7 függő fülbevaló tipp minden hölgy számára

A legszebb függő fülbevalókat válogattuk össze a hölgyek számára
Facebook
LinkedIn

A fülbevaló egy olyan divatkiegészítő, amely nem hiányozhat egyetlen női ékszerdobozból sem. Annak ellenére, hogy a szebbik nem nem minden képviselője hajlamos automatikusan viselni. Bizonyos esetekben az outfit elengedhetetlen részét képezik – különösen az elegánsan hangolt outfit esetében. És ilyenkor a függő fülbevaló sok esetben kiemelkedhet. Ezért 7 tippel készültünk ehhez az általánosan népszerű női divatkiegészítőhöz.

A cikk tartalma

Gyönyörű függő fülbevaló minden hölgy számára

A 7 függő fülbevaló tippünk minden hölgy számára 4 márkától származik, amelyeknek a divat egyáltalán nem idegen. Épp ellenkezőleg, úgyszólván a DNS-ükben gyökerezik. Ha eláruljuk, hogy ez a Guess, Tommy Hilfiger, Fossil és a Skagen, akkor biztosan egyetért velünk.

Egyébként az általunk kiválasztott gyönyörű lógó fülbevaló többsége rozsdamentes acélból készül. Erre a tényre elsősorban azért hívjuk fel a figyelmet, mert így tartós és könnyen karbantartható ékszerekről van szó.

1. Arany Guess függő fülbevaló - kerek

A listánkban szereplő egyes a Guess cég arany függő fülbevalója. UBE79063 terméknév alatt találhatja meg a piacon. A mi szempontunkból ez egy jól sikerült darab, amelyet nemcsak aranyszíne, de szimpatikus medálja és kerek alakja is vonzóvá tesz.

Aranyszínű Guess függő fülbevaló

2. Ezüst Tommy Hilfiger függő fülbevaló - kerek

Nem kevésbé vonzó modell ez az univerzális ezüst Tommy Hilfiger kerek függő fülbevaló is, amelyet a piacon a 2780320 jelölés kísér. A Guess műhely fent említett arany modelljéhez képest véleményünk szerint ez egy kicsit diszkrétebb darab. Ez az érzékelés valószínűleg finom ezüst színének köszönhető.

Kerek formájú Tommy Hilfiger fülbevaló

3. Guess kövecskés függő fülbevaló

A gyönyörű függő fülbevalók listájának harmadik modelljével visszatérünk a Guess márkához. A figyelmet a Guess UBE29073 kövecskés lógó fülbevalóra hívjuk fel. Különösen az a noblesz fogott meg minket, amellyel a finom női arcon kitűnhet. Ezért, ha egy  az arcvonalak ízléses kiemeléséhez megfelelő modellt keres, válassza egyértelműen ezt a darabot.

Díszköves Guess függő fülbevaló

4. Bojtos Guess függő fülbevaló

És harmadjára is Guess fülbevaló – ezúttal bojtos. Már most elárulhatjuk, hogy a Guess fülbevalók a leggazdagabb képviseletet képviselik választékunkban. Ezt a modellt az UBE78067 termék jelzéssel azonban valóban hagyhattuk ki . Különösen a jellegzetes színével nyert meg minket. És egyébként a piacon más népszerű színekben is megtalálható.

Sárga bojtos Guess fülbevaló

5. Minimalista Skagen függő fülbevaló

A Skagen ékszereknek szimpatikus képviselője is ott van a gyönyörű, lógó fülbevalók 7-es listájában. Konkrétan az SKJ1079998 minimalista lógó fülbevalóra gondolunk. Különösen azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik nem szeretnének a fülbevalójukka túl sok figyelmet felhívni. Ez a modell inkább elegáns ruhák ízléses, finom és erőszakmentes finomhangolására alkalmas.

Minimalista Skagen függő fülbevaló

6. Többszínű Tommy Hilfiger függő fülbevaló

Lassan a végéhez közeledünk, de nem hagyhatjuk ki a többszínű Tommy Hilfiger 2700992 függő fülbevalót sem. Ez a modell az ékszerek világának három talán legnépszerűbb színét ötvözi – arany, ezüst és rózsaszín. Talán ezért hívta fel a figyelmünket. Mit szól hozzá?

A Tommy Hilfiger függő fülbevaló több színt kombinál

7. Szokatlan félkör alakú Fossil függő fülbevaló

A gyönyörű kerek és függő fülbevalók listáját a Fossil portfólióból származó képviselővel zárjuk.  Egy szokatlan félkör alakú, függő fülbevaló, amelyet az interneten JF01702040 megnevezés alatt találhat. Nem hagyományos „félköríves”, ill. enyhén ovális alakú, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fent említett, kövekkel ellátott Guess modell.

Szokatlan Fossil JF01702040 függő fülbevaló hölgyek számára

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top