Válasszon ékszert évszak szerint

Az évszaknak megfelelően válogatunk ékszert
Facebook
LinkedIn

Minden évszaknak megvan a maga különleges energiája. Szezonális ételeket eszünk, évszaknak megfelelően öltözködünk, és az évszakra jellemző tevékenységeket folytatunk. Miért ne párosíthatnánk az ékszereket is az évszaknak megfelelően? Míg a nyár friss árnyalatokat kíván, a télen csillogó kristályokra van szükség, hogy elkapják a nap minden fénysugarát. A divat trendek négy évszakon keresztüli áthaladása az évszak természetes hangulatának megőrzéséről, valamint a divat és az öltözködés örömének megőrzéséről szól egész évben.

A cikk tartalma

Tavasz: Könnyű virágmotívumok

Mi fejezi ki jobban a tavaszt, mint a vadvirágok, amelyek szépsége még a szivárványt is felülmúlja? A tavasz valójában a virágokról és a színekről szól, de az egyszerűség és könnyedség stílusában. Hiszen a tavasz virága a tulipán – színes, de egyszerű. A kevesebb tehát határozottan több ebben a szezonban.

Tavaszi ékszer

A tavaszi ékszer és bizsu a természet által ihletett minták jellemzik. Tökéletesek az ízléses, játékos darabok is, jó adag fantáziával és egyediséggel. Tavasszal különösen jól állnak a hosszú medálos nyakláncok, a virágos nyakláncok vagy a gyümölcs motívumú fülbevalók. A napsütéses napok és a rövid ujjak eljövetelével a réteges karkötők színes kötegei is megfelelők.

Nyár: Élénk színek

A nyári szezont leginkább egy angol kert írja le, tele virágokkal, amelyek mind összefonódnak egymással. A nyár szót ért a komplexitással, változatossggal és a színekkel. Ez az üde ruhák, a szórakozás és a változatosság szezonja.

Nyári ékszer

A nyári ékszernek több rétege és textúrája is lehet. Könnyűnek és mérsékelten kombináltnak kell lennie, de lehet kifejező és színes. A színes kristályok és a tenger által ihletett darabok, mint például a kagylós nyakláncok és gyöngy ékszer készletek tökéletesek. Mindennapi viseletre alkalmasak a gyöngyös nyakláncok és karkötők, amelyek mellesleg a nyári ruha legjobb barátai. Míg a hidegebb hónapokban a karkötők az ujjakkal harcolnak, nyáron a szabad alkar megérdemel egy szépítést.

rocne-obdobia-photo

Ősz: Gazdag és rusztikus

Őszi táj,  különböző formájú és színű hulló levelek. Az ősz a dizájnok és színek széles skálájával megbirkózik, de a kicsit letisztultabb stílus illik hozzá a legjobban. Meleg földes színek, mint a gesztenyebarna, barna, sötétzöld, narancs, de a klasszikus kék is megfelelő.

Őszi ékszer

Ősszel merész fülbevalókat, masszív nyakláncokat és mandzsetta karkötőket is megengedhet magának. Egy ízléses gyűrűvel, vagy brossal sem nyúl mellé. Az őszi trend a legyező fülbevaló, a természetes kövek és a réteges nyakláncok. A megfelelő színárnyalatú fa bizsu és gyöngyök mindennapi viseletre alkalmasak. Ebben az időszakban az ünnepibb alkalmakra a gyöngy illik.

Tél: Ezüst egyszerűség

Képzelje el a téli tájat, hófödte hegyeket, és megérti, hogy a tél miért az egyszerűség évszaka. A tavaszhoz hasonlóan a tél is egyszerű kialakítást igényel. A réteges ruhák, a sálak, sapkák, kabátok az ékszernek és a bizsunak nem is hagynak sok teret. Tehát a mértékletesség helyénvaló. A színválasztékból a tél az alap árnyalatokkal is beéri. Ezüst, fekete, fehér és a jégkék hízeleg neki.

Téli ékszer

A fekete díszítésű ezüst ékszerek, például gyöngyök, strasszok, kristályok vagy medálok különösen jól állnak a télnek. A merész ezüst fülbevaló is helyén van. Gyakran ez az egyetlen ékszer, amely harmonikusan megállja a helyét egy téli outfitben. A gyöngy lesz a luxus téli ékszerdoboz alapja. A gyöngy nyakláncok időtlenek, és különösen alkalmasak különleges társasági eseményekre, amelyek nem ritkák a téli szezonban. Kristály ékszerekre is fogadhat, ezek gyönyörűen csillognak a téli szezon egyhangú homályában.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top