Thomas Sabo ékszer

A Thomas Sabo márka ma már az ékszervilág egyik alappillére. 1984-ben alapították, a német Lauf an der Pegnitz városból származik, és az azonos nevű üzletember, Thomas Sabo munkája. A márka eredetileg a 80-as években. az ázsiai ékszerek behozatalára összpontosított  A 90-es évek elején minden megváltozott, amikor a vállalkozó megismerkedett Susanne Kölbli grafikus és tervezővel. Vele együtt a saját, kézzel készített ezüst ékszer gyártásába kezdett bele, ezzel megalapozva a ma már világhírű ékszermárkát. A cég hivatalos honlapja szerint jelenleg több mint 1600 főt foglalkoztat, és a világ 85 országában működik.

Gyors navigáció

Milyen a Thomas Sabo ékszer?

A Thomas Sabo ékszer egyedisége elsősorban a kézzel készített kivitelezésen és az eredeti, részletekkel teli dizájnon alapszik. A minőség, de a dizájn szempontjából is a Thomas Sabo ékszer igazi remekműnek tekinthető. A márka kizárólag minőségi anyagokkal dolgozik, ékszereihez leggyakrabban aranyat és ezüstöt használ. Gyakran kiegészíti különféle cirkonokkal és más díszkövekkel. A feltűnő kivitelezés, az ékszerek egyedisége, de a felhasznált anyagok minősége is tükröződik az árban is.

Női Thomas Sabo ékszer

A márka műhelyének legnépszerűbb női ékszerei között egyértelműen a karkötők és a fülbevalók találhatók, de a nyakláncok, sőt még a gyűrűk és órák sem maradnak el. A legnépszerűbb Thomas Sabo gyöngyök, amelyek gyűjthetők és szabadon kombinálhatók, nagyon népszerűek a hölgyek körében. Az eredmény egy olyan ékszer, amely a tulajdonosa egyedülálló alkotásává válik.

Thomas Sabo

K0147-051-14

Thomas Sabo K0147-051-14

Thomas Sabo

H1889-643-11

Thomas Sabo H1889-643-11

Thomas Sabo

K0120-643-10

Thomas Sabo K0120-643-10

Thomas Sabo

X0263-416-14

Thomas Sabo X0263-416-14

Férfi Thomas Sabo ékszer

A Thomas Sabo ékszer nem kizárólag a női közönségé. A márka portfóliójában találhatók férfi karkötők, gyűrűk, nyakláncok, valamint stílusos karórák is. A márka szelleme a férfiaknak szánt termékekben is megmutatkozik. A női ékszerhez hasonlóan a férfiaknak szánt termékeknél is a márka valódi ezüsttel és arannyal dolgozik, gyakran díszköveket használ, és nem fél kísérletezni különféle mintákkal.

Összes ékszer nem szerint

Férfi ékszer

Egyéb ékszer márkák

További információk az ékszerekről magazinunkban:
Scroll to Top