Karóra és ékszer? A TOP kombinációkat választjuk

A karóra és az ékszer legszebb kombinációit választjuk
Facebook
LinkedIn

A karóra és az ékszer – nem hiába – általában a legnépszerűbb divatkiegészítőknek tartják. Pozíciójukat a divat kiegészítők képzeletbeli csúcsán csak megerősíti az a tényt, hogy tökéletesen kombinálhatók. Ezért választottunk az Ön számára több gyártó TOP kombinációját . A hölgyek és az urak is megtalálják az izlésüknek megfelelőt. Ezek az ékszerek és karórák, amelyek tökéletesen passzolnak egymáshoz.

A cikk tartalma

Hölgyeim, tudják melyik karórát és ékszert válasszák?

Michael Kors márka

Válogatásunkat a hölgyek körében kezdjük a népszerű Michael Kors márkával. Mivel ez egy olyan cég, amely főleg a női divat kiegészítők gyártására összpontosít, az első kombinációt a gyengédebb nemnek ajánljuk.

Michael Kors karóra

Az MK5354 jelzésű fashion darab különösen érdekes a népszerű arany szín és fényűző Swarovski kristályoknak köszönhetően, amelyek két sorban helyezkednek el a tok teljes kerületén. Ezenkívül a kronográfokkal együtt megtalálja őket a számlapon is.

Michael Kors ékszer

Az érdekes MKC1033AN710 fülbevaló tökéletesen passzol Michael Kors MK5354 órájához. Szavainkat csak megerősítik gyönyörű arany árnyalatai és a Swarovski kristályok – tehát ugyanazok az előnyök, mint a fent említett óra esetében.

Tommy Hilfiger márka

Míg az első karóra és ékszer kombinációt a hölgyeknek szenteltük, a második duó különösen érdekes a férfiak számára. Ismét egy híres divatmárka kombinációja lesz – ezúttal Tommy Hilfiger-é. Ezt a vállalatot a nagyközönség olyan márkaként érzékeli, amely a korral jár, és ez a termékeiben is megmutatkozik.

Tommy Hilfiger karóra

A Tommy Hilfiger márkát a kék, piros, fehér ill. az ezüst, árnyalatok jellemzik. Mindezt a jellegzetes bőrszíjjal együtt az 1791066 jelöléssel ellátott órán is láthatja. A kívánatos megjelenés mellett a praktikus lumineszcens mutatókkal is felkelti a vásárlók figyelmét.

Tommy Hilfiger ékszer

A Tommy Hilfiger ékszer közül határozottan van miből válogatni, de az említett karóra megvásárlása a  2790055 modell számmal rendelkező karkötő nélkül divatbűn lenne, ill. egy elpazarolt lehetőség. Vizuális szempontból ez a két darab tökéletes kombinációt alkot.

Guess márka

És vissza a hölgyekhez. Ezúttal azonban nem az arany divat kiegészítőkre, de az időtlen ezüst darabokra fókuszálunk. Az általunk megcélzott karóra és ékszer a Guess márka kínálatából származik.

Guess karóra

Minimalista, tiszta és egyszerű, ugyanakkor nemmindennapi és vonzó egyszerre. Pontosan ilyen a női Guess Soho W0638L1 karóra. Az említett jellegzetes vonásai mögött főleg egy nem hagyományos szíj és egy érdekes mintázatú számlap kombinációja áll, amelyen a római számok gyönyörűen kitűnnek. Ráadásul mindezt remekül kiegészítik a tokon lévő kövek.

Guess ékszer

Mivel a szépség az egyszerűségben rejlik, nem sokat gondolkodtunk a Guess ékszer kiválasztásakor. Kedvencünk ebben az esetben egy visszafogott UBN28011 nyaklánc, szív medállal. Nincs mit hozzáfűzni. Talán csak annyit, hogy nem teszi tönkre költségvetését.

Emporio Armani márka

A karóra és az ékszer legsikeresebb kombinációit egy kis olasz eleganciával rendelkező darabokkal egészítjük ki. Igen, a keresett Emporio Armani márkáról van szó. Annak érdekében, hogy hűek maradjunk a kialakult trendhez, újra változtattunk, és férfi kiegészítőket válogattunk.

Emporio Armani karóra

Ha elegáns fémjelzésű férfi karóra, akkor miért ne például az Emporio Armani Classic AR2462? Elsősorban a szürke, a barna és a fekete árnyalatok szimpatikus kombinációja nyeri el az igazi úriemberek szívét, amely tökéletesen kombinálható szinte minden outfittel. A nemes bőrből készült, nagyon jól sikerült szíj  is figyelmet kelt.

Emporio Armani ékszer

A fent említett férfi Emporio Armani karóra merészebb partnerévé válhat a kissé excentrikusabb  EGS1726040  nyaklánc. Uraim, benne lennének egy ilyen kombinációba?

Melyik karóra és ékszer szólította meg?

Az előző sorok egyértelmű bizonyíték arra, hogy a karóra és az ékszer egyszerűen tökéletes páros. Melyik kombináció szólította meg leginkább? Vagy szeretne még egy kicsit többet látni? Lehet hogy pont ezen karóra és ékszer között találhatja meg amit keres.

A Tommy HIlfiger márka műhelyéből származó férfi karórai és ékszere jól illik egymáshoz

Michael Kors márka

Válogatásunkat a hölgyek körében kezdjük a népszerű Michael Kors márkával. Mivel ez egy olyan cég, amely főleg a női divat kiegészítők gyártására összpontosít, az első kombinációt a gyengédebb nemnek ajánljuk.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top