A brossok újraéledtek a hamuból: Tudja őket viselni?

Brossok újra divatban
Facebook
LinkedIn

A nagymama ékszerdobozából közvetlenül a hírességek öltözetére és a legnépszerűbb divattervezők kollekciójába. Valószínűleg így lehetne röviden jellemezni a brossok divatos státuszának változását. A meglepetés az, hogy nem csak a hölgy sztárokat láthatjuk velük, mint Bella Hadid vagy Sarah Jessica Parker. Nick Jonas vagy Kendrick Lamar kabátján is találhatóak egyedi darabok. Divatbemutatókon még olyan világhírű márkák és divatházak is bemutattak brossokat, mint a Miu Miu, a Burberry és a Dolce & Gabbana. Ezért itt az ideje, hogy Ön is végre felvegye öltözetéhez. Megmutatjuk, hogyan viselje őket. 

A cikk tartalma

7 stílustipp a brossok modern és stílusos viseléséhez

Más ékszerekhez képest a brossoknak van egy nagy előnye: a gyűrűkkel, karkötőkkel vagy fülbevalókkal ellentétben nincs pontosan meghatározott hordási helyük. Így megnyitják az ajtót a divat kreativitása előtt.

A ma viselt darabok könnyen származhatnak nagymamája ékszerdobozából. Lehetnek retro vagy vintage dizájnúak. Sokkal fontosabb a bross viselésének módja. A következő stílustippekkel ihletet meríthet.

Ékszerek öltözetéhez az év színében

Egy világos barack színű felsőt, egy elegáns kabátot ebben a friss árnyalatban vagy egy barack szűk szoknyát választottál? És ehhez megfelelő ékszer választásán gondolkodik? A Peach Fuzz a szürkével, a kékkel és a fehérrel harmonizál.

Ékszerek gyöngyökkel

Az őszibarack árnyalatú öltözet ízléses kiegészítésének tökéletes módja, az igazgyönggyel készült ékszer. Klasszikus fehér gyöngyökre fogadhat, amelyek a Peach Fuzz-zal kombinálva nagyon gyengédek, finomok és elegánsak lesznek. Kicsit kifinomultabb választás a szürke tahiti gyöngyökkel díszített ékszer. Barack színű felsővel kombinálva decens, kifinomult és formális hatást nyújt. 

Akvamarinos ékszerek

Az akvamarin gyönyörű halványkék tükröződései tökéletes harmóniát teremtenek az őszibarack öltözetével. A fehér aranyból vagy ezüstből készült darabok nagyon jó hatással lesznek. Választhat akvamarin medált, ízléses fülbevalót vagy jellegzetes kék drágaköves gyűrűt. Játékosságot és frissességet kölcsönöz megjelenésének. 

Ékszerek kristállyal

Varázsoljon csillogást és fényt őszibarack öltözetébe. A Peach Fuzz színtelen kristályokkal gyönyörűen kiegészítve tovább fokozza annak egyediségét. Nem kell gyémántokhoz nyúlni. Nagyon népszerűek például a Swarovski kristályokkal készült ékszerek. Így akár egy hétköznapi barack színű ruhát vagy hétköznapi kabátot is magasabb szintre emelhet, és tökéletes, ünnepi alkalmakra illő társasági öltözetet alkothat.

Akár az év színében készült ékszert választ, akár az ékszerdoboza megfelelő darabjaival ízlésesen kiegészített barackszínű ruhát választ, biztosan le fogja nyűgözni környezetét. A Peach Fuzz melegséget és modern eleganciát sugárzó színként ismert. Élvezze az által nyújtott harmóniát, és hagyja, hogy pozitív hatással legyen érzelmeire.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top