Népszerű  fülbevaló típusok, amelyek nem hiányozhatnak az ékszerdobozából

A kövekkel díszített kis fülbevaló népszerű fülbevaló típus
Facebook
LinkedIn

A fülbevaló azok az ékszerek közé tartozik, amelyek szépséget és stílust kölcsönöznek minden outfitnek. Bár sokszor elég ha van egy sokoldalú fülbevalónk, de ez kár lenne. Különböző típusú fülbevaló létezik, amelyekbe megéri pénzt fektetni. A következő sorokban megemlítjük azokat, amelyek biztosan nem hiányozhatnak az ékszerdobozából.

A cikk tartalma

Fülbevaló típusok az ékszerdobozában

Mivel az ékszerek világában mindigis a legújabb divatirányzatokat veszik figyelembe, érdekes női fülbevalók készülnek különféle stílusban vagy formában.

Bedugós fülbevaló

A népszerű bedugós fülbevaló praktikus és minimalista egyszerre. Gyakran csak gyémántból, gyöngyből vagy más drágakőből áll. A fülbevaló különböző formájú lehet – például golyó, szív vagy csillag.

A karika fülbevaló kortalan!

Karika fülbevaló

A karika fülbevaló sokféle méretben és formában kapható. Ez olyan fülbevaló, amelyeknek fémes vége van, amely behatol a fülbe. A fül másik oldalán a fülbevaló csatlakozik, teljes kört létrehozva . A karika fülbevalók modelljei főként fémből készülnek. Általában simák vagy gyémántokkal díszítettek. Ami a nagy karika fülbevalót illeti, általában üreges, hogy a füleket ne terhelje túl.

Huggie fülbevaló

A huggie fülbevaló is kör alakú. Ez azonban miniatűr karika fülbevaló, amely körülöleli a fülcimpát. Ismét különböző méretben kivitelezhető. Ha a legkisebbek közül választ, egyszerre több huggie fülbevalót is felhúzhat a fülére. Sokszor  drágakövekkel díszített fülbevalóról van szó, amitől akár ünnepi alkalmakra is gyönyörű ékszer lehet.

Csillár fülbevaló

A csillár fülbevaló kis csillárhoz hasonlít, amely a fül alatt lóg.Hihetetlenül elegáns, ezért alkalmas formális és társasági eseményekre. Ez a női fülbevaló első pillantásra elnyeri tetszését, mert tökéletesen kidolgozott és gyönyörűen veri vissza a fényt.

Érdekesség: E fülbevalók legrégebbi darabjait Görögországban fedezték fel. Úgy tartják, hogy a Kr. e. 5. századból származnak.

A hagyományos típusú fülbevaló között egyértelműen ott a lógó

Lógó fülbevaló

A lógó fülbevaló elegáns a fülön, és könnyen hintázik járás közben. Többféle formájú és hosszúságú fülbevaló létezik. Ünnepi alkalmakra vehet fel vállig érő lógó fülbevalót, vagy rövidebbet, amely gyönyörű hatást kelt egy feltűzött frizurával.

Könnycsepp alakú fülbevaló

A könnycsepp alakú fülbevaló nagyon népszerű a menyasszonyok körében. A fülbevalót gyakran puzettával rögzítik, vagy horogra akasztják. Általában akkor találkozhatunk ezzel a rögzítéssel, ha könnycsepp alakú csiszolt gyémántról van szó. A könnycsepp időtálló, elegáns megjelenésű,  sokoldalú és sokféle alkalomra alkalmas.

Bojtos fülbevaló

A bojtos fülbevaló, amely a teljes outfitet képes gazdagítani, is megtapasztalta a dicsőséget. Minden hölgy, aki felveszi, nemes és elegáns hatást kelt. Az outfithez már nem lesz szüksége egyéb ékszerre.

Bajoran fülbevaló

A Bajoran fülbevaló az ikonikus Star Trek-ből kapta a nevét. Az ilyen típusú fülbevaló kifinomult lánccal rendelkezik, amely a fül tetején és alján össze van csatolva.

Fülbevaló típusok minden napra

Ha minden nap visel fülbevalót, mindenképpen a minőség után nyúljon. Bár különféle fülbevaló típus létezik, azt javasoljuk, hogy vásároljon legalább egy jó minőségűt – akár bedugósat, akár karikát -, amely sárga, fehér vagy rózsaszín aranyból, esetleg ezüstből vagy platinából készül.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top