Thomas Sabo karkötő – a részlet és az egyéniség hangsúlyozása

A Thomas Sabo karkötő elvarázsolja egyediségével és minőségi kivitelezésével
Facebook
LinkedIn

1984-et írtuk, és az ipari -divat színtéren megjelenő új márka – Thomas Sabo – lassan ismertté vált a nyilvánosság előtt. És az idő múltával csak azt mondhatjuk, hogy igazán jól és precízen sikerült neki. Vagyis pontosan úgy, ahogy a Thomas Sabo karkötő, ill. egyéb gyönyörű darab a cég portfóliójából készül.

A cikk tartalma

A Thomas Sabo üzlet képe
Forrás: depositphotos.com

A Thomas Sabo német márka történetéből

Mint talán már tudja, a Thomas Sabo cégnév az azonos nevű fő alapítójától származik. És bár ez az 1984-ben alapított német márka kezdetben főleg otthoni környezetben volt jelen, fokozatosan sikerült messze a határokon túlra törni. Ebben a rendkívül sikeres Charm Club és Sterling Silver kollekciók játszottak szerepet. Két másik fontos mérföldkő sem maradhat el:

  • 2009 -es év – Thomas Sabo karóra besorolása a vállalat kínálatába
  • 2013 és 2014 – a sárga, a rózsaszín és a fehér arany Thomas Sabo termékeken való használatának kezdete

Érdekesség: Tudta, hogy a Thomas Sabo márka, amelyet a németországi Lauf an der Pegnitz városában alapítottak, röviddel születése után elsősorban az ékszerek ázsiai behozatalára összpontosított? Az áttörés csak az 1990 -es években következett be, amikor Thomas Sabo üzletember találkozott Susanne Kölblivel. Ezzel a grafikus- és divattervezővel együtt elkezdtek saját ezüst ékszerek gyártására összpontosítani. Meg kell jegyezni, hogy ez egy precíz kézi gyártás volt, amely a mai napig az egész márka egyfajta alapvető építőkövét jelenti.

Thomas Sabo karkötő

A német Thomas Sabo márka kínálatában sok fantasztikus megjelenésű ékszert talál. Megemlíthetünk olyan divatkiegészítőket, mint például nemcsak a fent említett karóra, de nyakláncok, fülbevalók és gyöngyök is.

Az említett márka elégedett vásárlóinak figyelmét és ugyanakkor a nagyközönség kíváncsi tekintetét különösen a Thomas Sabo karkötő vonzza. Mint az egész márka, a karkötői is nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre és az egyéniségre.

Akkor miért a Thomas Sabo karkötő mellett dönteni?

  • Nagy hangsúlyt fektet a részletekre és az egyéniségre.
  • A Thomas Sabo karkötő mindegyikének megvan a maga egyedi jellemzője és vonása.
  • Olyan divatkiegészítőről van szó, amely nem csak örömet szerez és elbűvöl, de inspirálhat is.
A Thomas Sabo márka jelenleg széles termékválasztékot állít elő
Forrás: depositphotos.com

Az Ön számára választottuk

Bizonyítékul arra, hogy a Thomas Sabo márka népszerűsége nem csak az egyedi karkötőiből fakad, más ékszerekre is felhívjuk a figyelmet e német cég portfóliójából. Konkrétan a gyöngyökre gondolunk. Ha megtekinti a Thomas Sabo ékszer szélesebb kínálatát, azt tapasztalja, hogy éppen a gyöngyök ragyognak benne különböző színekben. Például a népszerű rózsaszín, vonzó vörös, ill. a merészebb lila vagy a zöld árnyalatai.

Tippünk: Választásunk a Thomas Sabo gyöngy, amely K0147-051-14 termékmegjelöléssel rendelkezik és amely talán minden követelménynek megfelel, hogy lenyűgözze Önt elegáns ezüst kivitelével. Felhívjuk figyelmét, hogy ez egy kiváló minőségű ezüst darab, amelyből számos Thomas Sabo karkötő is készül. Emiatt számíthat a kényelmes és könnyű karbantartására.

Címfotó: thomassabo.com

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top