Különféle őszi árnyalatú ékszer: Melyiket választja?

Bemutatjuk az idei ősz az összes trendi ékszerét
Facebook
LinkedIn

A 2023-as ősz olyan színes lesz a divatban, mint a természet színeiben. A trendek minimalisták és maximalisták egyaránt. Bár az idei ősz divatjának meghatározó témája a viselhetőség és a „nézz rám” showmanizmus elutasítása, az ékszer trendek valamivel változatosabbak. Az őszi ékszerek biztonságos minimalista dizájnnal és rikító maximalista stílusban készülnek. Hiányzik belőlük az esztétikai kohézió, de a variációk sokfélesége egy tagadhatatlan pluszt hoz: idén ősszel lehetősége nyílik kiválasztani önnek és az ízlésének leginkább megfelelő ékszert.

A cikk tartalma

Modern gyöngy

A gyöngy az elmúlt években uralta az ékszer piacot, és finom luxusa egyre népszerűbb. De idén ősszel nem kell a nagymama gyöngysorai után nyúlni. A gyöngyök új, jellegzetesebb dizájnnal, formákkal, színekkel és textúrákkal készülnek. A finom gyöngy nyakláncok és karkötők mellett választhat nagyméretű gyöngy ékszereket, merész gyöngy fülbevalókat vagy punk ihletésű gyöngy nyakláncokat is.

Fémek keverése és rétegezése

Ha az évszaknak megfelelően választunk ékszert, az ősz a rétegezés egyértelmű királynője. Ez a trend a ruházat mellett az ékszereket is érinti. Menők lesznek a különböző hosszúságú réteges nyakláncok, karkötő készletek, de nem kell félni a réteges gyűrűk vagy fülbevalók miatt sem. Egy lépéssel tovább megy a fémek keverése is, ami ősszel merész, sőt szeszélyes lesz. A fehér és sárga fémek metszéspontja lesz az őszi trend.

Tippünk: Új érdekes lépés a ruhák és ékszerek rétegezése. A tervezők úgy döntöttek, hogy a csökkenő hőmérséklet nem akadályozhatja meg az ékszerek megmutatását. Ezért ne féljen felcsatolni egy karkötőt vagy karórát az ing vagy pulóver mandzsettájára.

Medálok, gyöngyök és virágfürtök

A varázslatos nyakláncok és női karkötők, amelyeket még a gimnáziumban imádott, idén ősszel ismét teljes erőben jelennek meg. A mostani verzióban azonban kifinomultabbak lesznek, a kristályokra, szimbólumokra és spirituális talizmánokra koncentráltak, amelyek nem csak stílust, de személyiséget is kölcsönöznek ruhatárának. Különösen népszerűek lesznek a szívek és a virágfürtök az ősz élesebb dizájnjában, markánsabb tüskékkel.

Mik lesznek az ékszer trendek idén ősszel?

A 2023-as ősz trendjei ékszer típus szerint

2023 ősz igent mond a különböző típusú nyakláncokra, fülbevalókra és karkötőkre. Az őszi ékszer szezon forró kedvencei lesznek a brossok, amelyek a hidegebb napok beköszöntével és a növekvő ruha rétegekkel új szelet kapnak.

A 2023-as ősz nyakláncai

A nyakláncok választéka az elkövetkező ősz folyamán igazán változatos lesz. Választhat chokert-t virágos rátéttel, rétegezett darabokat, merész gyöngysorokat, színes gyöngyöket, vagy csiszolatlan kövekkel díszített nyakláncokat. Választhat vékony láncot jellegzetes éles, szív alakú medállal, vagy robusztus, túlméretezett fém láncot. Minden divatos lesz és in.

A 2023-as ősz karkötői

A karkötőket a csuklón és a ruhák mandzsettáján fogjuk viselni. Az ősznek jól állnak a jól megválasztott medálokkal és Pandora-stílusú gyöngyökkel díszített lánc karkötők, de a terjedelmes tömör karkötők és a kifejező mandzsetták is, amelyek külön-külön és egymással kombinálva is feltűnők.

A 2023-as ősz fülbevalói

Az idei őszi fülbevaló trendek talán a legváltozatosabbak lesznek az egész szegmensben. Különösen érdekes az aszimmetria, amely a különböző méretű fülbevalók hasonló kialakítású kombinálását diktálja. Különösen menő lesz az egyik fülön lévő szegecsek párosítása a másik fülön lévő feltűnő lógó fülbevalóval. Trendi lesz az egy fülbevaló vagy egy jellegzetes fül mandzsetta viselése is. Nyúlhat a túlméretezett csillár fülbevalók után is, amelyek vonzzák a figyelmet. A bedugós puzetták is új külsőt kapnak, idén ősszel nagyobbak, színesebbek, kifejezőbbek és fényesebbek lesznek.

A 2023-as ősz brossai

A brossok idén ősszel minden elérhető mintában zöldet kapnak. Nyugodtan nyúljon nagymamája ékszerdobozába és válasszon egy vintage ékszert, vagy szakadjon el az egyszerűségtől és engedje szabadjára a fantáziáját. Trendik lesznek a lógó brossok, drámai kristályok, vidám színes ékszerek, tehát szinte bármi, amit egy felsőre, ingre vagy kabátra feltűzhet.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top