A hírességek ékszerdobozából: Milyen ékszermárkákat viselnek a mai sztárok

Szeretné tudni, milyen ékszermárkákat viselnek a hírességek?
Facebook
LinkedIn

Manapság a hírességek minden eddiginél jobban befolyásolják a divatvilágot, beleértve az utcai (street style) stílust is. A közösségi hálózatok korában még egy ismeretlen márka is egyik napról a másikra felkapott trendé válik. Elég, ha az aktuális hírességek közül valamelyik, mint Kendall Jenner vagy Kim Kardashian, megosztja azt. Kíváncsi, mit tartalmaznak híres emberek privát ékszerdobozai? Lehet, hogy meglepjük, de nem csak luxus dizájn-darabokkal mutatkoznak a piros szőnyegen. Vessünk egy pillantást a mai sztárok legnépszerűbb ékszermárkáira

A cikk tartalma

Cartier karkötők

Nem meglepő, hogy a világhírű luxus francia divatház a híres személyiségek legnépszerűbb ékszermárkáinak listáján szerepel. Az ikonikus Cartier Love karkötő különösen népszerű a hírességek körében. Bár ez nem újdonság – a karkötő 1969 óta van forgalomban – az „új évezred szimbólumaként” is emlegetik. Az örök szerelem hagyományosan csavarhúzóval zárható ékköve Kylie Jenner, Elizabeth Taylor, Angelina Jolie, Kanye West vagy Jennifer Aniston csuklóját díszíti.

Bvlgari luxus ékszerek

Bvlgari ékszerek és órák

A luxus szinonimájaként szolgáló olasz divatmárkát több kortárs sztár is szereti. A Bvlgari kivételesen eredeti modern stílusával, a római és görög klasszicizmus elemeivel nyűgöz le. Különösen népszerűek a híres Bvlgari Serpenti órák, amelyek kígyóként tekerednek a csuklóra. Valószínűleg ezért szerette őket Elizabeth Taylor, aki lenyűgöző Kleopátraként vált híressé. Ashley Olsen állítólag egyszerre többet is visel belőlük a csuklóján.

Hermés karkötők

Az eredetileg selyemsálak és tökéletes kézitáskák gyártójaként híressé vált francia divatmárka luxusékszereivel is eljutott a hírességek köreibe. Különösen népszerűek a Hermés női karkötők, amelyek a nemesfémek, s a minták és színek változatos kivitelében kaphatók. Például Victoria Beckham vagy Eva Longoria ékszeres dobozában is található egy ilyen darab.

Chanel fülbevalók

Napjaink híres személyiségeinek ékszerdobozaiból természetesen nem hiányozhat minden idők leghíresebb divatmárkája, melynek alapítója maga a divatikon, Coco Chanel. Leggyakrabban a márka logójával ellátott ikonikus fülbevalókkal láthatók a nyilvánosság előtt. Maga a Chanel logó annyira népszerű, hogy a fülbevalóknak nincs is szükségük különösebb díszítésre, hogy a legmagasabb körök személyiségeit is lenyűgözzék. Kim Kardashian, Beyoncé, Paris Hilton és Blake Lively ékszer-gyűjteményében biztosan megtalálhatóak.

Megfizethető Jenny Bird ékszermárka

Míg a fent említett ékszer- és divatházak nem jelentenek nagy meglepetést a hírességek ékszerdobozában, a Jenny Bird fiatal, megfizethető ékszermárkaként emelkedik ki közülük. 2010-ben jött létre egy lelkes kanadai nő munkájaként, aki a nevét kölcsönözte e márkának. A könnyed, elegáns darabok, melyek árai öt számjegyű összegek között mozognak, Taylor Swift, Hailey Bieber és Kylie Jenner ékszerdobozaiban is megtalálhatóak. A Jenny Bird női fülbevalók rendkívül népszerűek a hírességek körében.

Monica Vinader fenntartható ékszerek

Az ambiciózus ékszermárkák nemcsak a nagy óceánon túl találhatóak. Monica Vinader egy brit cég, amelyet alapítójáról neveztek el, s aki 2008-ban indította útjára e márkát. Termékeit „mindennapi ékszerként, amelyekkel jól fogja érezni magát” mutatja be. Monica Vinader nemcsak a megfizethetőségen, hanem a fenntartható termelésen is alapul. Újrahasznosított arany és ezüst érmék felhasználásával olyan ékszereket tervez és gyárt, amelyek kiállják az idő próbáját. Valószínűleg a filozófiája, de minden bizonnyal az ízléses, időtálló dizájn miatt is Kate Middleton, Meghan Markle és Jennifer Lopez is nagy rajongója ezen ékszereknek. A Monica Vinader női karkötők különösen népszerűek a hírességek körében. 

Pandora ékszerek

Egy ékszermárka, amelyet valószínűleg nem kell bemutatnunk. Csak annyit említsünk meg, hogy ez a dán ékszerés – Pandora, időtálló, sokoldalú, stílusos és megfizethető ékszereket kínál, melyek közül kétségtelenül a legnépszerűbbek a gyöngyökkel és medálokkal ékesített karkötők. Azon darabok, melyek lehet, hogy az Ön ékszerdobozában meglelhetőek, akár Olivia Rodrigo, Jennifer Lawrence és Selena Gomez gyűjteményében is megtalálhatóak.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top