Miért olyan népszerű az arany ékszer?

Az arany ékszer a luxus és az összetéveszthetetlen elegancia szimbóluma
Facebook
LinkedIn

Bizonyára hallott már olyan idézeteket ill. különféle bölcsességeket, amelyek szerint „a ruha teszi az embert”. Elfogadhatók-e hasonló állítások? Bizonyos mértékben igen. Végül is mindenki szépnek és vonzónak akarja érezni magát „természeténél fogva”. Egyetért? Ebben az esetben a megfelelő címen tartózkodik. A következő sorokban rávilágítunk arra, miért olyan népszerű az arany női és férfi ékszer. Pontosan az ilyen divat kiegészítők képesek csodát tenni az elme és az érzékelés beállításával.

A cikk tartalma

Miért éppen női és férfi arany ékszer?

Klisének fog hangzani, de az arany ékszer, az ezüst és a rózsaszín mellett a legnépszerűbb a piacon. Ezenkívül növeli népszerűségét az a tény, hogy nemcsak a hölgyek,  de az urak is szívesen nyúlnak utána. De miért van ez így?

Elmondható, hogy a színek jelentősége általában a társaságtól és a különböző körülményektől függően változhat. Minden árnyalat, hangulatot tükröző ill.tulajdonságokat és érzéseket kifejező, különleges tulajdonságokkal rendelkezik.

Ami az arany színt illeti, árnyalatai nemcsak sikert és győzelmet jelentenek. A gazdagsághoz, az extravaganciához, a minőséghez, a csillogáshoz, ill. a magas értékekhez is társulnak. Talán ezért olyan népszerű a női és férfi arany ékszer. Azonban úgy gondoljuk, hogy ennek még van néhány oka.

Önkifejezés, időtlenség és tökéletesség

Jól jegyezze meg ezt a „triót”. Amikor párját egy arany fülbevalóval vagy egy arany karkötővel ajándékozza meg, akkor ezzel a tömör, tényszerű és egyben romantikus indoklással villanthat, miért is választott arany kiegészítőt.

Önkifejezés: Olyan valamit viselni, amely értéket és szépséget idéz fel árnyalataival, remek önérzékelési mód.

Időtlenség: Akár a ragyogó csillogás, a szimpatikus árnyalatok, akár a különféle outfittel való kiváló kombinálhatóság okozza, az arany egyszerűen soha nem okoz csalódást és nem lehet megunni.

Tökéletesség: És nem utolsó sorban az arany szín a tökéletesség egyértelmű szimbóluma. Végül is miért adnak át arany kupákat és  aranyérmeket az első helyért?

Tippünk arany fülbevalóra és karkötőre

Függetlenül attól, hogy egy arany kiegészítővel saját magának akar örömet szerezni, vagy szerettét tervezi megajándékozni, ajánlataink vannak konkrét termékekre az Ön számára.

Guess arany fülbevaló

Ebben az esetben a Guess márka arany fülbevalója egyértelmű választás a női ékszerek közül. Pontosabban az UBE78095 jelölésű modellre hívjuk fel a figyelmet. A legnagyobb előnyének nemcsak a megfizethetőségét tekintjük, de a képességet is, kiemelni a gyengéd női arc finom vonalait. Ugyanakkor a Guess UBE28004 arany szív fülbevaló is remek alternatíva lehet egy hasonlóan megfizethető árkategóriában.

A Guess arany ékszer a népszerűség allócsillaga a hölgyek körében

Tommy Hilfiger arany karkötő

A másik oldalon,  a férfi arany ékszer kapcsán nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Tommy Hilfiger márka arany karkötőit. Különös figyelmet érdemes fordítani a jellegzetes acél karkötőre PVD bevonattal, amely a 2790088 jelölést viseli. Csillogásával és a márka ízlésesen alkalmazott színeivel a csat közelében egyaránt vonzza a figyelmet. Megfizethetőbb alternatíva lehet a Tommy Hilfiger 2790082 bőr karkötő arany elemekkel.

Az arany ékszer a férfiak körében is népszerű - a képen egy arany Tommy Hilfiger karkötő látható

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Ezek a tippjeink nőnapi ajándékozására

5 inspiráló tipp nőnapi ajándékhoz

Egy nőnapi ajándék ékszer segít kifejezni a megajándékozottnak szánt személyes üzenetét vagy kívánságát. A legtöbb nő értékeli az élményeket, a divatos kiegészítőket vagy az órákat.

Guess kézitáskák

Hogyan válasszunk kézitáskát – lépésről lépésre

Hivatalos és ünnepi alkalmakra válasszunk erősebb, kisebb méretű kézitáskákat. A mindennapi viselethez jobban szolgálnak a nagyobb méretű kézitáskák, hosszabb vállpántokkal. Kézitáska kiválasztásakor vegye figyelembe személyes

Scroll to Top