Bedugós fülbevaló – kiválasztottuk az 5 legszebb modellt

Népszerű bedugós fülbevalókat mutatunk be
Facebook
LinkedIn

A bedugós fülbevaló a legnépszerűbb az összes fülbevaló típusból. Erre több magyarázat is van. Amellett, hogy számos formában és színben kínálják a leendő tulajdonosoknak, nem feltűnő és ezért bármikor viselhető – hétköznap és különleges alkalmakkor is. Ezenkívül rendkívül megfizethető áron található a piacon és nem teszi automatikusan tönkre a teljes költségvetést. Tehát melyik bedugós fülbevaló tartozik a legszebbek közé?

A cikk tartalma

A legszebb bedugós fülbevaló

Az igazság az, hogy a piacon számos gyönyörű bedugós fülbevaló modell található. Annak érdekében azonban, hogy válogatásunkkal a hölgyek lehető legszélesebb körét szólítsunk meg, úgy döntöttünk, hogy a női fülbevaló formája alapján állítjuk össze a listát.

Szív alakú bedugós fülbevaló

Ez a népszerű Fossil JFS00151040 termék megjelölésével rendelkező szív alakú modell az ezüst fülbevalók kategóriájába tartozik. Hozzá kell azonban tenni, hogy nemcsak a színe miatt érdemelte ki ezt a besorolást, de az anyag miatt is, amelyből készült. De fényes felületével és csillogó köveivel is elyneri testszését.

Szív alakú Fossil bedugós fülbevaló

Kerek bedugós fülbevaló rose gold kivitelben

Rose gold színű bedugós fülbevaló – a közelmúltban sok nő szívét megdobogtatott szerte a világon. És pontosan ilyent találtuk a népszerű Michael Kors márka portfoliójában. Az MKC1035AN791 termékmegjelölést viseli, és az előző modellhez hasonlóan ez a fülbevaló is az anyagával kelti a figyelmet, amelyből készült – ezüst. És persze még ebben az esetben sem hiányoznak a ragyogó kövek.

Rose gold Michael Kors bedugós fülbevaló

Bedugós fülbevaló - golyók

Sokoldalúsága miatt nem hagyhatjuk ki az úgynevezett golyót – golyó alakú bedugós fülbevalót. Az ilyen formájú fülbevaló közül a Guess márka UBE28026 termék megjelöléssel ellátott modelljét választottuk. Nemes hatású aranyszín jellemzi, amelyet ízlésesen kiegészít egy a középen uralkodó kő. És ki kell emelnünk ezen bedugós fülbevaló meglepően megfizethető árát is.

Bedugós fülbevaló - Guess golyók

Karika bedugós fülbevaló

Őszintén milyen bedugós fülbevaló lista lenne ez, ha nincs karika modellje. Megtaláltuk képviselőjét Michael Kors portfóliójában. A fent említett Guess „bedugókhoz” hasonlóan ezt az MKC1178AN710 fülbevalót is a gyönyörű arany szín jellemzi. Ami az anyagot illeti, ezüstből készül.

Michael Kors - karika bedugós fülbevaló

Fehér aranyra emlékeztető csillag alakú bedugós fülbevaló

És végül kiemelnénk ezt a csillag alakú fehér aranyra emlékeztető bedugós fülbevalót. Paradox módon azonban ezüstből készül. A szimpatikus csillag alakú kivitel mellett lehetősége nyílik lenyűgözni a különböző hatású köveivel is, amelyek gondoskodnak az ellenállhatatlan ragyogásról. És ha még nem lenne elég, mint a fent említett „golyók”, ez a fülbevaló is nagyon elfogadható árkategóriába esik. A Fossil márkához tartozik, és a piacon  a JFS00152040 terméknév alatt található.

Bedugós fülbevaló - csillagok / Fossil

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top