Felejthetetlen anyák napja: Ékszerek és egyéb egyedi ajándékok anyukáknak

Ékszer Anyák napjára? Tanácsot adunk Önnek, hogy melyik márkát válassza
Facebook
LinkedIn

Tudta, hogy az Anyák napját már az ókori Görögországban is ismerték? A háromnapos ünnepséget a nőknek, mint életadóknak szentelték. A ma ismert anyák napját a 16. században kezdték megünnepelni Angliában Anyák vasárnapja néven. Jelenleg a világ 46 országában ünneplik különböző időpontokban. Ne feledje  megajándékozni anyukáját valami olyasmivel, ami boldoggá teszi, és egyben emlékezteti különlegességére. Van néhány ékszer tippünk anyukáknak és egyéb egyedi ajándékokra is anyák napjára.

A cikk tartalma

Ékszer édesanyák számára

Egy csillogó meglepetés minden nőnek örömet okoz. Az édesanyának szánt ékszer nem kell hogy fényűző vagy túl drága legyen. Nyugodtan válogasson a minőségi bizsu katalógusaiból. Ami fontos, az az egyedi ötlet.

Pandora

A Pandora márka alatt olyan ötletes ékszereket talál, amelyek örömet okoznak és egy felejthetetlen nap emlékeként maradnak meg. A Moments kollekcióból ajánlunk egy válogatást, melyben a gyártó gyönyörű, édesanyáknak szentelt ezüst medálokat és gyöngyöket kínál. A végtelenség szimbólummal és „Szeretlek anyu” felirattal ellátott szív, vagy egy rózsaszín cirkónium dupla szív biztosan minden anyának tetszeni fog. A választék természetesen sokkal szélesebb.

Személyes ékszer

Egy személyes ékszer vagy bizsu az anya számára is lehet a szeretetének szép mementója. Válasszon minőségi charmokat vagy gyűrűket, és gravíroztasson rájuk egy üzenetet, dátumot vagy jelet, amely mindkettőjüknek sokat jelent. Választhat egy medált is, melyben elrejthet egy közös fényképet vagy más, élete jelentős pillanatainak emlékét.

Karóra

Nem egy ékszer a szó valódi értelmében, de garantáltan tetszeni fog. Az órákat általában rendkívül tekintélyes ajándéknak tekintik. Anyák napja esetén ismét nem kell a  luxus kollekciók után nyúlni. Jó szolgálatot tesz egy megbízható divatóra is, amely szépen illeszkedik anyukája ruhatárába. Választhat például a Michael Kors, Tommy Hilfiger vagy a Fossil márkák közül.

Az Anyák napjára adott ajándék különböző formákat ölthet

Élmény mint Anyák napi ajándék

Az Anyák napi ajándéknak nem kell csak anyaginak lennie. A legszebb emlékek az egyedi élményekből fakadnak.

Egy kis kikapcsolódás az édesanya számára

Ma a legtöbb anyának a pihenés és az önmagára szánt idő hiányzik a legjobban. Kényeztesse édesanyát a kikapcsolódás különleges pillanatával. Ajándékozza meg egy masszázs utalvánnyal, wellness belépővel vagy egy személyre szóló wellness-üdüléssel. Ha inkább otthon szeretne pihenni, fontolóra vehet egy kozmetikai készletet egy pihentető fürdő elkészítéséhez. Gyertyák és aroma olajok hozzáadásával minden bizonnyal egy kis házi wellnesst varázsolhat neki.

Közös élmények

Az anyák különösen nagyra értékelik a gyermekeikkel eltöltött időt. Ajándékozzon egy közös kirándulást. Szeretne Rómába, Párizsba vagy Velencébe ellátogatni? Egy ilyen élményt biztosan nem fog elfelejteni. Vagy inkább egy közös vacsorát szeretne? Anyák napjára remek ajándék lehet egy mozi- vagy színház jegy.

Szeretetből készített ajándék

Egész életében kis és nagy dolgokat tesz Önért, most csináljon valami különlegeset érte. Az anyukák különösen nagyra értékelik azokat az ajándékokat, amelyeket kicsinyeik készítenek nekik.

Süssön neki

Nem kell nagy erőfeszítéseket tenni, hogy édes csemegét varázsoljon a konyhába. Akár kalácsot, akár modern sajttortát, vagy tortát választ, egy eperrel és csokoládéval díszíted alkotás, biztosan meglepetést okoz.

Töltsön meg egy ajándékkosarát kedvenc csemegéivel

Szereti a csokoládét, mogyorót vagy a kávét? Vásárolja meg kedvenc csemegéit, és készítsen belőlük egy különleges ajándékkosarat. Mindössze egy tömör alátétre, egy fonott kosárra vagy dobozra, celofánra és néhány díszítőanyagra van szüksége, hogy tökéletessé tegye alkotását.

Készítsen neki házi utalványokat

Készítsen neki egy házi utalvány készletet, amelyet felhasználhat, amikor szüksége van rá. Csak egy kisebb blokkra és néhány kreatív ötletre van szüksége. Mit tenne meg érte? Bepakolja a mosógépet, elmosogat, porszívóz, kimos, vasárnapi ebédet főz, vagy az ágyba viszi a reggelit? Biztosan lesz olyan pillanat, amikor szívesen felhasználja az utalványait.

Egy tipp végezetül: Ne felejtse el a virágokat!

Mindegy, hogy minőségi ékszert választ édesanyjának ajándékba, vagy süt valami finomat, az illatos vágott virágokról sem szabad megfeledkezni. A virágboltokban a klasszikus csokrok mellett egyedi alkotásokat, virágkosarakat vagy boxokat is találhat. Garantáltan kellemesen meglepi őt.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top