estélyivel is. Csillogást és  hírhedt wow-effektust kölcsönöz minden megjelenésnek. Javasoljuk, hogy a gyűrű méretét a keze figyelembevételével válassza ki. A kisebb kezekhez finomabb ékszerek passzolnak, de egy igazán kifejező, nagy gyűrű gyönyörűen kiemelkedik egy nagyobb kézen.

Tippünk: A feltűnő gyűrű Önnek túl sok? Próbáljon meg egy darab helyett több egyszerű karikát beszerezni, amit hangulata és ízlése szerint rétegezhető. Ha eleganciára vágyik, csak egy finom gyűrűt fog viselni. Ha ragyogni szeretne, három-négy rétegben kombinálhatja őket.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top