Tommy Hilfiger ékszer – divatos kiegészítő, amely az életstílust tükrözi

Tommy Hilfiger ékszer
Facebook
LinkedIn

Ha legalább felszínesen eligazodik a divatkiegészítők világában, a Tommy Hilfiger ékszer bizonyára nem ismeretlen az Ön számára. Az igazság azonban az, hogy a karkötők, nyakláncok vagy fülbevalók nem az egyetlen darabjai a jól ismert amerikai márkának. Ellenkezőleg, sokkal több  minden jelent meg portfóliójában a sokéves működés során.

A cikk tartalma

Bepillantás a Tommy Hilfiger cég történetébe

Az 1969-es év ugródeszkának tekinthető, ami bizonyos értelemben a későbbi Tommy Hilfiger márka létrejöttéhez vezetett, ekkor nyitotta meg első People’s Place üzletét szülővárosában, a New York-i Elmirában az akkori diák, Tommy Hilfiger. Tíz évvel később azonban Manhattanbe költözött, hogy divattervezői karriert folytasson.

A Tommy Hilfiger márka kezdetei

A fiatal üzletember 1985-ben lépett be a piacra Tommy Hilfiger márkanév alatt, de akkor még nem volt szó Tommy Hilfiger ékszerről vagy egyéb divatos kiegészítőkről. A férfiruha egyetlen kollekciójának volt a feladata, hogy az ambiciózus üzletembert az élvonalba emelje. És láss csodát, megtörtént!

Tommy Hilfigert a klasszikus amerikai menő stílus úttörőjének tartották és tartják ma is. A divatiparban az amerikai örökséggel rendelkező ikonikus popkultúra ihlette meg.

Tommy Hilfiger ékszer - bőr karkötők

Tommy Hilfiger ma

Ma a Tommy Hilfiger a világ egyik legelismertebb életstílust tükröző márkája. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy termékeibe fiatalos és mindig trendi szellemiséget visz, amit a világ minden táján megoszt a fogyasztókkal. Általában véve a Tommy Hilfiger cég nem titkolja, hogy a konvenciók megszegésének és az egyéniség ünneplésének mindig optimista elképzelése vezérli.

Érdekesség: A Tommy Hilfiger annyira nőtt a kezdetek óta, hogy 2020-ban a globális kiskereskedelmi eladások több mint 6,9 milliárd dollárt értek el.

Tommy Hilfiger arany nyakláncok

Tommy Hilfiger portfóliója

Az amerikai Tommy Hilfiger cég a Tommy Hilfiger és a Tommy Jeans márkanevek termékeinek halmait kínálja vásárlóinak. Széles portfóliójában női, férfi és gyerek ruházat, farmer, cipő, szemüveg, illatszer és nem utolsó sorban kiegészítők találhatók, mint például a Tommy Hilfiger karóra és ékszer.

Tommy Hilfiger ékszer

Mivel a divat kiegészítők állnak az érdeklődési körünkhöz, nem tehetünk mást, mint a Tommy Hilfiger ékszer mellett állni meg egy percre. Ide tartoznak például:

  • Tommy Hilfiger karkötő
  • Tommy Hilfiger nyaklánc
  • Tommy Hilfiger fülbevaló

Míg a Tommy Hilfiger női ékszerben a változatos színű és formájú rozsdamentes acél kiegészítők dominálnak, addig a Tommy Hilfiger férfi ékszer egyértelmű ászai a karkötők, főleg bőr változatokban. Azonban minden Tommy Hilfiger ékszerben van egy közös vonás: gyakorlatilag bármihez viselhető. Amellett, hogy kellemesen felpezsdíti a mindennapi öltözéket, a formálisabb ruházattal is tökéletesen kitűnik.

Tipp a végére: Válasszon Tommy Hilfiger ékszert saját preferenciái szerint.

Tommy Hilfiger női fülbevaló

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top