Gyönyörű minimalista ékszert találtunk az Ön számára

A minimalista ékszer ma megtalálható az ismert márkák portfóliójában
Facebook
LinkedIn

Régebben a fényűző és a csicsás divatkiegészítők voltak számos hölgy álma. Paradox módon ma a valóság gyökeresen ellentétes. A gyengédebb nem képviselői közül sokan különösen üdvözlik a minimalista ékszert ékszerdobozaikban. De miért van ez így? Nem túl jelentéktelen ez az ünnepelt minimalizmus? Biztosan nem! Ezt megerősítik azok a darabok is, amelyeket legújabban összeválogattunk az Ön számára.

A cikk tartalma

Mi is az a minimalista ékszer?

Annak érdekében, hogy egy ékszer kiérdemelje a minimalista jelzést, nem kell különleges követelményeknek megfelelnie. Csak egy egyszerű dizájnra van szüksége, amely első pillantásra megragadja a tekintetet. A nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat és egyéb, finom színű kiegészítőket, vagy a két egymáshoz illő árnyalatot ötvöző darabokat általában minimalista ékszernek tekintik. Ezenkívül általában kisebb méretű és visszafogott formájú divatkiegészítőkről van szó.

A minimalista ékszer varázsa abban rejlik, hogy bármilyen alkalomra alkalmas. Amellett, hogy a hölgyek szívesen teszik teljessé velük az elegáns outfit varázsát, hétköznapokon is előszeretettel viselik.

Ezt minimalista ékszert találtuk

Az alábbi minimalista ékszer választékot a divatiparban nem ismeretlen cégeknek köszönhetjük. Konkrétan a Michael Kors, Esprit, Tommy Hilfiger, Skagen és a Fossil márkákra gondolunk. Készüljön fel a minimalista karkötők és nyakláncok óriási adagjára, nem beszélve a gyönyörű minimalista fülbevalókról.

Michael Kors minimalista nyaklánc

Igen, még egy minimalista nyaklánc is csodát tehet egy női outfittel. De képzeljük csak el, hogy ez az ezüst nyaklánc egy elegáns ruhán ragyog. Egyébként Michael Kors tervezte és gyártotta. A termék jelölése MKC1120AN710. És mi  „forrón” ajánljuk.

Mchael Kors minimalista nyaklánc

Esprit minimalista karkötő

Visszatekintve arra a minimalista ékszerre, ami „a kezünk alá” került a lista összeállításakor, valószínűleg ez a minimalista Esprit ESBR01361117 karkötő keltette fel leginkább érdeklődésünket. Miért? Valószínűleg az egyszerűsége miatt. Ezenkívül ezüstből készült karkötőről van szó. És ne felejtsük el, az ára meglepően alacsony. Nem hiszi? Győződjön meg róla!

Olcsó Esprit női karkötő

Fossil minimalista nyaklánc

A Fossil női ékszer bármilyen stílushoz illeszkedik. Ez gyönyörűen látható ezen a rozsdamentes acél nyakláncon is, amely JF02953791 termék megjelöléssel rendelkezik. Ugyanis nem kell aggódnia a rózsaarany színe miatt, teljesen mindegy melyik öltözködési stílus az Ön kedvence.

Minimalista ékszert a Fossil márka is gyárt

Tommy Hilfiger minimalista karkötő

Az ezüst karkötők nagyon népszerűek a hölgyek körében. Ezt az állítást a listánk második minimalista karkötője is bizonyítja – Tommy Hilfiger Casual 2780259. Ebben az esetben azonban nem ezüst karkötőről van szó, hanem egy rozsdamentes acélból készült, ezüst kivitelű modellről. Mivel semmilyen különc elem nem jellemzi, a hölgyek szívesen nyúlnak utána a mindennapi viselethez.

Tommy Hilfiger karkötő (2780259)

Skagen minimalista fülbevaló

És ahogy bejelentettük, nem fogjuk kihagyni a minimalista fülbevalót sem. Képviselőjeként a minimalista ékszereink között az SKJ0824791 termékmegjelölésű modellt választottunk. A Skagen márkának köszönhetjük, amely divatkiegészítőivel egyre inkább tör át a világba. Mindenesetre, ami az említett fülbevalót illeti, különösen a csillogása és a rózsaarany színterv kombinációja nyűgözött le minket.  Ezenkívül a Skagen SKJ0824791 fülbevaló súlya mindössze 4 g, így tulajdonosa nem is fogja érezni a fülében.

Minimalista ékszer - Skagen fülbevaló

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top