Bemutatjuk a leghíresebb olasz ékszer márkákat

A leghíresebb olasz ékszer márkák
Facebook
LinkedIn

Amikor minőségi olasz ékszerekről beszélünk, mindig a hagyomány, az innováció és a kézművesség kiegyensúlyozott kombinációját értjük. Ennek a tulajdonság-kombinációnak köszönhetően az olasz gyártmányú kiegészítők a legkeresettebbek közé tartoznak a világon. Azok az olasz ékszer márkák, amelyeknek sikerült folytatniuk a családi hagyományt, és a kornak megfelelő modern kollekciókat sikerült létrehozni, történelmet írtak és óriási sikernek örvendenek. Ezek közül néhányat bemutatunk Önnek a következő sorokban.

A cikk tartalma

Armani ékszerek

Ha már a sikeres olasz ékszer márkákról írunk, nem szabad kihagynunk a Giorgio Armani által 1975-ben Milánóban alapított luxus divatházat. Ma az Armani globális divat márkaként ismerjük, amely férfi és női konfekcióra, kiegészítőkre, köztük ékszerekre és szemüvegekre, parfümökre és kozmetikumokra összpontosít. A Giorgio Armani fő vállalati márkán kívül a gyártó három másik almárkát is kínál, amelyek a célvevők különböző csoportjai számára készültek:

  • Emporio Armani a 25 – 35 év közötti fiatal vásárlókat célozza meg, nagyon modern és divatos.
  • EA7 a márka sportvonala, amely a sportok széles skálájára összpontosít, beleértve a futást, a fitneszt és a síelést.
  • A/X Armani Exchange jó minőségű alkalmi divatot kínál a tömegpiaci fogyasztók számára.

A modern, friss és eredeti kivitelű Emporio Armani ékszerek nagyon népszerűek a kiegészítők szegmensében. A gyártó többnyire tartós acélból vagy ezüstből készült férfi és női ékszereket kínál különféle felületkezeléssel. Sok darabnak luxusos kivitelezése van, amely az olasz Armani márkához szinte hagyományosan tartozik.

Roberto Cavalli ékszerek

A Roberto Cavalli luxus divatmárka az 1970-es évek óta van piacon. Roberto Cavalli olasz tervező alapította Firenzében. A divat világában főként a bőrre és textíliára készült állat-nyomatokkal vált híressé. A konfekció mellett kiegészítőket is gyárt, köztük órákat, ékszereket, kézitáskákat, szemüvegeket, cipőket és parfümöket.

A Roberto Cavalli ékszerek a különösen sajátos kreativitással, eredeti díszekkel, dekorációkkal, színekkel és témákkal kápráztatnak el minket. De a gyártó nem fél kísérletezni az anyagokkal. Gyűjteményeiben megtalálható ezüstözött vagy aranyozott sárgaréz, kristályok, természetes anyagok, mint az achát vagy az ónix. A Cavalli ékszerek azon ékszerek közé tartoznak, amelyekkel viselőjük még rangos társasági eseményeken is lenyűgöz.

Gucci ékszerek

Az olasz Gucci ékszer márkát eredetileg Guccio Gucci alapította 1921-ben Firenzében. A divatház nem sokkal létrehozása után Aldo Gucci, az alapító fia vezetésével vált világhírű céggé. Ma már Gucci néven található konfekció, cipők, kézitáskák, kiegészítők, köztük ékszerek és lakberendezési tárgyak.

Gucci ékszerek csak az 1990-es években kerültek a gyártó portfóliójába. 1997-ben piacra dobták a Gucci ezüst kollekciót, amit két évvel később egy finom ékszerkollekció követett. Jelenleg a márka a csúcstervezők műhelyeiből származó kiváló minőségű ékszerek luxus kínálatáról ismert. A Gucci kizárólag a legjobb minőségű anyagokból kínálja ékszereit, beleértve az aranyat, ezüstöt és a hipoallergén fémötvözeteket különféle felületkezelésekkel. A jól ismert márka-logó sok darabon egyértelműen felismerhető.

Bvlgari ékszerek

A Bvlgari márka 1884-ben jött létre a tehetséges görög ezüstműves, Sotirio Bulgari munkájaként. Ma egy luxus olasz divatház, amely ékszereiről, óráiról, parfümeiről és kiegészítőiről híres. A Bvlgari márka termékeit jellegzetes és eredeti dizájn jellemzi, amelyet a római és a görög klasszicizmus elemei ihlettek.

Az olasz Bvlgari ékszermárka a luxus szegmensbe tartozik, ékszerei a tökéletesség és a precíz kivitelezés szimbólumai. Jellegzetes kivitelezéssel és szemet gyönyörködtető színkombinációikkal tűnnek ki. A Bvlgari műhely nyakláncai, karkötői, fülbevalói, gyűrűi és brossai általában egzotikusak, masszívak, de mégis nagyon nemesek és elegánsak. A kiváló minőségű anyagok ebben az esetben magától értetődőek. A gyártó elsősorban aranyat és drágaköveket használ.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Facebook

LEGÚJABB CIKKEK

Scroll to Top