Ékszerkészletek: Az outfit harmóniájáért

Az ékszerkészletek rendkívül népszerűek a hölgyek körében
Facebook
LinkedIn

Coco Chanel egyszer azt mondta, hogy a nőnek legalább egy ékszert le kell vennie , mielőtt elhagyja otthonát. Lehet, hogy nem igaz, de ha több ékszert szeretne viselni, meg kell találni az egyensúlyt és a harmóniát közöttük. Az ékszerkészletek egyszerű és hatékony módja annak, hogy sikeresen kombináljon. Mik az aktuális divat trendek és milyen ékszer kombináció után érdemes nyúlni?

A cikk tartalma

Miért olyan trendik az ékszerkészletek?

Egy nyaklánc-fülbevaló szettre biztosan emlékszik még édesanyja vagy nagyanyja ékszerdobozából. Az ékszerkészletek azonban ma is fennmaradtak különféle változatokban és kombinációkban. És még olyan időkben is, amikor a divat tapsol az egyéniségnek rendkívül népszerűek. Mi a népszerűségük forrása?

Az ékszerkészletek többfajta ékszerből állhatnak

Harmonizálják az öltözéket

Az összehangolt ékszer még a kevésbé összeillő ruhadarabokat is összekapcsolja. Ha a fülbevaló passzol a nyaklánchoz, azonnal felkelti a figyelmet. A kiegészítő készletek akár szezonális vagy tematikus nyilatkozatként is szolgálhatnak. Még egy egyszerű outfitet is magasabb szintre emelnek, és különleges koordinációt és gördülékenységet kölcsönöznek neki.

Elegáns hatást keltenek

Az ékszerkészletek kiváló választás egy hétköznapi munkanaphoz, irodába de hivatalos találkozókra is. Ha gyorsan és könnyedén egy kis eleganciát szeretne elővarázsolni, akkor mindenképp nyúljon két kiváló minőségű ékszer összeillő kombinációjához.

Időt és pénzt takarítanak meg

Az ékszerkészletek általában olcsóbbak, mint az egyes darabok. Ráadásul remek megoldást jelentenek egy rohanós reggelre, amikor nincs ideje egy órát a tükör előtt állni, és keresni a karkötőhöz illő nyakláncot.

Népszerű ajándékok

Azt mondják, hogy egy nőnek ékszert ajándékozni soha nem mellényúlás. Az összehangolt ékszerkészletek azonban különlegesek, és különleges alkalmakra is alkalmasak. Így az ajándékozott szettek gyakran érzelmi értelmet nyernek, és az ékszerdoboz igazi kincsévé válnak.

A nyaklánc-készletek nagyon népszerűek

Klasszikus ékszerkészletek

Ahogy a bevezetőben is említettük, a fülbevaló és a nyaklánc kombinációja már időtlen dolog. Mivel a nyak és a fülek közel vannak egymáshoz, többé-kevésbé természetes, hogy ezek a darabok egyensúlyban legyenek. A hagyományosabb választások közé tartozik a nyaklánc és a karkötő vagy a karkötő és a fülbevaló kombinációja. Tekintettel arra, hogy ezek a területek távolabb vannak egymástól, előfordulhat, hogy az egyes darabok nem egyeznek meg szigorúan. A tervezőknek itt egy kicsit nagyobb a szabadságuk, és gyakran ragaszkodnak csak egy témához vagy színhez.

Milyen ékszer márkákat érdemes keresni?

Jól sikerült divatos fülbevaló és nyaklánc készleteket találhat a svéd Emily Westwood márka portfóliójában, valamint a népszerű Pandora ékszer kínálatában. A Michael Kors és a Guess ékszer is kínálja őket. Ízlésesen összeillő karkötőket és fülbevalókat mutat be például a Victoria Walls, a nyakláncokat és karkötőket pedig kiválóan kombinálja a már említett Emily Westwood és a Pandora.

Modern ékszerkészletek

A bizsu kombinálása terén aktuális divatirányzat az ún.rétegezés. Ezt követik azok a tervezők is, akik egy-egy ékszerfajtából rendkívül népszerű készleteket küldtek a piacra. Így lehetősége nyílik például karkötő- vagy gyűrűszett után nyúlni. Az egymáshoz illő nyaklánc-készleteket úgy kell keresni mint a tűt a szénakazalban. Lehetősége van azonban az úgynevezett dupla nyakláncok közül válogatni, amelyek a rétegezés hamis és nagyon hatékony benyomását keltik. A karkötők és órák kombinációja is rendkívül népszerű kombináció. A divatmárkák e tekintetben megelőzik egymást, és igazán bájos szetteket hoznak a piacra.

Milyen ékszer márkákat érdemes keresni?

Jól sikerült karkötő készleteket nemcsak a népszerű francia Pierre Cardin divatmárka kínál, de a Calvin Klein is, amely a gyűrűk kombinálásában szerez pontokat. Emily Westwoodnak is vannak gyönyörűen összeillő karkötő- és gyűrű készletei. Ízléses dupla nyakláncokat találhat Tommy Hilfiger portfóliójában vagy a Fossil márkánál. Óra- és karkötő készleteket az Emily Westwood, a Pierre Cardin, a Rosefield, a Tommy Hilfiger és az Esprit divatmárkák kínálnak.

A legtöbb női ékszerdobozba belenézve stílusok, színek és kövek eklektikus keverékét találja. Az ékszerek kombinálásának kétségtelenül megvan az egyedi varázsa és egyéni kifejező értéke. De néha csak harmonikusan és egységesen szeretnénk hatni. Ez az oka annak is, hogy az ékszerkészletek kiállták az idő próbáját, és elengedhetetlen részei a női ékszerdoboznak.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top