Ezek az aranyozott fülbevalók azonnal elnyerik tetszését!

Ez az aranyozott fülbevaló válogatásunk
Facebook
LinkedIn

Az ékszerek aranyozása hosszú évtizedek óta ismert folyamat. Míg korábban főként különféle rituális tárgyak finomításáról volt szó, ma az ékszer nagyban van aranyozva a divatiparban. Ennek kapcsán aranyozott fülbevalókat válogattunk össze, amelyek azonnal elnyerik tetszését. Mielőtt azonban felhívnánk rájuk a figyelmüket, beszéljünk   fülbevaló aranyozásáról általánosan.

A cikk tartalma

Ezüst aranyozott fülbevaló

Amikor aranyozott fülbevalóról vagy más divatkiegészítőről beszélünk, neves divatgyártók műhelyeiből, ezek többnyire ezüst ékszerek, amelyek felületére vékony arany réteg kerül. Ennek köszönhetően az ékszer a valódi aranyhoz hasonlít, miközben fényűző benyomást kelt. Természetesen egy ilyen módosított kiegészítő nem szerzi meg automatikusan az arany tulajdonságait és tartósságát. Színállóságának megőrzése sem hasonlítható a tiszta aranyhoz. Viszont annál kellemesebb az árcédulája, ami lényegesen alacsonyabb, mint az arany ékszereknél. Általában azonban az aranyozott fülbevaló és egyéb ékszer sokáig tarthat, ha kellően odafigyelnek rá.

Érdekesség: Az ékszer aranyozásának folyamata többféleképpen is elvégezhető – például tűzben, plattírozással, gőzöléssel vagy galvánizásással.

TOP aranyozott fülbevaló, amely lenyűgöz

A jelenleg piacon lévő női fülbevalókat  megtekintve arra a következtetésre jutottunk, hogy az egyik legszebb aranyozott modell Michael Kors portfóliójában található. Valójában, nem is lepődtünk meg nagyon. Ez az ismert divatmárka elsősorban a megfizethető női ékszerekre összpontosít. Azonban az olasz Emporio Armani cég kínálatában is találtunk rendkívül jól sikerült aranyozott fülbevalókat, még rózsaaranyban is.

Aranyozott fülbevaló - karika

Ez a kis bedugós karika, az aranyozott Michael Kors MKC1247AN710 fülbevaló, nemcsak a szuper árcédulával, de az apró dizájnjával is felkelti a figyelmet, amely ötvözi az elegancia és luxus elemeit. Míg az elegancia főként a fülbevaló teljes kerületén elhelyezett díszkövekből fakad, az ezüst anyagon lévő vékony arany réteg felelős a fényűző benyomásért. Természetesen van egy ikonikus MK logó is, amely végett ezt a modellt mindennapi szabadidős viselethez ajánljuk.

Félkör alakú Michael Kors fülbevaló

Az előző fülbevaló kézírása észrevehető ezen a félkör alakú Michael Kors MKC1177AN710 termékmegjelöléssel rendelkező fülbevalón is. Ebben az esetben is az arany szín és a díszkövek kombinációja dominál. Ez a modell azonban valamivel nagyobb. Míg a fent említett bedugós karika átmérője 9,3 mm,  a félkör alakú fülbevaló mérete 12 mm.

Aranyozott Michael Kors fülbevaló díszkövekkel

Függő aranyozott fülbevaló

Az aranyozott Emporio Armani EG3445221 függő fülbevaló semmilyen körülmények között nem hiányozhat a listánkról. Ennek a rendkívül sikeres modellnek a felületét, az előző kettőtől eltérően, vékony rózsaarany réteggel kezelték. És el kell ismernünk, hogy a többi rózsaszín és fehér elemmel kombinálva nagyon jól néz ki. Ha divatos divat kiegészítőt keres, akkor feltétlenül ajánljuk ezt a fülbevalót.

Emporio Armani aranyozott fülbevaló - függő

Szivecskés Michael Kors fülbevaló

Végül helyet hagytunk egy Michael Kors márkájú fülbevalónak – konkrétan a szív alakú modellnek, amelyet MKC1119AN791 jelzéssel talál a piacon. A rózsaszín kivitelen kívül, sűrűn elhelyezett díszkövek uralják. Természetesen ebben az esetben is ezüst aranyozott fülbevalóról van szó.

Apró szív alakú Michael Kors aranyozott fülbevaló

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top