Ezek az aranyozott fülbevalók azonnal elnyerik tetszését!

Ez az aranyozott fülbevaló válogatásunk
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az ékszerek aranyozása hosszú évtizedek óta ismert folyamat. Míg korábban főként különféle rituális tárgyak finomításáról volt szó, ma az ékszer nagyban van aranyozva a divatiparban. Ennek kapcsán aranyozott fülbevalókat válogattunk össze, amelyek azonnal elnyerik tetszését. Mielőtt azonban felhívnánk rájuk a figyelmüket, beszéljünk   fülbevaló aranyozásáról általánosan.

A cikk tartalma

Ezüst aranyozott fülbevaló

Amikor aranyozott fülbevalóról vagy más divatkiegészítőről beszélünk, neves divatgyártók műhelyeiből, ezek többnyire ezüst ékszerek, amelyek felületére vékony arany réteg kerül. Ennek köszönhetően az ékszer a valódi aranyhoz hasonlít, miközben fényűző benyomást kelt. Természetesen egy ilyen módosított kiegészítő nem szerzi meg automatikusan az arany tulajdonságait és tartósságát. Színállóságának megőrzése sem hasonlítható a tiszta aranyhoz. Viszont annál kellemesebb az árcédulája, ami lényegesen alacsonyabb, mint az arany ékszereknél. Általában azonban az aranyozott fülbevaló és egyéb ékszer sokáig tarthat, ha kellően odafigyelnek rá.

Érdekesség: Az ékszer aranyozásának folyamata többféleképpen is elvégezhető – például tűzben, plattírozással, gőzöléssel vagy galvánizásással.

TOP aranyozott fülbevaló, amely lenyűgöz

A jelenleg piacon lévő női fülbevalókat  megtekintve arra a következtetésre jutottunk, hogy az egyik legszebb aranyozott modell Michael Kors portfóliójában található. Valójában, nem is lepődtünk meg nagyon. Ez az ismert divatmárka elsősorban a megfizethető női ékszerekre összpontosít. Azonban az olasz Emporio Armani cég kínálatában is találtunk rendkívül jól sikerült aranyozott fülbevalókat, még rózsaaranyban is.

Aranyozott fülbevaló - karika

Ez a kis bedugós karika, az aranyozott Michael Kors MKC1247AN710 fülbevaló, nemcsak a szuper árcédulával, de az apró dizájnjával is felkelti a figyelmet, amely ötvözi az elegancia és luxus elemeit. Míg az elegancia főként a fülbevaló teljes kerületén elhelyezett díszkövekből fakad, az ezüst anyagon lévő vékony arany réteg felelős a fényűző benyomásért. Természetesen van egy ikonikus MK logó is, amely végett ezt a modellt mindennapi szabadidős viselethez ajánljuk.

Félkör alakú Michael Kors fülbevaló

Az előző fülbevaló kézírása észrevehető ezen a félkör alakú Michael Kors MKC1177AN710 termékmegjelöléssel rendelkező fülbevalón is. Ebben az esetben is az arany szín és a díszkövek kombinációja dominál. Ez a modell azonban valamivel nagyobb. Míg a fent említett bedugós karika átmérője 9,3 mm,  a félkör alakú fülbevaló mérete 12 mm.

Aranyozott Michael Kors fülbevaló díszkövekkel

Függő aranyozott fülbevaló

Az aranyozott Emporio Armani EG3445221 függő fülbevaló semmilyen körülmények között nem hiányozhat a listánkról. Ennek a rendkívül sikeres modellnek a felületét, az előző kettőtől eltérően, vékony rózsaarany réteggel kezelték. És el kell ismernünk, hogy a többi rózsaszín és fehér elemmel kombinálva nagyon jól néz ki. Ha divatos divat kiegészítőt keres, akkor feltétlenül ajánljuk ezt a fülbevalót.

Emporio Armani aranyozott fülbevaló - függő

Szivecskés Michael Kors fülbevaló

Végül helyet hagytunk egy Michael Kors márkájú fülbevalónak – konkrétan a szív alakú modellnek, amelyet MKC1119AN791 jelzéssel talál a piacon. A rózsaszín kivitelen kívül, sűrűn elhelyezett díszkövek uralják. Természetesen ebben az esetben is ezüst aranyozott fülbevalóról van szó.

Apró szív alakú Michael Kors aranyozott fülbevaló

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Megosztás itt: facebook
Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top