Összeválogattuk a legszebb női ezüst karkötőket

Az ezüst karkötő régóta népszerűek a hölgyek körében, főleg elegáns megjelenésének köszönhetően.
Facebook
LinkedIn

Biztosan állíthatjuk, hogy az ezüst ékszer nem tűnik el egyhamar a divatiparból. Honnan vesszük ezt a bizonyosságot? Az ezüst árnyalat a leguniverzálisabb, amelyet a színek széles választéka kínál. Az ezüst divat kiegészítők nemcsak a ruhákkal, de egymással is tökéletesen kombinálhatók. Ezért készítettünk egy válogatást, amelyben megtalálja a legszebb női ezüst karkötőket.

A cikk tartalma

TOP 4: Legszebb női ezüst karkötő

A legnagyobb figyelmet érdemlő női karkötők olyan divatmárkák kreatív ötleteiből pattantak ki, mint a Tommy Hilfiger, Daniel Wellington, Michael Kors és a Fossil. Ez a négyes varázsolt el minket a legjobban. Reméljük, hogy Önt is hasonlóan megszólítja.

Tommy Hilfiger női ezüst karkötő

4 kedvenc ezüst karkötő  kapuját egy Tommy Hilfiger ékszer darab nyitja. A termék a 2780225 jelzést viseli, és 7 domináns díszkő jellemzi. Összességében minimalista és diszkrét megjelenésű, ami minden hölgy korosztály számára megfelelő divatkiegészítő. Tőlünk határozott „igen”.

Daniel Wellington női ezüst karkötő

A svéd Daniel Wellington cég portfóliójának túlnyomó többségét minimalista stílus jellemzi. A DW00400004 termék megjelöléssel ellátott DW női ezüst karkötő sem kivétel. Nemcsak egyszerűsége, de ragyogó, fényes felületének köszönhetően is népszerű. Egyébként tökéletesen kombinálható egy karórával.

Daniel Wellington női ezüst karkötő

A svéd Daniel Wellington cég portfóliójának túlnyomó többségét minimalista stílus jellemzi. A DW00400004 termék megjelöléssel ellátott DW női ezüst karkötő sem kivétel. Nemcsak egyszerűsége, de ragyogó, fényes felületének köszönhetően is népszerű. Egyébként tökéletesen kombinálható egy karórával.

Daniel Wellington ezüst karkötő
Forrás: https://www.danielwellington.com

Michael Kors női ezüst karkötő

Milyen is lenne a gyengédebb számára szánt lista, ha nem lenne benne a Michael Kors márkanév képviselője? Alaposan megvizsgáltuk az ikonikus cég ajánlatából származó ezüst karkötőket, miközben képzeletbeli nyertesének az MKC1134AN040 modellt határoztuk meg. A díszkövekkel és az egészen érdekes feldolgozással bűvölt el minket. Jöhet?

Fossil női ezüst karkötő

A női ezüst karkötővel kapcsolatban nem feledkezhetünk meg a JF02311040 modellről sem, amelyért a Fossil joggal tulajdonítja az érdemeket. A márka, amelyet egyébként a vintage stílus jellemez, ebben az esetben valamivel minimalistább hangnemben játszott. Első ránézésre nem tűnik, de ha az említett Fossil karkötőt meglátja egy gyengéd női kézen, biztosan egyetért majd velünk.

Megfizethető Fossil ezüst karkötő
Forrás: https://www.brandfield.nl

+ BÓNUSZ: Férfi Tommy Hilfiger ezüst karkötő

Bár az előző sorokat kizárólag a női ezüst karkötőknek szenteltük, a férfi karkötőket sem hagyjuk ki. A férfi Tommy Hilfiger 2790202 rozsdamentes acél karkötőt választottuk. Mivel rendkívül tartós darab, bátran viselhető bármely hétköznapon. Ami a stílusát illeti, ez úgymond ” egy jó öreg klasszikus”, amelyet valószínűleg soha nem fogunk megunni.

Ezüst karkötő, amelybe beleszeret

Megtalálta kedvencét e négyes-, ill. ötösben, ha figyelembe vesszük a férfi Tommy Hilfiger ezüst karkötőt is? A mi szempontunkból ezek olyan darabok, amelyekbe mindenképpen bele lehet szeretni. Ha azonban körül szeretne még nézni és bonyolítani a választást, tekintse meg ezt az ezüst ékszer kínálatot. Bizonyára számos olyan ezüst karkötőt talál benne, amely megérdemli figyelmét.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top