Milyen ékszert az esküvői ruhához? Eláruljuk!

Az esküvő elválaszthatatlan ékszerei közé tartoznak a nyakláncok és a gyűrűk
Facebook
LinkedIn

Kiválasztotta álmai ruháját, és nem tudja, milyen ékszer illik az esküvői ruhához a legjobban? Először is ne feledje, hogy nem lehet domináns. Éppen ellenkezőleg, csak a menyasszony össz megjelenését kell kiegészíteni. Ha tanácstalan, tippekkel szolgálunk az esküvői ékszer kiválasztásához.

A cikk tartalma

Hogyan válasszunk ékszert esküvőre?

Az ékszer kiválasztásakor gondolnia kell a ruha megjelenésére. Ezért azt javasoljuk, hogy mindig csak az esküvői ruha vásárlása után válasszon esküvői divat kellékeket. Ha extravagáns a ruha, válasszon egyszerűbb ékszert. Az egyszerűbb ruhát egészítse ki kifejezőbb fülbevalóval, nyaklánccal és karkötővel.

Azon gondolkozik, milyen ékszert az esküvői ruhához? Fogadjon a nyakláncra, karkötőre, fülbevalóra ill. gyűrűre.

Az esküvői ékszernek illeszkednie kell a ruha színéhez?

Az esküvői ruhának és az esküvői ékszernek színben is meg kell egyeznie. Ha hófehér ruhát választott, azt javasoljuk, hogy nyúljon ezüst vagy platina ékszer után, vagy fehér aranyból készült ékszer után. Másrészt, az arany ékszer választható elefántcsont ill. ivory színű ruhához. De ne féljen a „hozzáadott” színektől sem. Nyugodtan keressen olyan ékszert, amelyben kék drágakő van, például zafír, topáz, tanzanit vagy kék gyémánt.

Tippünk: Ha gyöngyök jelennek meg a ruhán, akkor a legjobb, ha gyöngy ékszert választ, ami általában az egyik legelegánsabb kiegészítő.

Milyen ékszert egy kivágott esküvői ruhához?

Ha V-kivágású menyasszonyi ruhát választott, akkor válasszon egy félhosszú vagy egy könnycsepp alakú medál nyakláncot. Ha a ruha felső része fűző, akkor érdemes olyan nyakláncot találni, amely egészen a kulcscsontig ér. Így a nyaka hosszabb hatást kelt. Ehhez a második változathoz azt javasoljuk, hogy válasszon kisebb, átszúrós fülbevalót. A nyakig érő kivágást csak fülbevalóval egészítse ki.

Tippünk: Romantikus megjelenésű például az MKC1340AH040 termékjelölésű Michael Kors fülbevaló. Ezüst színű és szív alakú.

Hogyan összehangolni az esküvői ékszert az esküvői frizurával?

Az esküvői ékszer kiválasztását fontos a frizurához is testre szabni. Ez különösen a fülbevalóra vonatkozik. Hogyan válasszuk ki a megfelelő fülbevalót? Ha esküvői frizurája laza szétengedett hajból áll, válasszon egyszerű, kisebb formájú fülbevalót. Éppen ellenkezőleg, a feltűzött frizurát egészítse ki jellegzetesebb lógó fülbevalóval. Ez azonban nem feltétel. Végső soron a képzeletnek nincs határa.

Tudta, hogy a fülbevalót is az arc típusnak megfelelően kell kiválasztani?

Ha esküvői ékszerről van szó, a fülbevaló nem hiányozhat.

Mennyi ékszert válasszunk az esküvőre?


Nagyon fontos átgondolni, hogy milyen ékszert válasszunk az esküvői ruhához. De ne feledkezzen meg a mennyiségről sem. Ne feledje, hogy örök igazság – a kevesebb néha több.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a női karkötők legnépszerűbb típusai

6 típusú karkötő, amit a nők imádnak

Facebook LinkedIn A női karkötők a legnépszerűbb ékszerek és a legkeresettebb divatkiegészítők közé tartoznak. Ha a munkai- vagy a szabadidő viselethez keres kiegészítőt, válasszon láncos,

Scroll to Top