5 ok a sebészeti acél ékszer választására

A sebészeti acélból készült ékszer (rozsdamentes acél) megfizethető és kiváló minőségű
Facebook
LinkedIn

Az ékszer nagyszerű módja annak, hogy kifejezze érzéseit vagy divat érzékelését. Ezenkívül évek óta fantasztikus ajándék a szeretteink számára. De hogy van ez az anyagokkal? A divat ugyanis idővel változik, ami természetesen bizonyos változásokkal jár az ékszer kivitelezésének népszerűségében, ami az anyagát illeti. Például jelenleg a sebészeti acél ékszer a menő. Íme 5 ok, miért éppen ezt választani.

A cikk tartalma

Miért éppen sebészeti acél ékszer?

Magas tartósság, hosszan tartó fényesség ill. megfizethető ár… Ez csak egy maroknyi ok, miért érdemes odafigyelni a sebészeti acél ékszer kínálatára.

Magas tartósság

A sebészeti acél tartós fém, amely évtizedekig tart, károsodás nélkül. Mivel rozsdamentes, bátran magával viheti például a medencébe is. Egyszerűen, nap mint nap viselhet sebészeti acél ékszert – munkahelyre, kirándulásokra, társasági eseményekre és akár otthon is a kanapén. És ami fontos, egyáltalán nem kell aggódnia, hogy kárt okoz benne.

Hosszan tartó fényesség

A sebészeti acélból készült divat kiegészítők úgyszólván karbantartás mentesek. Nincsenek kitéve a korrózió kockázatának, és hámlás vagy a karcolás is elkerüli őket. Ha pedig véletlenül apró karcolásokat tapasztal, csiszolással könnyedén eltávolítja. Ami a karbantartást illeti, rendkívül egyszerű. Csak meleg vízre van szüksége, kevés tisztítószerrel. Tehát nem szükséges semmilyen szakértelem a sebészeti acél hosszú távú fényének eléréséhez.

Női sebészeti acél fülbevaló - Tommy Hilfiger

Forrás: https://www.brandfield.com/

Hipoallergén

A sebészeti acél ékszer nem tesz különbséget tulajdonosai között. Tényleg bárki viselheti. Mivel hipoallergének, a különböző bőr allergiában szenvedők számára is kedvelt választás. Laikus kifejezéssel élve egyáltalán nem kell aggódnia a hírhedt „zöld jelek” vagy egyéb elszíneződés miatt.

Egyébként tudta, hogy a sebészeti acél többek között 100% -ban újrahasznosítható?

Bő választék

A sebészeti acél ékszer kapcsán nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy mindkét nem számára – hölgyeknek és uraknak egyaránt – kiváló kiegészítő. Míg a férfiakat elsősorban a láncok érdekelhetik, a gyengédebb nem figyelmét főleg a fülbevalók vonzzák. Azonban számos gyártó kínálatában talál karkötőket, nyakláncokat, medálokat, gyöngyöket és mandzsettagombot is.


Tippünk: A sebészeti acélból készült divatékszerek legnépszerűbb gyártói olyan divatmárkák  mint a Tommy Hilfiger, a Guess, a Diesel és a Police.

Népszerű női sebészeti acél ékszer

Megfizethető ár

És végül, de nem utolsósorban – a szuper megfizethető ár. Pontosan ilyen kíséri a sebészeti acél ékszert. Mindazonáltal ezeket a népszerű divat kiegészítőket mégis a vonzó dizájn, a nagy tartósság és a hosszantartó fényesség jellemzi. Így elmondható, hogy az „ár – minőség – tartósság” arány szempontjából valószínűleg forró aspiráns az első helyre a piacon lévő divat kiegészítők között.

Fülbevaló vagy lánc? Milyen ékszert találunk Önnek?

Ha olyan minőségi divat kiegészítőt keres, amelyet a vonzó dizájn és a megfizethető ár jellemez, akkor a sebészeti acél ékszer a megfelelő választás. Ezen kívül segítségünkkel nemcsak fülbevalót vagy láncot talál, de különféle karkötőt, nyakláncot, medált, gyöngyöt ill. mandzsettagombot is. Csak válasszon a saját ízlése szerint.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top