Eláruljuk, melyik esküvői fülbevaló a legjobb

Milyen esküvői fülbevalót választani? Segítünk a választásban
Facebook
LinkedIn

A legtöbb nő számára az esküvői nap az a nap, amelyről egész életükben álmodtak. Már a kislányoknak is azon jár az eszük, hogy ezen az egyedülálló napon hercegnőknek fognak kinézni. És mivel e kislányok egy darabkája a nőkben és a felnőttekben is él, nem csoda, hogy a menyasszony egy mesebeli hercegnőnek akar látszani. A mesebeli esküvői outfit azonban nem csak a ruháról, a cipőről és a frizuráról szól. A habot a tortán a megfelelően megválasztott kiegészítők, például a fülbevaló képezi. Tudja, hogyan és mi szerint válassza meg? Eláruljuk, melyik esküvői fülbevaló a legjobb.

A cikk tartalma

Milyen esküvői fülbevaló a legjobb?

Első pillantásra banalitásnak tűnhet, de igen, az esküvői fülbevaló megválasztásának is megvannak az elvei. Ezeket három kategóriába lehet sorolni:

Esküvői fülbevaló arctípus szerint

Először is a leendő menyasszonynak figyelembe kell vennie az arc típusát. Önnek azonban semmilyen körülmények között nem kell aggódnia. Minden arc számára létezik ideális fülbevaló. A következő segédeszközök segítenek kiválasztani a megfelelő esküvői fülbevalót:

  • ovális arc – ovális arcú menyasszonyok számára a legjobb választás a öblös és karika fülbevaló lesz, amelyek optikailag kitágíthatják az arcot.
  • kerek arc – a kerek arcú menyasszonyok számára hosszú függő fülbevaló ajánlott az arc karcsúsítására.
  • téglalap alakú arc – ha a leendő menyasszonynak téglalap alakú arca van, akkor az arcot lefelé nyújtó fülbevaló után kell nyúlnia – vagyis inkább szélesebb, mint hosszabb.
  • háromszög alakú arc – az ilyen arcú jövőbeli menyasszonyoknak kerek vagy hosszú lógó fülbevaló áll jól, amely lágyítja az arcvonásait.
  • szív alakú arc – a szív alakú arcú menyasszonyoknak azt javasoljuk, hogy tompítsuk az arc jellemzőit, olyan fülbevalóval, amely felül keskenyebb, alul pedig ismét szélesebb.
  • négyzet alakú arc – ebben az esetben nagyszerű választás az olyan kerek vagy lógó fülbevaló, amely képes meghosszabbítani az arcot

Tippünk: Függő Guess esküvői fülbevaló

Függő esküvői fülbevaló? Válasszon az arctípusa szerint
Forrás: depositphotos.com

Esküvői fülbevaló ruha szerint

A további tényező, amely ugyanolyan fontos szerepet játszik az esküvői fülbevaló kiválasztásában, az esküvői ruha színe. Bár a legtöbb esetben a menyasszonyok fehér ruha után nyúlnak, az elefántcsont vagy az „Ivory árnyalatú ruhák jelenleg nem ritkák.

  • Fehér esküvői ruha ezüst fülbevaló vagy fehérarany fülbevaló
  • Elefántcsont / Ivory esküvői ruha – arany fülbevaló

Esküvői fülbevaló frizura szerint

És az arc típusától és a ruha színétől eltekintve nem lehet figyelmen kívül hagyni az esküvői frizurát sem. Csodálkozik, hogy a frizura milyen hatással lehet arra, hogy mely esküvői fülbevalót válasszuk?

  • Magasra fésült haj / konty – függő esküvői fülbevaló
  • Laza szétengedett haj –  bedugós esküvői fülbevaló

Tippünk: Guess bedugós fülbevaló

Eláruljuk, melyik esküvői fülbevaló lesz a legjobb az Ön számára
Forrás: depositphotos.com

Két jó tanács befejezésül

Elmondhatjuk, hogy az előző sorok elolvasása után már tudnia kell, melyik esküvői fülbevaló lesz a legjobb az Ön számára. Ennek ellenére még két tanács végezetül. Míg az első , hogy a fülbevaló kiválasztása legyen az utolsó a második az esküvői fülbevaló és a karkötő összehangolása. Tippjeinket és tanácsainkat követve garantáljuk, hogy valóban mesésen fog kinézni.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top