6 típusú karkötő, amit a nők imádnak

Ezek a női karkötők legnépszerűbb típusai
Facebook
LinkedIn

A karkötő azon kevés ékszer egyike, amely mindig látható viselője számára. Míg a fülbevalót, nyakláncot és brosst a körülöttünk lévők csodálják, addig a karkötő játékos eleme az öltözéknek, s annak a személynek a kedvére tesz, akinek a csuklóján ragyog. Ezért kiváló ajándék, valamint népszerű divatkiegészítő. Akár azt tervezi, hogy örömet szerez valakinek szerettei közül, akár önmagát szeretné meglepni, megpróbáljuk Önt inspirálni. Jelenleg a következő női karkötők a legnépszerűbbek.

A cikk tartalma

Minimalista láncos karkötők

A kevesebb néha több. A minimalista láncos karkötők a finomság, a gyengédség és az ízléses mértékletesség szinonimája. Az elegancia finom szikráját adják az öltözethez anélkül, hogy feleslegesen felhívnák magukra a figyelmet. Rendkívül népszerűek a finom láncok a kristály vagy a drágakő ízléses kombinációjával. A minimalizmus alapja egy átlátszó, fényes Swarovski kristály, a színesebb pedig jákékosságot kölcsönöz. Minden finom láncba ágyazott színes kő lenyűgözően fog kinézni.

Tenisz karkötők nemcsak sportolóknak

Bár a neve egy masszív sportkiegészítőt juttat eszünkbe, ennek az ellenkezője igaz. A tenisz karkötő nagyon finom, elegáns és értékes. Nevét Chris Evert tenisz sztár “kínos esetéről” kapta, kinek gyémánt karkötője az 1987-es US Openen szakadt el a pályán. A teniszező a játék leállítását kérte, hogy összeszedje a szétszórt gyémántokat. Ez a tett nemcsak a sportban, hanem az ékszervilágban is nagy visszhangot váltott ki, és ennek köszönhetően különleges tenisz női karkötők készültek. A karkötő egy szimmetrikus sor lánccal összekötött egyforma gyémántok. Természetesen más drágakövek és kristályok is népszerűek. A tenisz karkötők nagyon elegánsak és különleges alkalmakra is alkalmasak.

Charm – báj karkötők

A Charm karkötők szórakoztatóak, játékosak és személyre szabhatók. A karkötő alapja egy lánc, amelyre a tulajdonos bármilyen medált és gyöngyöt választhat. Az eredmény mindig más, egyedi ékszer. A Pandora műhely gyöngyös női karkötői rendkívül népszerűek. Ezek a darabok alkalmasak a mindennapi viseletre, és emlékeztetik viselőjüket valamilyen fontos eseményre, szeretteire, életértékeire, vagy csak megörvendeztetik a kedvenc szimbólumok ábrázolásával.

Igazgyöngy női karkötők

Klasszikus, amely mindenkinek illik, és soha sem okoz csalódást. Az azonos fehér gyöngyök egybefüggő sora nagyon ízlésesen és elegánsan néz ki. Alkalmi és társasági viselethez egyaránt illik, és garantáltan tetszeni fog viselőjének. Különleges eseményekhez kényeztetheti magát többsoros igazgyöngy karkötővel, mely nagyon luxusosnak tűnhet. Nagy népszerűségnek örvendenek a nemesfémből készült lánc női karkötők is, amelyekben egy vagy több igazgyöngy található. A fekete vagy színes gyöngy különleges és misztikus hatású.

Gyöngyös elasztikus karkötők több színben

A vidám, játékos, színekkel teli megjelenés kifejezetten illik nyárra. Karjai válltól nincsenek elfedve, és ezáltal egy ízléses, figyelemfelkeltő divatkiegészítőt kérnek. Ilyenkor egy színes sztreccs karkötő az ideális választás. Ez egy elasztikus anyagból készült feszítőszál, rögzítés nélkül, amelyet egyszerűen felhúznak a karra. Különféle színű és anyagú klasszikus gyöngyökből készülnek, lehet az üveg, fa vagy akár nemesfém is. A sztreccs karkötők is kiválóan kombinálhatók, így ideálisak a népszerű rétegezéshez.

Tömör és mandzsetta női karkötők

A tömör női karkötők többsége rögzítő nélküli. Egy nagy gyűrűhöz hasonló zárt kört alkotnak, amely átöleli a csuklót. Hasonló alternatíva a C betű formájú mandzsetta karkötő. A dizájn nagyon érdekes és szemet gyönyörködtető ékszer, de kissé nem praktikus, így inkább szabadidős vagy társasági eseményekre alkalmas. A hölgyek szeretik rétegezni őket, ami nem csak bájos vizuális élményt, hanem hang élményt is nyújt.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top