Ismeri a 2023-as év ékszertrendjeit?

Mik lesznek az ékszertrendek 2023-ban?
Facebook
LinkedIn

Az időtlen, mindennapi kiegészítők mindig megállják a helyüket a női gardróbban. Azt azonban biztosan nem árt tudni, hogy mi az ami aktuálisan IN. Ismeri a legújabb ékszertrendeket 2023-ban? Ezek a darabok lesznek a tökéletes hab az outfiten a következő szezonban.

A cikk tartalma

Színek, formák és anyagok 2023-ra

Mielőtt megtekintenénk a legfontosabb felkapott darabokat, koncentráljunk azokra a színekre, formákra és anyagokra, amelyek idén uralkodni fognak ékszereinkben.

A 2023-as év színe: Viva Magenta

Tavaly év végén a Pantone hagyományosan bejelentette a következő 12 hónap top színét. Ezúttal ez a szokatlan Viva Magenta árnyalat, amelyben meleg és hideg tónusok keverednek. A sötétlila a kiegészítőinkben is uralkodni fog, és hatással lesz a bizsu és ékszerek trendjeire is. A rózsaszín turmalin és a rodolit a legjobban járul hozzá a nem szokványos önkifejezéshez.

Ezüst, gyöngy és különböző fémek kombinációi

A 2023-as ékszertrendek zöldet adnak az ezüstnek és az ezüst színű ékszereket. Folytatódik a fémek keverésének trendje, ami az egyes kiegészítőkben és azok kombinációiban is megmutatkozik majd. Továbbra is népszerű az arany és a rose gold kölcsönhatása a hideg fémekkel. A gyöngyök is maradnak a pályán, de új, merészebb kivitelben. Főleg szokatlan formákról, kombinációkról van szó, de a népszerű ékszerekbe változatosan beépített nagy vagy fekete gyöngyökről is.

A gyöngy 2023-ban sem veszít népszerűségéből

A virágok, a strand motívumok és a szentimentális szimbolika ereje

Ha a 2023-as ékszertrendeket a formák és motívumok lencséjén keresztül nézzük, akkor virágokat, kagylókat, tengeri élőlényeket és személyes, sokszor szentimentális szimbólumokat választunk majd. Még a legunalmasabb ruhákat is feldobhatjuk a virágok színeivel. Lágy és finom, merész és intenzív, fényes vagy tompa – nincs rossz módja annak, hogy virágmotívumokat vigyen be a trendi kiegészítőkbe. Nincs ez másként a strand- és tengerparti témákkal sem. Menők lesznek a tengeri kagylókat, tengeri csillagokat, vízi élőlényeket és barokk gyöngyöket ábrázoló ékszerek.

Személyesebb önkifejezést jelentenek a szentimentális ékszerek, amelyek bizonyos személyes jelentést hordoznak. Gyermeke nevét, fontos dátumot vagy kedvenc fényképét kedvenc nyakláncává vagy karkötővé alakíthatja. Viselni fogunk klasszikus medalionokat, gravírozott ékszereket és kreatív szimbólumokat, amelyek véleményt, hitet, kultúrát vagy hobbit fejeznek ki.

A legnagyobb ékszertrendek 2023-ban

Milyen típusú ékszerek dominálják majd az idei outfitekben? Jöjjön, fedezze fel velünk  azokat a darabokat, amelyek minőségi ékszerekkel árasztják el az ékszerüzletek, butikok polcait.

Masszív és mandzsetta karkötők

Idén a népszerű lánckarkötőket felváltják a kicsit letisztultabb ékszerek. A tömör karkötők eleganciát és a kívánt hangulatot kölcsönzik az outfitnek A jellegzetes mandzsetta karkötőnek viszont nagy ambíciója van, hogy végső megjelenése domináns és hiteles elemévé váljon. Alkalmi és különleges alkalmakra egyaránt viselheti. A vékonyabb modellek hatékonyan rétegezhetők, és jól állnak a stílusok széles skálájához, a klasszikus eleganciától a merész lázadásig.

Szokatlan gyűrűk

Az elegáns gyűrűszettek voltak a trendek 2022-ben, és ez a következő hónapokban sem lesz másként. Hozzájuk csatlakoznak az extravagáns, szokatlan darabok változatos aplikációkkal, ízlésesen kidolgozott részletekkel. Nyúlhat például a formázott hegyű, úgynevezett chevron gyűrűk után. Azonban a medálos és függőláncos gyűrűk is rendkívül IN lesznek.

Sláger lesz 2023-ban a szokatlan gyűrű ?

Feltűnő fülbevaló

A következő évben a fülcimpákra helyezzük a hangsúlyt –  legalább a kiegészítőkkel. A 2023-as ékszertrendek nemcsak a merész és drámai fülbevalókra, réteges karikákra és lógó láncfülbevalókra mondanak igent, de például a nagy gombos, gyöngy- vagy strassz modellekre is. A vállig érő fülbevaló sem lesz félrenyúlás.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top