TOP 7 ékszer, amivel minden hölgynek rendelkeznie kell

Ezek azok az ékszerek, amelyeket minden hölgy gyűjteményének tartalmaznia kell
Facebook
LinkedIn

Nem csak a ruha, de az ékszer kiválasztásakor is a minőségre és a dizájnra kell gondolni. A női ékszer, amely nem hiányozhat egyetlen női kollekcióból sem, legyen egyszerre trendi és időtálló.

A cikk tartalma

Minimalista ékszer időtlen dizájnnal

Az ékszer kiválasztásakor elsősorban személyes ízlését kövesse. A könnyen kombinálható, eleganciát és nőiességet kölcsönző minimalista darabok azonban jó választásnak bizonyul – különböző alkalmakra. A minimalista ékszert viselheti akár a munkahelyén,, akár egy kávézóban, de egy fényűző vacsorán is. A divatos kiegészítők közé, amelyekkel minden hölgynek rendelkeznie kell, ezt a 7 ékszert soroljuk.

1. Ragyogó gyémánt fülbevaló

A gyémánt időtlen és kortalan női ékszer. Ahogy Marilyn Monroe is mondta: „A gyémánt a nő legjobb barátja.” Az ékszerkollekció teljessé tételéhez tartalmaznia kell egy ragyogó  gyémánt fülbevaló szettet. Ez egy luxus kiegészítő, amely az elegancia pecsétjét adja az outfitnek.

2. Finom gyöngy fülbevaló

A gyöngy fülbevaló minden bizonnyal azon ékszerek közé tartozik, amelyek minden outfitbe egy kis nobleszt hozhat. Akár lógó, akár szegecses gyöngy fülbevalót választ, tudnia kell, hogy a gyönggyel nem lehet semmit elrontani. Elvileg eltérő lehet a színe, a formája és a mérete. Azt mondják, minél nagyobb a gyöngy, annál magasabb az ára. Ez az állítás azonban nem minden esetben igaz.

Tudta, hogy léteznek egzotikus tahiti-i fekete gyöngyök is?

A finom gyöngy fülbevaló nem hiányozhat egyetlen női kollekcióból sem

3. Decens karika fülbevaló

A karika fülbevaló egy klasszikus ékszer, amely soha nem megy ki a divatból. Vásárláskor az arc formájára és méretére is gondolnia kell. Csak így hozhatja ki a legtöbbet a karika fülbevalóból.

Tippünk: Ha szeretne eleganciát és bájat varázsolni megjelenésébe, válasszon egy egyszerű, aranyból vagy ezüstből készült karika fülbevalót.

4. Kortalan gyöngy nyaklánc

A fent említett gyöngy fülbevalót kombinálhatja egy kortalan gyöngy nyaklánccal is, amely a gazdagság, a boldogság és a tisztaság szimbóluma. Fontos, hogy mindig megfelelő hosszúságú nyakláncot válasszunk, és ne kombináljunk különböző árnyalatú gyöngyöket. Az aktuális 2022-es ékszertrend is ennek az ékszernek a halhatatlanságáról szól.

Érdekesség: Köztudott, hogy II. Erzsébet királynő minden alkalommal gyöngy nyakláncot visel.

5. Ízléses nyaklánc medállal

Míg a fülbevaló az egyik legnépszerűbb ékszer a nők körében, a nyakláncot nem mindenki kedveli. Azonban éppen egy nyaklánc medállal ad hozzá egy kis érdekességet és egyéniséget az öltözéknek. Ha nem kedveli a rövid nyakláncokat, nyugodtan válasszon hosszabbat. A medálos nyaklánc előnye egyedisége és kombinálhatósága. Egyszerűen cserélheti a medálokat.

6. Stílusos karóra

A stílusos karóra is egy népszerű női ékszer. Bár elsődleges funkciója az idő mutatása női karóra remek divatkiegészítő is. Emellett kifejezi viselője önbizalmát, önbecsülését, kifinomultságát, jó szervezettségét. A választásnál azt javasoljuk, hogy vegyék figyelembe például a formáját is. Míg a kerek számlap sokoldalú és nagyon alkalmas a mindennapi viseletre, a négyzet és a téglalap az elegancia megtestesítője.

Tippünk: A CITIZEN Citizen L minőségi luxusóra EM0658-87E termék jelzéssel minden alkalomra tökéletes dísze lesz öltözékének.

A női karóra kortalan divatkiegészítő

7. Egyszerű tervezésű karkötő

Egy stílusos óra helyett egy egyszerű tervezésű karkötőt használhat kiegészítőként. Egyes hölgyeknek gyakorlatilag nonstop karkötő van a csuklójukon. Mások csak ünnepélyes alkalmakra kombinálják, változtatják vagy viselik. A karkötő azonban még egy órával kombinálva is csodákra képes.

Bővítse ékszer gyűjteményét

Bízunk benne, hogy listánk egy része megszólította Önt. Mellesleg, ékszert és divatos kiegészítőket, mint például nyakláncot, karkötőt, órát vagy fülbevalót is vásárolhat az interneten, akár otthonából is. A választás során azonban ne feledje, hogy egy hölgy ékszere:

  • időtlen, hogy évtizedek múltán is a kedvence legyen,
  • hiteles és eredeti, ezért mindig egy erre szakosodott ékszerésztől vagy hitelesített e-shopból vásárolja,
  • célszerű, hogy az ékszert valóban minden adandó alkalommal viselhesse.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top