Ékszerkészletek, amelyeket egyetlen hölgy sem fog megvetni

Lenyűgöző ékszerkészleteket választunk
Facebook
LinkedIn

Feltételezzük, hogy kevés nő veti meg a szép ékszert. Az ízlésesen megválasztott divat kiegészítők nem csak a hétköznapi öltözéket  egészítik ki gyönyörűen, de érzékenyen mutathatnak rá viselőjük gyengédségére, nőiességére is. A hölgyek egyes darabokkal még az érzéseiket is kifejezhetik. Az ékszerkészletek éppen erre tökéletesek.

A cikk tartalma

Miért éppen ékszerkészletek?

Jelenleg a női ékszer külön-külön is beszerezhető, minden felhajtás nélkül. A piacon számos gyártó modellje közül válogathat. Az igazság azonban az, hogy bizonyos esetekben az egyes darabok ára visszatarthat a vásárlástól. És ezért emeljük ki az úgynevezett ékszerkészleteket.

Az ékszerkészletek általában 2 vagy több azonos dizájnú divatkiegészítő modellt (nyaklánc, karkötő, fülbevaló) kombinálnak. Fő devizájuk a kedvezőbb ár. Egyszerűen, általában kevesebbet kell fizetni egy ékszerkészletért, mint ugyanannyi egyforma, külön vásárolt ékszerért.

Összeválogattuk a legszebb ékszerkészleteket

Hogy értékes időt takarítson meg, összeválogattuk a legszebb ékszerkészleteket, amelyek megvásárolhatók az otthona kényelméből. Válogatásunkat számos fontos paraméterhez kötöttük, mint pl.

  • vonzó design
  • divatos színes kivitel
  • kedvező ár

Az alábbi divatos kiegészítők között megtalálja a keresett ékszerkészletet?

Emporio Armani ékszerkészlet

Listánkat olyan cég portfóliójából származó készlettel kezdjük, amely általában az olasz elegancia kézírásával ellátott termékeket mutat be. Igen, az Emporio Armani márkára gondolunk. Konkrétan az EG3416221 termékmegjelölésű ékszerkészlethez irányulunk. Nyakláncból és fülbevalóból áll, melyek a diszkrét kialakítással vonzanak leginkább. Ebben a szettben fontos szerepet játszik a divatos rózsaszín és az általánosan népszerű szívek kombinációja.

Az Emporio Armani portfóliójában is vannak ékszerkészletek

Guess ékszerkészlet

A GEJUBT01043 termékjelzésű Guess ékszerkészlet is azonos összetételével, azaz nyaklánc + fülbevalóval hívja fel magára a figyelmet. Az előzővel ellentétben, amely ezüstből készült, ez a készlet rozsdamentes acélból készült. Ez természetesen a barátságosabb árcédulán is megmutatkozik.

Guess GEJUBT01043 ékszerkészlet

Emily Westwood ékszerkészlet

A piacon WS016S jelzéssel ellátott Emily Westwood ékszerkészlet szintén rozsdamentes acélból készült. A fent említett szettekhez képest azonban ne várjon benne nyakláncot. Ez a készlet egy minimalista ezüst karkötőt tartalmaz, ugyanolyan egyszerű fülbevalóval.

Emily Westwood WS016S

Michael Kors ékszerkészlet

A negyedik szett, amely helyet kapott a listánkon, a Michael Kors MKC1130AN791 ékszerkészlet. Vele együtt visszatérünk az első két szetthez, amit kicsit fentebb említettünk. Egy nyakláncot és fülbevalót tartalmaz. Ha ezt a szettet összevetnénk a többi készlettel, amit a kínálatunkban szerepeltettünk, akkor valószínűleg design szempontjából a legvonzóbbnak mondanánk. Másrészt, ahogy mondani szokás – ízlések és pofonok…

Michael Kors ékszerkészlet

Ajánlás a végére - ékszerkészletek ajándékba

Természetesen, bármikor jutalmazhatjuk meg magunkat hasonló divatos kiegészítőkkel. Mi azonban azt javasoljuk, hogy az ékszerkészletet ajándékként használja szeretteinek. Függetlenül attól, hogy barátnőnek, feleségnek, édesanyának, lányának vagy nővérének szánja a legmélyebb érzéseket is tökéletesen kifejezi. Tehát ha születésnapi, karácsonyi vagy egyéb ajándékokon gondolkodik , gondoljon az ékszerkészletekre.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top